2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Benimde kahverengi lekeydi canım. 13. Haftanın içindeyim canım Allahıma şükürler.
Maşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almdua et banada verdim kan bakalım arayacaklar ama umitsizim değerin 400 e yakın çıkması gerekir CMT 101 de dediler hiç sanmıyorum

Maşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almdua et banada verdim kan bakalım arayacaklar ama umitsizim değerin 400 e yakın çıkması gerekir CMT 101 de dediler hiç sanmıyorum
Ümütsiz olma canım değerin yükselecekdir. Cumartesi günü kan verdiğin yere verdin yine kanını değilmi?

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor P purple81 canım sana sormak istediğim bi kaç soru var... sen de lupus vardı diye hatırlıyorum tedavi sürecinden detaylı bahsedebilir misin neler yapıldı hangi ilaçları kaç kere kullanıyorsun vs gibi

Günaydın kızlarrr.. Bugün midem bir değişik bulantı gibi yanma gibi değil ama normal günlerden değişik bunu hissedebiliyorum .. Kasık ağrım yok bel agrım yok gogusler ılaclardan sıs ve agrılı .. Buyuk wc de sorunsuz kabız vs yok .. Olumsuz düşünmeye başlıcam galiba artık Bebişlerr ordaysanız bi işaret verin anneye

Canım nasılsın? Bana kortizon tedavisi uygulandı canım. Alternatif serum tedaviside yapıyo bazı doktorlar ama benim doktorum önermedi bana. Transfer öncesinden başlattı bana kortizonu her gün 24 mg içiyorum hala daha, sanırım bu haftanın sonunda kesecekler bana. Onundışında çok önemli olan clexane 0.40 kullanıyorum hergün ve aspirin 75 mg da alıyorum bunlar 9 ay bitene kadar devam edecek. Diğer aldığım ilaçlar tüp bebekde verilen ilaçlardır. Estrofem 2 sabah 2 akşam. Progestan fitil sabah akşam 400 mg. Progestan iğne 25 lik hergün bir tane. Bu ilaçların hepsine hala devam ediyorum, bu hafta 3 ay dolar sanırım kesecek bana doktorum hepsini. Clexane aspirine devam edecem sadece. Bugün de normal kadın doğum doktorumda randevum var. Sen ne yaptın canım? Sende de lupus vardı sanırım. Bunun tedavisi kesinlikle clexane iğne canım alternatifi olamaz tabi birde kortizon . Kortizon önemli olmasa vermezdi bana 3 ay diye düşünüyorum. Sormamı istediğin bişey varsa yaz bana cuma gittiğimde konuşayım doktorumla. Sana kortizon verilmişmiydi? Kortizon bağışıklığı baskılamak için verilir , lupus hastalarının vucut kabul etmez bebeği çünkü, kortizon baskılar bağışıklığı ve bebeği vucuttan atmaya çalışmaz ottoimun sisemimiz.

Canım ya niye belirti arıyorsun ki? Bende de doğru dürüst belirti olmadı hiç . bir gün kasık batması varsa 3 gün hiç ağrı olmuyodu. Ama pozitifdi sonucum.

Canım ya niye belirti arıyorsun ki? Bende de doğru dürüst belirti olmadı hiç . bir gün kasık batması varsa 3 gün hiç ağrı olmuyodu. Ama pozitifdi sonucum.
Ya canım sorma aramayım dedıkce arıyorum ya günler geçtikçe kafayı yiyorum sanırım

Canım bana kortizon 4 mg verildi galiba o doz düşük geldi bilmiyorum su an onun dışında progesteron sadece crinone jel 1 tane verdiler.... bu saatten sonra neye baktırmam gerek bilmiyorum bunu sorabilirsin dr a bi de ankarada tavsiye ettiği dr varsa isim sorabilirsen sevinirim ücret önemli değil artık

Canım sizin genetiğinize bakılmışdı dimi? Eşinin morfolojisinde sıkıntı varmıydı yada senin yumurta kalitende? Lupusunda üzerinde bakılan testler var ama yine tedavisi clexane iğnedir bunu bana doktorum söyledi canım.

Evet canım öncekilerde bakıldı eşimde malesef oligaspermi var total sperm 8 milyondu morfoloji 0 gelmişti dr sadece tüp bebek uygun demişti sana özel mesaj atilmiyor

Canım nasıl geçti transfer zor mu kolay mı ben iğnelere başlayalı iki gün oldu
Yok canım zor deildi şükür.Korkulacak bişey yok.Tedavinde hayırlı olsun.İnsallah pozitifi görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…