Bole kusayim belim tutulsun falan istiyorum herhalde ben de bilemedimİyi de başka ne belirti bekliyosun cnm :) çıkmayabilir bugün sonra sen üzülürsün canım. Bekle bari iki gün daha da erken gebelik testlerinden alıp yap.
Mide bulantısına kusmaya daha cok var bu seferde o günlerini özlersin :) ben sabah 1 saat çıkamıyorum banyodan daha yeni kendime geldimBole kusayim belim tutulsun falan istiyorum herhalde ben de bilemedim
Hadi yaMide bulantısına kusmaya daha cok var bu seferde o günlerini özlersin :) ben sabah 1 saat çıkamıyorum banyodan daha yeni kendime geldim
Evet canım beklemek cok zor ama ondan sonrası daha zor inanki... Cünkü hamile oldugunu icinde can tasıdıgını öğreniyorsun sonra hep birşey olacak mı korkusuyla yasıyorsun... Az daha sabırHadi yacanim bir an once bu belirsizlik bitsin istiyorum gercekten.. Var mi yok mu ogrenmek istiyorum en zor kismi beklemekmis..
Beslenmene dikkat et canım.Bol proteinli gıdalar tüketBen iki gündür çok halsizimNiye boyle oluyor acaba ?
Ahh canım keske yiyebilsem su bile içemiyorum ağzımdaki o tat yüzünden herseyden tiksindim boyle olacagım hic aklıma gelmezdi. İştahım sıfır zar zor agzımı acıyorum. Gecen gün istahla biseyler yedim yarım saat sonra gitti hepsi.Beslenmene dikkat et canım.Bol proteinli gıdalar tüket
Canım doktoruna söyledin mi bu durumu.Bu kadar mide bulantısı hiç iyi deilAhh canım keske yiyebilsem su bile içemiyorum ağzımdaki o tat yüzünden herseyden tiksindim boyle olacagım hic aklıma gelmezdi. İştahım sıfır zar zor agzımı acıyorum. Gecen gün istahla biseyler yedim yarım saat sonra gitti hepsi.
Mide bulantım asırı değil canım istahım yok benim sabah mide bulantısı normal zaten bu haftalarda. Sorun fazla yemek yiyememem. Yedigimde de olan oldu. Sanırım bu cogu kiside oluyor zaten.Canım doktoruna söyledin mi bu durumu.Bu kadar mide bulantısı hiç iyi deil
Kuzu valla korkudan desek daha doğru olur bir türlü cesaretimi toplayamadım öncesinde :) hayırlısı bakalım yarın belli olacak herşeyGünaydın kızlarrrrrr@Dykdyk canım sen bu kadar nasıl dayandın ben hala şoktayım İnşaAllah güzel haberlerini alacağız
Allah seni bebegine kavustursun canim tabi cumlemiziKuzu valla korkudan desek daha doğru olur bir türlü cesaretimi toplayamadım öncesinde :) hayırlısı bakalım yarın belli olacak herşey
Canım üzülme daha erken cogu kisi 7. günde negatifi görmüş boşu boşuna kendini üzme.Kızlar 7.gün ara wc ile test yaptım ve negatifffffffffffffffffffffffffffffffKeşke yapmasaydım yemek bile yiyemedim üzüntüden ya
Ya bilemiyorum çok silik bile olsa içim rahatlıcaktı suan bombosluktayım resmenCanım üzülme daha erken cogu kisi 7. günde negatifi görmüş boşu boşuna kendini üzme.
Dur bakalım daha 5 günün var biraz daha bekle hemen üzme kendini çok erken henüz.Ya bilemiyorum çok silik bile olsa içim rahatlıcaktı suan bombosluktayım resmen
Canim üzme kendini kanda çıkar belki.Veya keşke sabah yapsaydınKızlar 7.gün ara wc ile test yaptım ve negatifffffffffffffffffffffffffffffffKeşke yapmasaydım yemek bile yiyemedim üzüntüden ya
7.Gün çookk erken kuzuu üzme kendini bukadarrrKızlar 7.gün ara wc ile test yaptım ve negatifffffffffffffffffffffffffffffffKeşke yapmasaydım yemek bile yiyemedim üzüntüden ya