2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Dur bakalım daha 5 günün var biraz daha bekle hemen üzme kendini çok erken henüz.

Canim üzme kendini kanda çıkar belki.Veya keşke sabah yapsaydın

7.Gün çookk erken kuzuu üzme kendini bukadarrr
7.gününde idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören bir sürü insan var
Gününü bekle ve direk kan ver bence

Kızlar evet dediğiniz gibi çook erken ve çok örnek var sonrasında pozitifi gören , inşaAllah bende o şanslılardanımdır

Kızlar evet dediğiniz gibi çook erken ve çok örnek var sonrasında pozitifi gören , inşaAllah bende o şanslılardanımdır
Canım tabii ki erken, azıcık daha bekle herşey güzel olacak buna inan.

Kızlar bugün yine kan verdim salı günü 12.ci gün 346 bugün 15.ci gün 651 çıkmış ebe iyi dedi ben burada okuduğumkadarıyla 700 lü rakam bekliyordum normal mi sizce kızlar. Pazartesi bi daha vericem
Canım 3 gün sonra sonucun mu 651 ? Sanırım 12 ve 15. Günler verdin. Doktorunla paylaştın mı?

Kızlar bugün yine kan verdim salı günü 12.ci gün 346 bugün 15.ci gün 651 çıkmış ebe iyi dedi ben burada okuduğumkadarıyla 700 lü rakam bekliyordum normal mi sizce kızlar. Pazartesi bi daha vericem
Canım güzel yükselmiş bence takılma bunlara.Çift gebeliklerde genelde daha fazla çıkıyo

Canım güzel yükselmiş bence takılma bunlara.Çift gebeliklerde genelde daha fazla çıkıyo
Valla canım o hiç belli olmuyor benim 8. gün 70,27 10. gün 164 cıktı ben de diyordum kesin tek diye sonra orada neler oldu bilmiyorum

Kızlar 7.gün ara wc ile test yaptım ve negatifffffffffffffffffffffffffffffff Keşke yapmasaydım yemek bile yiyemedim üzüntüden ya
Canim senin bide 3.gün embriyosuydu dimi 3.gün embriyosu genelde geç çıkıyo insallah seninde öyle olur

Valla canım o hiç belli olmuyor benim 8. gün 70,27 10. gün 164 cıktı ben de diyordum kesin tek diye sonra orada neler oldu bilmiyorum
Seninkisi istisna canım bütün tabuları yıktın resmen

İnşallahhh canımm test gününe kadar kendini üzmeee ve sakın stres yapma
Hepimiz dua ediyoruz birbirimiz için
Canim sende durumlar ne.Belirti falan neler var anlat bakıyım bendede var mı biseyler

Valla canım dünden beri adet ağrısı gibi ağrım var bide göğüslerimde hafif acı var
Ayy hadi insallah oldu galiba Benimde bugün gögüslerimde biraz ağrı oldu bide bel ağrısı oldu bebisim insallah tutunmaya çalışıyodur.Senin yarındı dimi test günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…