2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar çikolata tatlı yediniz mi transferden sonra

Dünden beri bel ağrım var hafiftende kasık ağrısı.. niye oluyor acaba

Allah Allah neden ki doktorunla görüştün mü kese görünmüşmüydü bazen kese dışında kanama alanları oluyor keseye zarar vermeyen
Bugün değerim 405 olmuş cnm CMT 101 di o yüzden korkma dedi kanama değil kahverengi akıntı yat dinlen dedi bakalım hayirlisi

Kızlar çikolata tatlı yediniz mi transferden sonra
canım çikolata olumsuz etki yaratabiliyormuş
Ama benimde bigün çok canım isteyip dayanamadığım yediğim olmuştu
Şimdi ise o kadar çok sevmeme rağmen göeğnce bile canım çekmiyor
Sende azaltırsan bu süreçte içinde bi soru işareti kalmaz.

Canım senin bebişlerde mi ikiz :) Benimkide oyleymis cuma günü gösterdi kendini birisi saklanmış :)
Evet cnm öyleymiş ikiz kese gördük ancak daha kalp atışlarını görmediğimizden kesin değil 15 ocakta inş kesinleşecek

Selamün aleyküm kızlar bende geldim aranıza.. 28 aralıkta 5.ci gün embriyosu 2tane transfer edilmişti. Dün kan verdim 12.ci gün 346 çıktı cuma bi daha vericem inşallah katlanarak devam eder..
Aleyküm selam hoş geldin canım.Allah tamamina erdirsin İnşallah canım

Selamün aleyküm kızlar bende geldim aranıza.. 28 aralıkta 5.ci gün embriyosu 2tane transfer edilmişti. Dün kan verdim 12.ci gün 346 çıktı cuma bi daha vericem inşallah katlanarak devam eder..
Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına aldıgın gunlerı de gostersın ınsallah

hayirli aksamlar arkadaslar insaallah saglikla kucagimaz aliriz yavrularimizi:) Ankara da tedavi goren arkadaslarim surece hangi doktorla devam edeceksiniz? dun kesemizi gorduk darisi insaallah kalp atisina :) yalniz ben gebelik takibi icin doktor arayisina girdim bana onerebileceginiz doktor var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…