2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İyi de başka ne belirti bekliyosun cnm :) çıkmayabilir bugün sonra sen üzülürsün canım. Bekle bari iki gün daha da erken gebelik testlerinden alıp yap.
Bole kusayim belim tutulsun falan istiyorum herhalde ben de bilemedim

Bole kusayim belim tutulsun falan istiyorum herhalde ben de bilemedim
Mide bulantısına kusmaya daha cok var bu seferde o günlerini özlersin :) ben sabah 1 saat çıkamıyorum banyodan daha yeni kendime geldim

Mide bulantısına kusmaya daha cok var bu seferde o günlerini özlersin :) ben sabah 1 saat çıkamıyorum banyodan daha yeni kendime geldim
Hadi ya canim bir an once bu belirsizlik bitsin istiyorum gercekten.. Var mi yok mu ogrenmek istiyorum en zor kismi beklemekmis..

Hadi ya canim bir an once bu belirsizlik bitsin istiyorum gercekten.. Var mi yok mu ogrenmek istiyorum en zor kismi beklemekmis..
Evet canım beklemek cok zor ama ondan sonrası daha zor inanki... Cünkü hamile oldugunu icinde can tasıdıgını öğreniyorsun sonra hep birşey olacak mı korkusuyla yasıyorsun... Az daha sabır

Ben iki gündür çok halsizim Niye boyle oluyor acaba ?

Beslenmene dikkat et canım.Bol proteinli gıdalar tüket
Ahh canım keske yiyebilsem su bile içemiyorum ağzımdaki o tat yüzünden herseyden tiksindim boyle olacagım hic aklıma gelmezdi. İştahım sıfır zar zor agzımı acıyorum. Gecen gün istahla biseyler yedim yarım saat sonra gitti hepsi.

Kızlar arada çok üşüyorum ben.Bi titreme geliyo resmen hasta olmam inşallah

Canım doktoruna söyledin mi bu durumu.Bu kadar mide bulantısı hiç iyi deil

Canım doktoruna söyledin mi bu durumu.Bu kadar mide bulantısı hiç iyi deil
Mide bulantım asırı değil canım istahım yok benim sabah mide bulantısı normal zaten bu haftalarda. Sorun fazla yemek yiyememem. Yedigimde de olan oldu. Sanırım bu cogu kiside oluyor zaten.

Kizlar moralim çok bozuk.Adetim başlamadi, geciktigi için transfer tam ters zamana denk gelecek.Düğün ve doğum var yakında.Kekik çayı,ada çayı içtim,maydanoz suyu içtim.Merkezi aradım gebelik testi yapın önce diyor ama eminim gebe olmadığıma.Acaba diğer aya ertelesem mi?Sorun olur mu?

Günaydın kızlarrrrrr @Dykdyk canım sen bu kadar nasıl dayandın ben hala şoktayım İnşaAllah güzel haberlerini alacağız
Kuzu valla korkudan desek daha doğru olur bir türlü cesaretimi toplayamadım öncesinde :) hayırlısı bakalım yarın belli olacak herşey

Kızlar 7.gün ara wc ile test yaptım ve negatifffffffffffffffffffffffffffffff Keşke yapmasaydım yemek bile yiyemedim üzüntüden ya

Kızlar 7.gün ara wc ile test yaptım ve negatifffffffffffffffffffffffffffffff Keşke yapmasaydım yemek bile yiyemedim üzüntüden ya
Canım üzülme daha erken cogu kisi 7. günde negatifi görmüş boşu boşuna kendini üzme.

Canim üzme kendini kanda çıkar belki.Veya keşke sabah yapsaydın

Kızlar bugün yine kan verdim salı günü 12.ci gün 346 bugün 15.ci gün 651 çıkmış ebe iyi dedi ben burada okuduğumkadarıyla 700 lü rakam bekliyordum normal mi sizce kızlar. Pazartesi bi daha vericem

7.Gün çookk erken kuzuu üzme kendini bukadarrr
7.gününde idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören bir sürü insan var
Gününü bekle ve direk kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…