Valla benim içime pozitif doğuyor inşallah öyledirSen ne hissediyosunnn benimle ilgiliii
Ayyyyy inşaallahValla benim içime pozitif doğuyor inşallah öyledir
Benim sağlı sollu oluyor canım arada krampta giriyor :)Kızlarr benim esneyince öksürünce falan sağ kasığıma batma giriyor sizde de öyle oluyormu
bide böyle dolgunluk hissi varmı canım kasığındaBenim sağlı sollu oluyor canım arada krampta giriyor :)
Yeme canım hepsinde katkı maddesi var.Mayanozi kendin yapabilirsin evdeKızlar dışardan çigköfte lahmacun tarzı şeyler tüketiyor musunuz? Bir de mayonez? Çok canım çekiyor ama korkuyorum zararı olur diye Hazır bişey yemek hiç istemiyorum ama can da çekiyor.
Canım ben bir kere cig köfte dürüm etsiz, bir kerede lahmacun yedim cünkü canım cok iste istemisti :) Mayonez hic kullanmadım ama.Kızlar dışardan çigköfte lahmacun tarzı şeyler tüketiyor musunuz? Bir de mayonez? Çok canım çekiyor ama korkuyorum zararı olur diye Hazır bişey yemek hiç istemiyorum ama can da çekiyor.
O yok canım yada hissetmiyorum bilemedim :)bide böyle dolgunluk hissi varmı canım kasığında
Kaç gün dinlendin canım 2 3 gün yeterli sonrasında ağır işlerden, uzanmaktan, egilmekten falan kacının diyorlar benim bildigim.Kızlar burada kimin yazısını okusam nerdeyse herkes izne ayrılmış.Bi ben heralde izne ayrılmadımHemşirenin lafına baktım.Şu an pişmanım inşallah bebişin tutunmasına engel olmaz
Ben de 3.gunu basladim ise canim yapcak bisi yok bebislerimiz bizimle kalmak isterlerse Allah izin verirse her turlu kalirlar sen gonlunu ferah tutKızlar burada kimin yazısını okusam nerdeyse herkes izne ayrılmış.Bi ben heralde izne ayrılmadımHemşirenin lafına baktım.Şu an pişmanım inşallah bebişin tutunmasına engel olmaz
Canım seninde benim gibi tek embriyo mu konulduBen de 3.gunu basladim ise canim yapcak bisi yok bebislerimiz bizimle kalmak isterlerse Allah izin verirse her turlu kalirlar sen gonlunu ferah tut
1 gün dinlendim canım.Fazla rahatım heralde yada millet fazla abartıyoKaç gün dinlendin canım 2 3 gün yeterli sonrasında ağır işlerden, uzanmaktan, egilmekten falan kacının diyorlar benim bildigim.
Fazla abartmakta iyi degil canım bosver sen oyle seyleri takma kafana. Sakınan göze çöp batar sadece kendine dikkat et yeter.1 gün dinlendim canım.Fazla rahatım heralde yada millet fazla abartıyo
Ediyorum zaten canım.Saol içim biraz rahatladı.Bide bugün batmalar oldu alttan sende hissetmişmiydin böyle biseyFazla abartmakta iyi degil canım bosver sen oyle seyleri takma kafana. Sakınan göze çöp batar sadece kendine dikkat et yeter.
Evet canım batmalar oluyordu bende de bazen olur bazen olmaz ama bu tür belirtiler güzel kaç gün kaldı sonuca :)Ediyorum zaten canım.Saol içim biraz rahatladı.Bide bugün batmalar oldu alttan sende hissetmişmiydin böyle bisey
Daha çok var 22 ocakta canımEvet canım batmalar oluyordu bende de bazen olur bazen olmaz ama bu tür belirtiler güzel kaç gün kaldı sonuca :)
Benimde kontrolüm var o gün seninle gün sayıyoruz desene canım :)Daha çok var 22 ocakta canım
İnsallah ikimizde güzel haberler alırız canimBenimde kontrolüm var o gün seninle gün sayıyoruz desene canım :)