- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
Amin canım insallahAz kaldı canım bir hafta sonra seninde güzel haberini alcaz inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım insallahAz kaldı canım bir hafta sonra seninde güzel haberini alcaz inşallah :)
Canim sonradan gözükür belki ikiz olma ihtimali var bol bol dinlenCanım 2tane yerleştirilmişti 5.gün emriyosu biri tutmus cok şukur. Beta degerını yuksek gorunce acaba ıkız mı dedım ama tek gorundu:) doktor arayısındayım resmen sıkıntı oldu dontor mevzusu
Canim ya bugun aksam yemekten sonra bi uyku bastirdi uyumusum :)) Gun icinde de sen pek yoktun sankiBugün cok sessiz burası :) Neredesiniz kızlar ?
Normaldir canim o kadar hormon alıyoruzKızlar bu kullandığımız iğneler siz de de kasık ağrısı bel ağrısı yaptımı benim ki adetten mi yoksa
Günaydın cnm, nasılsın bugün?Günaydın kızlar
Cnm kaç haftalık olduğumuzu yine aynı demi son adetin ilk gününden hesapliyoruzGünaydın cnm, nasılsın bugün?
Evet canım.Cnm kaç haftalık olduğumuzu yine aynı demi son adetin ilk gününden hesapliyoruz
Çok şükür cnm. Sen ayakta durma ama yat yada kanepede uzan. Üşütmemeyede dikkat et.Lekelenme azaldı cnmm çok skr ama ayakta kalınca belim kasıklarim ağrımaya basliyor
Yok tabii ki canım ben de hic olmamıstı Suan bile olmuyor :)Kizlar yine ben her gun bir soru :))) Benim bagirsaklar aktif calisiyor yaaa kabizlik sarti yok dimi pozitifi görmek içinn
Bende de hhiç yok açıkçası :))Ama 6.gün oldu sadece yavastan kasıklar basladı gibi baskada bisicik yokkkkkkkkYok tabii ki canım ben de hic olmamıstı Suan bile olmuyor :)
Kendini dinleme canım az daha sabır az kaldı test gününe :)Bende de hhiç yok açıkçası :))Ama 6.gün oldu sadece yavastan kasıklar basladı gibi baskada bisicik yokkkkkkkk
Sen ne hissediyosunnn benimle ilgiliiiKendini dinleme canım az daha sabır az kaldı test gününe :)