Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burdayımmm ama iğnelerden dolayı fenayım çok ağrım varBugün cok sessiz burası :) Neredesiniz kızlar ?
Nasılsın canım?Bugün cok sessiz burası :) Neredesiniz kızlar ?
hangi iğne agrı yapıyor canım ?Ben burdayımmm ama iğnelerden dolayı fenayım çok ağrım var
Bugün cok daha iyiyim canım umursamıyorum cogu seyi :)Nasılsın canım?
Progestan canımhangi iğne agrı yapıyor canım ?
Anladım canım ben de bir kere vuruldum gerçekten ağrı yapıyor bebiş için azıcık sabır iyi olsunlarda agrılar gecerProgestan canım
Hayırli olsun.Allah tamamına erdirsin canım.Senin tek embriyomuydu canımhayirli aksamlar arkadaslar insaallah saglikla kucagimaz aliriz yavrularimizi:) Ankara da tedavi goren arkadaslarim surece hangi doktorla devam edeceksiniz? dun kesemizi gorduk darisi insaallah kalp atisina :) yalniz ben gebelik takibi icin doktor arayisina girdim bana onerebileceginiz doktor var mi?
Bende iyiyim Allaha şükür, üç gündür kusmalarım kesildi. Bugün yakındaki doktoruma gittim minnağımı gördüm. İki li testi yaptık herşey normal dedi doktorum. Cuma günü de tüp bebek doktoruma gidecem. Bakalım o ne diycek :) ilaçları keser bana heralde.Bugün cok daha iyiyim canım umursamıyorum cogu seyi :)
Mide bulantım coktu bugün hala devam ediyor bel ağrım var birde. Sen nasılsın?
Ya canım cok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah :) ben de o günleri görmeyi cok istiyorum sanırım benimde az kaldı dimi :)Bende iyiyim Allaha şükür, üç gündür kusmalarım kesildi. Bugün yakındaki doktoruma gittim minnağımı gördüm. İki li testi yaptık herşey normal dedi doktorum. Cuma günü de tüp bebek doktoruma gidecem. Bakalım o ne diycek :) ilaçları keser bana heralde.
Çok sevindim canım güzel haberler almak ne güzel.Hep güzel haberler alalım inşallahBende iyiyim Allaha şükür, üç gündür kusmalarım kesildi. Bugün yakındaki doktoruma gittim minnağımı gördüm. İki li testi yaptık herşey normal dedi doktorum. Cuma günü de tüp bebek doktoruma gidecem. Bakalım o ne diycek :) ilaçları keser bana heralde.
Yazik ya bende cok üzüldüm.Allah yardımcisı olsunBir arkadaşım vardı daha öncede bahsetmiştim 6. Gün embriyosu transfer edildi sanırım iki taneydi 19 kasımda. Kendi baska sehirde yaptırdı tüp bebeği. Birisi tutmustu ve hamileydi. Bebek gelişmemiş ve 6. Haftada kalmıs kalp atısı yok. Ona da cok üzüldüm
Amin canımYazik ya bende cok üzüldüm.Allah yardımcisı olsun
Zaten o dönemde neyi tüketiyorsan ondan tiksineceksin ben normalde 3lt su icerdim şimdi o kadar zor iciyorum ki anlatamamKızlar su içmekten içim dışım su oldu Sudan tiksindim resmen
Bende progestan igne vuruluyorum 2 gündür cidden ağrı yapıyo baya.Bide gobekten vuruldum iki tane onun da progestandan geri kalır yanı yok.Allahtan progestan sadece 5 gün olucam sonra jele geçicemProgestan canım
Canım 2tane yerleştirilmişti 5.gün emriyosu biri tutmus cok şukur. Beta degerını yuksek gorunce acaba ıkız mı dedım ama tek gorundu:) doktor arayısındayım resmen sıkıntı oldu dontor mevzusuHayırli olsun.Allah tamamına erdirsin canım.Senin tek embriyomuydu canım
Evet canım iki hafta sonraya sende yaptırcan testini inşallah. Ben geciktim randevu alayım bir hafta , aslında geçen hafta gitmem gerekiyordu.Ya canım cok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah :) ben de o günleri görmeyi cok istiyorum sanırım benimde az kaldı dimi :)
Az kaldı canım bir hafta sonra seninde güzel haberini alcaz inşallah :)Çok sevindim canım güzel haberler almak ne güzel.Hep güzel haberler alalım inşallah