Dur bakalım daha 5 günün var biraz daha bekle hemen üzme kendini çok erken henüz.
Canim üzme kendini kanda çıkar belki.Veya keşke sabah yapsaydın
7.Gün çookk erken kuzuu üzme kendini bukadarrr
7.gününde idrarda negatif görüp kanda pozitifi gören bir sürü insan var
Gününü bekle ve direk kan ver bence
Canım tabii ki erken, azıcık daha bekle herşey güzel olacak buna inan.Kızlar evet dediğiniz gibi çook erken ve çok örnek var sonrasında pozitifi gören , inşaAllah bende o şanslılardanımdır
Canım 3 gün sonra sonucun mu 651 ? Sanırım 12 ve 15. Günler verdin. Doktorunla paylaştın mı?Kızlar bugün yine kan verdim salı günü 12.ci gün 346 bugün 15.ci gün 651 çıkmış ebe iyi dedi ben burada okuduğumkadarıyla 700 lü rakam bekliyordum normal mi sizce kızlar. Pazartesi bi daha vericem
Canım güzel yükselmiş bence takılma bunlara.Çift gebeliklerde genelde daha fazla çıkıyoKızlar bugün yine kan verdim salı günü 12.ci gün 346 bugün 15.ci gün 651 çıkmış ebe iyi dedi ben burada okuduğumkadarıyla 700 lü rakam bekliyordum normal mi sizce kızlar. Pazartesi bi daha vericem
Evet canım 3 gün var arada.. Görüştüm iyi dedi pazartesi bi daha vericemCanım 3 gün sonra sonucun mu 651 ? Sanırım 12 ve 15. Günler verdin. Doktorunla paylaştın mı?
Valla canım o hiç belli olmuyor benim 8. gün 70,27 10. gün 164 cıktı ben de diyordum kesin tek diye sonra orada neler oldu bilmiyorumCanım güzel yükselmiş bence takılma bunlara.Çift gebeliklerde genelde daha fazla çıkıyo
Canim senin bide 3.gün embriyosuydu dimi 3.gün embriyosu genelde geç çıkıyo insallah seninde öyle olurKızlar 7.gün ara wc ile test yaptım ve negatifffffffffffffffffffffffffffffffKeşke yapmasaydım yemek bile yiyemedim üzüntüden ya
Bencede iyi canım hayırlısı olsun inşallah :)Evet canım 3 gün var arada.. Görüştüm iyi dedi pazartesi bi daha vericem
İnşallah öyledir canımCanım güzel yükselmiş bence takılma bunlara.Çift gebeliklerde genelde daha fazla çıkıyo
Sağol canımBencede iyi canım hayırlısı olsun inşallah :)
Valla canım o hiç belli olmuyor benim 8. gün 70,27 10. gün 164 cıktı ben de diyordum kesin tek diye sonra orada neler oldu bilmiyorum
İnşallahhh canımm test gününe kadar kendini üzmeee ve sakın stres yapmaKızlar evet dediğiniz gibi çook erken ve çok örnek var sonrasında pozitifi gören , inşaAllah bende o şanslılardanımdır
Valla canım ya hahahaSeninkisi istisna canım bütün tabuları yıktın resmen
Amin canim insallah.Artık hamiş olmak istiyorum yaaaaaaValla canım ya hahaha
Sizlerden de güzel güzel sonuçlar alıcaz dua ediyorum
Canim sende durumlar ne.Belirti falan neler var anlat bakıyım bendede var mı biseylerİnşallahhh canımm test gününe kadar kendini üzmeee ve sakın stres yapma
Hepimiz dua ediyoruz birbirimiz için
Valla canım dünden beri adet ağrısı gibi ağrım var bide göğüslerimde hafif acı varCanim sende durumlar ne.Belirti falan neler var anlat bakıyım bendede var mı biseyler
Allah razı olsun canım bidaha yapmam zaten :)İnşallahhh canımm test gününe kadar kendini üzmeee ve sakın stres yapma
Hepimiz dua ediyoruz birbirimiz için
Canım benim valla bu zorlu yolda en büyük destekçilerimdensiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummCanım tabii ki erken, azıcık daha bekle herşey güzel olacak buna inan.
İnşallah canım inşaAllahh..Canim senin bide 3.gün embriyosuydu dimi 3.gün embriyosu genelde geç çıkıyo insallah seninde öyle olur
Ayy hadi insallah oldu galibaValla canım dünden beri adet ağrısı gibi ağrım var bide göğüslerimde hafif acı var