2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ya kizlar bugun adet olcakmisim gibi kasiklar calisiyor masallah ama daha 10 gun var normalde benim adetten 2 gun once falan belirtim cikar cok enteresaan

Ya kizlar bugun adet olcakmisim gibi kasiklar calisiyor masallah ama daha 10 gun var normalde benim adetten 2 gun once falan belirtim cikar cok enteresaan
Normal canım korkma :) daha sürer o ağrılar.

Kızlar aranızda gonal f kullanan var mı. Ben dozunu 187.5 a ayarlıyım hemşire vuruyo sıfırlanması gerekiyo ama dün eve geldiğimde baktım 25 di bugğn dikkat ettim hemşire vurunca sıfırdaydı. Acaba değer kendi değişiyo mu yoksa yanlış mı yaptılar kafama çok takıldı:KK43:

Kızlar aranızda gonal f kullanan var mı. Ben dozunu 187.5 a ayarlıyım hemşire vuruyo sıfırlanması gerekiyo ama dün eve geldiğimde baktım 25 di bugğn dikkat ettim hemşire vurunca sıfırdaydı. Acaba değer kendi değişiyo mu yoksa yanlış mı yaptılar kafama çok takıldı:KK43:
Canım ben kullanmadım kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.

Ay sinir oluyorum şu gonal f ye :sinirli: Aşılama yaparken tanıştım bende kendileriyle.Yaptıktan sonra sıfırlandığından emin ol canım

Kızlar benim transfer salı günüydü şimdi 2.gün mü oluyo 3.gün mü

Ben gizli yapmıstım benimkide izin vermiyordu :) Ek e görüntü koydum. 7 8 10 ve 12. Günler :)

Eklentiler

• F87CA4C0-DDBB-4C38-B773-DA9DB15AAAA9.jpeg
    F87CA4C0-DDBB-4C38-B773-DA9DB15AAAA9.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 78
X