Ben paket gıdaları hiç tüketmedim canım zaten abur cubur yasaktı.Kızlar çikolata tatlı yediniz mi transferden sonra
ben dün yedimm 1 tane çikolataBen paket gıdaları hiç tüketmedim canım zaten abur cubur yasaktı.
Bir taneden birşey olmaz yaaben dün yedimm 1 tane çikolata
Transfer sonrası hep ekşi şeyler yemek istedim hiç tatlıda gözüm yoktu hala aynı gerçi.Kızlar çikolata tatlı yediniz mi transferden sonra
Allah Allah neden ki doktorunla görüştün mü kese görünmüşmüydü bazen kese dışında kanama alanları oluyor keseye zarar vermeyenKızlar kahverengi lekelenmem hala devam ediyor ne yapacağımı bilemiyorum
çikolata yemedim tatlıyı azalttımKızlar çikolata tatlı yediniz mi transferden sonra
Bugün değerim 405 olmuş cnm CMT 101 di o yüzden korkma dedi kanama değil kahverengi akıntı yat dinlen dedi bakalım hayirlisiAllah Allah neden ki doktorunla görüştün mü kese görünmüşmüydü bazen kese dışında kanama alanları oluyor keseye zarar vermeyen
kahverengi kanama genelde risk yaratmıyor cnm kısa zamanda kesilir de seni stresten kurtarır inşBugün değerim 405 olmuş cnm CMT 101 di o yüzden korkma dedi kanama değil kahverengi akıntı yat dinlen dedi bakalım hayirlisi
Amin cnm benimm insallahhhkahverengi kanama genelde risk yaratmıyor cnm kısa zamanda kesilir de seni stresten kurtarır inş
canım çikolata olumsuz etki yaratabiliyormuşKızlar çikolata tatlı yediniz mi transferden sonra
Canım senin bebişlerde mi ikiz :) Benimkide oyleymis cuma günü gösterdi kendini birisi saklanmış :)çikolata yemedim tatlıyı azalttım
Amin canım seninde müjdeni bekliyoruzYok canım zor deildi şükür.Korkulacak bişey yok.Tedavinde hayırlı olsun.İnsallah pozitifi görürsün canım
Evet cnm öyleymiş ikiz kese gördük ancak daha kalp atışlarını görmediğimizden kesin değil 15 ocakta inş kesinleşecekCanım senin bebişlerde mi ikiz :) Benimkide oyleymis cuma günü gösterdi kendini birisi saklanmış :)
Aleyküm selam hoş geldin canım.Allah tamamina erdirsinSelamün aleyküm kızlar bende geldim aranıza.. 28 aralıkta 5.ci gün embriyosu 2tane transfer edilmişti. Dün kan verdim 12.ci gün 346 çıktı cuma bi daha vericem inşallah katlanarak devam eder..
Hayırlı olsun Allah saglıkla kucagına aldıgın gunlerı de gostersın ınsallahSelamün aleyküm kızlar bende geldim aranıza.. 28 aralıkta 5.ci gün embriyosu 2tane transfer edilmişti. Dün kan verdim 12.ci gün 346 çıktı cuma bi daha vericem inşallah katlanarak devam eder..
Aleyküm selam hoş geldin canım.Allah tamamina erdirsinİnşallah canım
Amin inşallah sağolunHayırlı olsun Allah saglıkla kucagına aldıgın gunlerı de gostersın ınsallah