2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ayy ben transfer günü merdicen inip çıkmak zorunda kaldım her gün hala inip çıkıyorum inşallah bişe olmamıştır
Aynii durumdayiz canim hastanede 15 dk hareketsiz kaldim sonra 2 saat yatakta dinlendirdiler normalde bu kadar yeterli gunluk hayata don dediler de iste 3 gun yattim ama artik yuruyorum merdiven inip cikiyorum gerekirse dizleri bukup egiliyorum vs vs İnsallah Allah bebislerimizi bize bagislar. Normal hamisler 1 aydan sonra farkediyolar hamile olduklarini bilmeden neler yapanlar var ya o yuzden.kendimi.rahatlatiyorum

Aynen canım Rabbim nasip etmiştir inşallahhh amiiin

Canim benim günüm geçerken rahat 10 kiloluk yük iki kat yukarı çıkardım. Hem de birkaç defa.10 kilo vardı. Sonra hamile oldugumu öğrendim. Tabi suan tüp bebek deniyoruz pgt işleminden dolayi.Eşim ve ben taşıyıcıyız doğal deneme şansım yok gibi bişey. Demek istediğim olacağı varsa hersekilde gelir ama tabi tedbiri elden bırakmamak lazım.

10 kilo dedim de bence 10 kilodan da fazlaydı.Çünkü birkac basamak sonra gücüm yetmiyor indiriyor dinleniyordum.Tabi doğru bişey değil kimse uygulamasın.Birkaç gün sonra hamile oldugumu öğrendim.İlerleyen aylarda başka sebeplerden kaybettim.Dedigim gibi pgt ile tüp bebek deniyoruz.Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin..

Valla ben 25 dakka yattım transferden sonra.Bugün dinlendim yarın sabah iş başı.

Allah razi olsun canım icim rahatladi amantabiki dikkat etmek sart bizim durumumuzda

Dün oldum iğneyi cnm
Canım transfer gününden itibaren oluyodum ben iğne hergün, yinede oldu kanamam 20. Günde transferin , bir hafta öncesine kadar devam ettim iğneye, lekelenmelerimde 9. Haftaya girene kadar devam etti. Allahıma şükürler şimdi herşey yolunda. Demek istediğim stres yapmave yat devamlı mümkünse iş falanda yapma .

Kanada değil cnm kahverengi leke iş yapmıyorum yatıyorum öyle insallah birşey olmaz sen ne kadrliksin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…