İnşallah canım sanırım bu stres doguma kadar sürecekİnsallah ikimizde güzel haberler alırız canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sanırım bu stres doguma kadar sürecekİnsallah ikimizde güzel haberler alırız canim
Aynen canım doğuma kadar böyle gidicek bu süreç.Allah sabrımızı artırsınİnşallah canım sanırım bu stres doguma kadar sürecek
2 canimCanım seninde benim gibi tek embriyo mu konuldu
Normal canım korkma :) daha sürer o ağrılar.Ya kizlar bugun adet olcakmisim gibi kasiklar calisiyor masallah ama daha 10 gun var normalde benim adetten 2 gun once falan belirtim cikar cok enteresaan
Seninkide ikiz olursa hic sasırma :)2 canim
Ayy Allahim nasip etsin de 1-2-3 hic farketmezSeninkide ikiz olursa hic sasırma :)
Test alip yapsam mi yarin 7.gunNormal canım korkma :) daha sürer o ağrılar.
Kenan beye bi sürpriz de sen yaparsınAyy Allahim nasip etsin de 1-2-3 hic farketmez
Canım valla benim 7 de cıkmıstı ama belki senin cıkmaz bu sefee kendini bosyere üzersin :)Test alip yapsam mi yarin 7.gun
bi denicem ya cikmazsa uzulmicem beni telkin etcen soz muuuCanım valla benim 7 de cıkmıstı ama belki senin cıkmaz bu sefee kendini bosyere üzersin :)
Cıkmazsa üzülmeyeceksin cünkü daha coooook erken söz :)bi denicem ya cikmazsa uzulmicem beni telkin etcen soz muuu
Canım ben kullanmadım kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.Kızlar aranızda gonal f kullanan var mı. Ben dozunu 187.5 a ayarlıyım hemşire vuruyo sıfırlanması gerekiyo ama dün eve geldiğimde baktım 25 di bugğn dikkat ettim hemşire vurunca sıfırdaydı. Acaba değer kendi değişiyo mu yoksa yanlış mı yaptılar kafama çok takıldı
Ha ha alemsiniz kizlar ya sesli güldüm cidden.Çift koymuslar insallah hamiş olma ihtimalin yüksek canım testi yap gitsin telkin konusunda bende yanındayımbi denicem ya cikmazsa uzulmicem beni telkin etcen soz muuu
Ama benim kocacik izin vermiyor gıcık adamCıkmazsa üzülmeyeceksin cünkü daha coooook erken söz :)
Allah razi olsun kizlar bi de kocami ikna edebilsemHa ha alemsiniz kizlar ya sesli güldüm cidden.Çift koymuslar insallah hamiş olma ihtimalin yüksek canım testi yap gitsin telkin konusunda bende yanındayım
Ay sinir oluyorum şu gonal f ye Aşılama yaparken tanıştım bende kendileriyle.Yaptıktan sonra sıfırlandığından emin ol canımKızlar aranızda gonal f kullanan var mı. Ben dozunu 187.5 a ayarlıyım hemşire vuruyo sıfırlanması gerekiyo ama dün eve geldiğimde baktım 25 di bugğn dikkat ettim hemşire vurunca sıfırdaydı. Acaba değer kendi değişiyo mu yoksa yanlış mı yaptılar kafama çok takıldı