Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin canim.Kaçincı gün embriyosuydu tek mi cift mi konulmuştuBen sabah test yaptım eşim erken gebelik testi almış iki çizgi de aynı çıktı kan verdim 107.5 çıktı 8.günüm.Pazartesi tekrat kan vericem doktor kese kontrolü için gün verecek ne zaman gördünüz keseyi
Çok sevindim canım senin adına Allah saglikla doğup kucağına almayi nasip etsin :)Merhaba 31 yasındayım 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi.
İnşallah benimde çift olur bu sefer canım 5 aa olmasına rağmen 2 transferimde tutmadı inşallah 3. Transferim bana tutunurBende 27 yaşındayım canım çift oldu benim
Amin canım. Çok erken yapışsın canım testini, şimdi kafays takıp üzme kendini sakın.Ne güzel haberler bunlar uyuyan melek dedikleri senin bebiş olsa gerekAllah sağlıkla kucağında uyuduğu günleri de göstersin canım
İnşallahhh canım benimm herzaman dualarımdasınız hepiniz. Transferin nezaman ?İnşallah benimde çift olur bu sefer canım 5 aa olmasına rağmen 2 transferimde tutmadı inşallah 3. Transferim bana tutunur
Şubat ayında olucak canım hayırlısıylaİnşallahhh canım benimm herzaman dualarımdasınız hepiniz. Transferin nezaman ?
İyi yapmıssın canımmm oh ne güzel :)) Bizim minişler birazcık halsizlik yapıyor banaYok kuzucum kafa dagıttım biraz iş çıkışı sinemaya gittim :)) Anca geldim siz neler yaptınız bakalım minişlerin annesi
Hayırlı olsun degeriniz kat kat artsın inşallah ben 5+5 te kese görmeye gitmistim :) Benimde 8. gün 70,27 cıktı ikiz oldular :)Ben sabah test yaptım eşim erken gebelik testi almış iki çizgi de aynı çıktı kan verdim 107.5 çıktı 8.günüm.Pazartesi tekrat kan vericem doktor kese kontrolü için gün verecek ne zaman gördünüz keseyi
Canım bosver testi hic düsünme bazen erken cıkmayabiliyorda yapma. Bekle birazcık :)Kızlar ben idrar testi hangi gün yapsam doğru sonuç çıkar
Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsin :)Çok sevindim canım senin adına Allah saglikla doğup kucağına almayi nasip etsin :)
Hayırlı olsun degeriniz kat kat artsın inşallah ben 5+5 te kese görmeye gitmistim :) Benimde 8. gün 70,27 cıktı ikiz oldular :)
Ayy anneleri simdiden yormaya baslamis bunlarİyi yapmıssın canımmm oh ne güzel :)) Bizim minişler birazcık halsizlik yapıyor bana
Canim benim test tarhi 17 ocak bugun 8.gun ve bn de geceleri surekli geriniyorum ve bu bni uyandiriyor.. Surekli pirt yapmalari ilaclara bagliyordum ama suan senin yazdiklarini okuyunca paylasmak istedim .. gebelik belirtisi olabilir mi acaba yaYaa senin değerin benden düşük olmasına rağmen ikizmiş bizde acaba mı dedik doğrusu ama belli olmuyor. Bulantım 7.günde başladı benim geçen yaz kimyasal gebeliğimde de öyle başlamıştı hala midem ara ara karışıyor. Gaz sorunları var ve gece istemsizce geriniyorum bu geçenkinde de vardı tüm vücudum geriniyor elimde değil ama o esnada karnım da geriniyor rahatsız oluyorum korkuyorum uykudan o halde uyanıyorum sende var mı normal mi doktora gideyim sorucam rahim büyümeye çalıştığı için mi acaba sadece gece oluyor
Benim ikiz oldugu 9. Haftada anlasıldı cok iyi saklanmış:) ilk ogrendigimde Gaz sorunum oluyordu, sürekli uyku halindeydim, midemde yanma vardı ve ağzımda degisik bir tat. Hafif ara ara batmalar ve evet gece gerinmeler. İlk ay asırı adet agrısı cektim rahim büyüdügü icinmis oda. Bir ara doktoruma yazdım ben geleyim mi cok agrım var dedim agrılar cok normal korkma demisti. Bu ay biraz kesildi ama hala ara ara agrım oluyor. Bir de bazen kramp giriyordu gerci o hala oluyor özellikle sabah uyanınca :)Yaa senin değerin benden düşük olmasına rağmen ikizmiş bizde acaba mı dedik doğrusu ama belli olmuyor. Bulantım 7.günde başladı benim geçen yaz kimyasal gebeliğimde de öyle başlamıştı hala midem ara ara karışıyor. Gaz sorunları var ve gece istemsizce geriniyorum bu geçenkinde de vardı tüm vücudum geriniyor elimde değil ama o esnada karnım da geriniyor rahatsız oluyorum korkuyorum uykudan o halde uyanıyorum sende var mı normal mi doktora gideyim sorucam rahim büyümeye çalıştığı için mi acaba sadece gece oluyor
Canim benim test tarhi 17 ocak bugun 8.gun ve bn de geceleri surekli geriniyorum ve bu bni uyandiriyor.. Surekli pirt yapmalari ilaclara bagliyordum ama suan senin yazdiklarini okuyunca paylasmak istedim .. gebelik belirtisi olabilir mi acaba ya
Benim ikiz oldugu 9. Haftada anlasıldı cok iyi saklanmış:) ilk ogrendigimde Gaz sorunum oluyordu, sürekli uyku halindeydim, midemde yanma vardı ve ağzımda degisik bir tat. Hafif ara ara batmalar ve evet gece gerinmeler. İlk ay asırı adet agrısı cektim rahim büyüdügü icinmis oda. Bir ara doktoruma yazdım ben geleyim mi cok agrım var dedim agrılar cok normal korkma demisti. Bu ay biraz kesildi ama hala ara ara agrım oluyor. Bir de bazen kramp giriyordu gerci o hala oluyor özellikle sabah uyanınca :)
Baş ağrısı ve halsizlikte olmustu suanda da oluyor zaten onları yazmayı unutmusum. İnşallah degerin kat kat artar kavusursun bebişine ya da bebişlerine :)Aynı belirtiler canım kasığım ağrıyor bu ara kasık kemiğime doğru 9. günüm artık baya oluyor, gün içinde ayağıma kramp giriyor,mide bulantısı karışması zaten var. Vay saklamış demek kendini bakalım biz ne görücez.
canım benim 3.gun embriyosu dun 7.gundu ve cikmadi ama cok erken oldugunu bildigim icin takmadim kafaya .Aramızda birgün var ben birgün önce transfer olmuşum. İstemsiz bir şekilde gerinerek uyanmak hamilelik belirtisiymiş bende bunu geçen ki kimyasal olan gebeliğimde öğrendim arkadaşıma sordum çok rahatsız olunca o da evet demişti bana da oldu demişti ve değerlerim düşünce de kesilmişti şimdi yine var daha fazla var. Ama gündüz uyuyayım yok sadece gece var.İnşallah sende hamilesindir test yapmayı düşünüyor musun