2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ay sinir oluyorum şu gonal f ye Aşılama yaparken tanıştım bende kendileriyle.Yaptıktan sonra sıfırlandığından emin ol canım
Ya işte salak gibi bakmadım kafama takıldı bugün baktım sıfırlandı inş yanlış yapmamışlardır

Günaydın kızlarrrrrr @Dykdyk canım sen bu kadar nasıl dayandın ben hala şoktayım İnşaAllah güzel haberlerini alacağız

Ya kizlar ben sanirim kafayi bozeum.. Dun aksam uyurken gece cok usudum sabah uyandim ates basiyir..Ama baska belirtim yok ilaclarin etkisi akinti ve gogus hassasiyeti disinda.. İcim gittikce karariyir artik erken demeyin 7.gun

Ya kizlar ben sanirim kafayi bozeum.. Dun aksam uyurken gece cok usudum sabah uyandim ates basiyir..Ama baska belirtim yok ilaclarin etkisi akinti ve gogus hassasiyeti disinda.. İcim gittikce karariyir artik erken demeyin 7.gun
İyi de başka ne belirti bekliyosun cnm :) çıkmayabilir bugün sonra sen üzülürsün canım. Bekle bari iki gün daha da erken gebelik testlerinden alıp yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…