Benimde kahverengi lekeydi canım. 13. Haftanın içindeyim canım Allahıma şükürler.Kanada değil cnm kahverengi leke iş yapmıyorum yatıyorum öyle insallah birşey olmaz sen ne kadrliksin şimdi
Maşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almdua et banada verdim kan bakalım arayacaklar ama umitsizim değerin 400 e yakın çıkması gerekir CMT 101 de dediler hiç sanmıyorumBenimde kahverengi lekeydi canım. 13. Haftanın içindeyim canım Allahıma şükürler.
Hayır canm dondurulmuş transfer için adetimi bekliyorum.Her an olmam lazım. Bi gelse bayramımız olacak.:))Gecen ay bugün olmuştum.Inşallah canım benim hamile misin şuan ?
Hadi hayırlısıyla o güzel haberi alirsin inşallah. Rabbim hepimizin bekleyişini yavrularla sonlandırsin inşallah.Hayır canm dondurulmuş transfer için adetimi bekliyorum.Her an olmam lazım. Bi gelse bayramımız olacak.:))Gecen ay bugün olmuştum.
Ümütsiz olma canım değerin yükselecekdir. Cumartesi günü kan verdiğin yere verdin yine kanını değilmi?Maşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almdua et banada verdim kan bakalım arayacaklar ama umitsizim değerin 400 e yakın çıkması gerekir CMT 101 de dediler hiç sanmıyorum
Evet merkezime verdim Dr degerlendirsin ararız dedilerÜmütsiz olma canım değerin yükselecekdir. Cumartesi günü kan verdiğin yere verdin yine kanını değilmi?
Canım nasılsın? Bana kortizon tedavisi uygulandı canım. Alternatif serum tedaviside yapıyo bazı doktorlar ama benim doktorum önermedi bana. Transfer öncesinden başlattı bana kortizonu her gün 24 mg içiyorum hala daha, sanırım bu haftanın sonunda kesecekler bana. Onundışında çok önemli olan clexane 0.40 kullanıyorum hergün ve aspirin 75 mg da alıyorum bunlar 9 ay bitene kadar devam edecek. Diğer aldığım ilaçlar tüp bebekde verilen ilaçlardır. Estrofem 2 sabah 2 akşam. Progestan fitil sabah akşam 400 mg. Progestan iğne 25 lik hergün bir tane. Bu ilaçların hepsine hala devam ediyorum, bu hafta 3 ay dolar sanırım kesecek bana doktorum hepsini. Clexane aspirine devam edecem sadece. Bugün de normal kadın doğum doktorumda randevum var. Sen ne yaptın canım? Sende de lupus vardı sanırım. Bunun tedavisi kesinlikle clexane iğne canım alternatifi olamaz tabi birde kortizon . Kortizon önemli olmasa vermezdi bana 3 ay diye düşünüyorum. Sormamı istediğin bişey varsa yaz bana cuma gittiğimde konuşayım doktorumla. Sana kortizon verilmişmiydi? Kortizon bağışıklığı baskılamak için verilir , lupus hastalarının vucut kabul etmez bebeği çünkü, kortizon baskılar bağışıklığı ve bebeği vucuttan atmaya çalışmaz ottoimun sisemimiz.
Cnm değerim çok skr 405 çıktıÜmütsiz olma canım değerin yükselecekdir. Cumartesi günü kan verdiğin yere verdin yine kanını değilmi?
Canım nasıl geçti transfer zor mu kolay mı ben iğnelere başlayalı iki gün olduTamam canım çok saol dikkat ederin
Canım ya niye belirti arıyorsun ki? Bende de doğru dürüst belirti olmadı hiç . bir gün kasık batması varsa 3 gün hiç ağrı olmuyodu. Ama pozitifdi sonucum.Günaydın kızlarrr.. Bugün midem bir değişik bulantı gibi yanma gibi değil ama normal günlerden değişik bunu hissedebiliyorum .. Kasık ağrım yok bel agrım yok gogusler ılaclardan sıs ve agrılı .. Buyuk wc de sorunsuz kabız vs yok .. Olumsuz düşünmeye başlıcam galiba artıkBebişlerr ordaysanız bi işaret verin anneye
Allahıma şükürler olsun canım. Hadi hayırlısı olsun :) üzme kendini yat dinlen bol bol bebek etkilenir sonra annesinin stresindenCnm değerim çok skr 405 çıktı
Ya canım sorma aramayım dedıkce arıyorum ya günler geçtikçe kafayı yiyorum sanırımCanım ya niye belirti arıyorsun ki? Bende de doğru dürüst belirti olmadı hiç . bir gün kasık batması varsa 3 gün hiç ağrı olmuyodu. Ama pozitifdi sonucum.
