2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Bugün cok sessiz burası :) Neredesiniz kızlar ? :KK68:

hayirli aksamlar arkadaslar insaallah saglikla kucagimaz aliriz yavrularimizi:) Ankara da tedavi goren arkadaslarim surece hangi doktorla devam edeceksiniz? dun kesemizi gorduk darisi insaallah kalp atisina :) yalniz ben gebelik takibi icin doktor arayisina girdim bana onerebileceginiz doktor var mi?
Hayırli olsun.Allah tamamına erdirsin canım.Senin tek embriyomuydu canım

Bugün cok daha iyiyim canım umursamıyorum cogu seyi :)
Mide bulantım coktu bugün hala devam ediyor bel ağrım var birde. Sen nasılsın?
Bende iyiyim Allaha şükür, üç gündür kusmalarım kesildi. Bugün yakındaki doktoruma gittim minnağımı gördüm. İki li testi yaptık herşey normal dedi doktorum. Cuma günü de tüp bebek doktoruma gidecem. Bakalım o ne diycek :) ilaçları keser bana heralde.

Bir arkadaşım vardı daha öncede bahsetmiştim 6. Gün embriyosu transfer edildi sanırım iki taneydi 19 kasımda. Kendi baska sehirde yaptırdı tüp bebeği. Birisi tutmustu ve hamileydi. Bebek gelişmemiş ve 6. Haftada kalmıs kalp atısı yok. Ona da cok üzüldüm :KK43:

Kızlar su içmekten içim dışım su oldu :kusmuk:Sudan tiksindim resmen :KK43:

Bende iyiyim Allaha şükür, üç gündür kusmalarım kesildi. Bugün yakındaki doktoruma gittim minnağımı gördüm. İki li testi yaptık herşey normal dedi doktorum. Cuma günü de tüp bebek doktoruma gidecem. Bakalım o ne diycek :) ilaçları keser bana heralde.
Ya canım cok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah :) ben de o günleri görmeyi cok istiyorum sanırım benimde az kaldı dimi :)

Çok sevindim canım güzel haberler almak ne güzel.Hep güzel haberler alalım inşallah :21:

Bir arkadaşım vardı daha öncede bahsetmiştim 6. Gün embriyosu transfer edildi sanırım iki taneydi 19 kasımda. Kendi baska sehirde yaptırdı tüp bebeği. Birisi tutmustu ve hamileydi. Bebek gelişmemiş ve 6. Haftada kalmıs kalp atısı yok. Ona da cok üzüldüm :KK43:
Yazik ya bende cok üzüldüm.Allah yardımcisı olsun

Kızlar su içmekten içim dışım su oldu :kusmuk:Sudan tiksindim resmen :KK43:
Zaten o dönemde neyi tüketiyorsan ondan tiksineceksin ben normalde 3lt su icerdim şimdi o kadar zor iciyorum ki anlatamam :KK43:

Progestan canım
Bende progestan igne vuruluyorum 2 gündür cidden ağrı yapıyo baya.Bide gobekten vuruldum iki tane onun da progestandan geri kalır yanı yok.Allahtan progestan sadece 5 gün olucam sonra jele geçicem

Hayırli olsun.Allah tamamına erdirsin canım.Senin tek embriyomuydu canım
Canım 2tane yerleştirilmişti 5.gün emriyosu biri tutmus cok şukur. Beta degerını yuksek gorunce acaba ıkız mı dedım ama tek gorundu:) doktor arayısındayım resmen sıkıntı oldu dontor mevzusu

Ya canım cok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah :) ben de o günleri görmeyi cok istiyorum sanırım benimde az kaldı dimi :)
Evet canım iki hafta sonraya sende yaptırcan testini inşallah. Ben geciktim randevu alayım bir hafta , aslında geçen hafta gitmem gerekiyordu.

X