2. Gün bugün canım transfer günü sayılmıyor.Kızlar benim transfer salı günüydü şimdi 2.gün mü oluyo 3.gün mü
ayy ben de gisli yapayim yarin sabaha insallah çıkarBen gizli yapmıstım benimkide izin vermiyordu :) Ek e görüntü koydum. 7 8 10 ve 12. Günler :)
Benimki cabuk cıktı şansıma senin cıkmazsa üzülme ama tamam mı daha cok zamanın var :)ayy ben de gisli yapayim yarin sabaha insallah çıkar
Ben heralde test yapamam 12.günü paşa paşa beklerim gibi geliyoBen gizli yapmıstım benimkide izin vermiyordu :) Ek e görüntü koydum. 7 8 10 ve 12. Günler :)
tamam canım yuksek ihtimal senin ikiz oldugu ixin erken cikmistirBenimki cabuk cıktı şansıma senin cıkmazsa üzülme ama tamam mı daha cok zamanın var :)
Ya benim değerlerim oyle yüksek cıkmadı nasıl ikiz oldu anlamıyorum :)tamam canım yuksek ihtimal senin ikiz oldugu ixin erken cikmistir
Valla bende ne cesaret yapmışım bilmiyorum beklemek en güzeli :)Ben heralde test yapamam 12.günü paşa paşa beklerim gibi geliyo
Ya işte salak gibi bakmadım kafama takıldı bugün baktım sıfırlandı inş yanlış yapmamışlardırAy sinir oluyorum şu gonal f yeAşılama yaparken tanıştım bende kendileriyle.Yaptıktan sonra sıfırlandığından emin ol canım
Yorgunluktan falan olmasın.Az uyuyosan o yüzden de olabilirKızlarr yaa gözlerimin altı mosmor oldu ilaçlardanmıdır
Günaydın kızlaarrrr çok güzel bir gün olsun
yarın kan vericem çok heyecanlıyım[/QUOTE
Amin canım
Hadi hayırlısı
İyi dayandın cnm. Hadi güzel haberlerini bekliycezGünaydın kızlaarrrr çok güzel bir gün olsun
yarın kan vericem çok heyecanlıyım
Bende nasıl bukadar zaman test yapmadım diye kendime şaşıyorum gerçekten :) inşallah güzel haber veririm yarınİyi dayandın cnm. Hadi güzel haberlerini bekliycez
İyi de başka ne belirti bekliyosun cnm :) çıkmayabilir bugün sonra sen üzülürsün canım. Bekle bari iki gün daha da erken gebelik testlerinden alıp yap.Ya kizlar ben sanirim kafayi bozeum.. Dun aksam uyurken gece cok usudum sabah uyandim ates basiyir..Ama baska belirtim yok ilaclarin etkisi akinti ve gogus hassasiyeti disinda.. İcim gittikce karariyir artik erken demeyin 7.gun