Canım bana kortizon 4 mg verildi galiba o doz düşük geldi bilmiyorum su an onun dışında progesteron sadece crinone jel 1 tane verdiler.... bu saatten sonra neye baktırmam gerek bilmiyorum bunu sorabilirsin dr a bi de ankarada tavsiye ettiği dr varsa isim sorabilirsen sevinirim ücret önemli değil artıkCanım nasılsın? Bana kortizon tedavisi uygulandı canım. Alternatif serum tedaviside yapıyo bazı doktorlar ama benim doktorum önermedi bana. Transfer öncesinden başlattı bana kortizonu her gün 24 mg içiyorum hala daha, sanırım bu haftanın sonunda kesecekler bana. Onundışında çok önemli olan clexane 0.40 kullanıyorum hergün ve aspirin 75 mg da alıyorum bunlar 9 ay bitene kadar devam edecek. Diğer aldığım ilaçlar tüp bebekde verilen ilaçlardır. Estrofem 2 sabah 2 akşam. Progestan fitil sabah akşam 400 mg. Progestan iğne 25 lik hergün bir tane. Bu ilaçların hepsine hala devam ediyorum, bu hafta 3 ay dolar sanırım kesecek bana doktorum hepsini. Clexane aspirine devam edecem sadece. Bugün de normal kadın doğum doktorumda randevum var. Sen ne yaptın canım? Sende de lupus vardı sanırım. Bunun tedavisi kesinlikle clexane iğne canım alternatifi olamaz tabi birde kortizon . Kortizon önemli olmasa vermezdi bana 3 ay diye düşünüyorum. Sormamı istediğin bişey varsa yaz bana cuma gittiğimde konuşayım doktorumla. Sana kortizon verilmişmiydi? Kortizon bağışıklığı baskılamak için verilir , lupus hastalarının vucut kabul etmez bebeği çünkü, kortizon baskılar bağışıklığı ve bebeği vucuttan atmaya çalışmaz ottoimun sisemimiz.
Canım sizin genetiğinize bakılmışdı dimi? Eşinin morfolojisinde sıkıntı varmıydı yada senin yumurta kalitende? Lupusunda üzerinde bakılan testler var ama yine tedavisi clexane iğnedir bunu bana doktorum söyledi canım.Canım bana kortizon 4 mg verildi galiba o doz düşük geldi bilmiyorum su an onun dışında progesteron sadece crinone jel 1 tane verdiler.... bu saatten sonra neye baktırmam gerek bilmiyorum bunu sorabilirsin dr a bi de ankarada tavsiye ettiği dr varsa isim sorabilirsen sevinirim ücret önemli değil artık
Evet canım öncekilerde bakıldı eşimde malesef oligaspermi var total sperm 8 milyondu morfoloji 0 gelmişti dr sadece tüp bebek uygun demişti sana özel mesaj atilmiyorCanım sizin genetiğinize bakılmışdı dimi? Eşinin morfolojisinde sıkıntı varmıydı yada senin yumurta kalitende? Lupusunda üzerinde bakılan testler var ama yine tedavisi clexane iğnedir bunu bana doktorum söyledi canım.
Embriyo kaliteniz nasıldı? Transfer edilenler A kalitemiydi?Evet canım öncekilerde bakıldı eşimde malesef oligaspermi var total sperm 8 milyondu morfoloji 0 gelmişti dr sadece tüp bebek uygun demişti sana özel mesaj atilmiyor
Aminn canım inşallah..Hadi hayırlısıyla o güzel haberi alirsin inşallah. Rabbim hepimizin bekleyişini yavrularla sonlandırsin inşallah.
Yok canım zor deildi şükür.Korkulacak bişey yok.Tedavinde hayırlı olsun.İnsallah pozitifi görürsün canımCanım nasıl geçti transfer zor mu kolay mı ben iğnelere başlayalı iki gün oldu