Aynii durumdayiz canim hastanede 15 dk hareketsiz kaldim sonra 2 saat yatakta dinlendirdiler normalde bu kadar yeterli gunluk hayata don dediler de iste 3 gun yattim ama artik yuruyorum merdiven inip cikiyorum gerekirse dizleri bukup egiliyorum vs vs İnsallah Allah bebislerimizi bize bagislar. Normal hamisler 1 aydan sonra farkediyolar hamile olduklarini bilmeden neler yapanlar var ya o yuzden.kendimi.rahatlatiyorumAyy ben transfer günü merdicen inip çıkmak zorunda kaldım her gün hala inip çıkıyorum inşallah bişe olmamıştır
Aynen canım Rabbim nasip etmiştir inşallahhh amiiinAynii durumdayiz canim hastanede 15 dk hareketsiz kaldim sonra 2 saat yatakta dinlendirdiler normalde bu kadar yeterli gunluk hayata don dediler de iste 3 gun yattim ama artik yuruyorum merdiven inip cikiyorum gerekirse dizleri bukup egiliyorum vs vs İnsallah Allah bebislerimizi bize bagislar. Normal hamisler 1 aydan sonra farkediyolar hamile olduklarini bilmeden neler yapanlar var ya o yuzden.kendimi.rahatlatiyorum
Calsiyum yumurta toplandıktan sonra embriyolar döllenirken veriliyor canm.İstersen druna sor.Biz onun için de 250 lira ödedik.Allah emeklerimizi araya vermesin canım. .Ne zaman yapılıyor o işlem canım kaçıncı günde?
Canim benim günüm geçerken rahat 10 kiloluk yük iki kat yukarı çıkardım. Hem de birkaç defa.10 kilo vardı. Sonra hamile oldugumu öğrendim. Tabi suan tüp bebek deniyoruz pgt işleminden dolayi.Eşim ve ben taşıyıcıyız doğal deneme şansım yok gibi bişey. Demek istediğim olacağı varsa hersekilde gelir ama tabi tedbiri elden bırakmamak lazım.Aynii durumdayiz canim hastanede 15 dk hareketsiz kaldim sonra 2 saat yatakta dinlendirdiler normalde bu kadar yeterli gunluk hayata don dediler de iste 3 gun yattim ama artik yuruyorum merdiven inip cikiyorum gerekirse dizleri bukup egiliyorum vs vs İnsallah Allah bebislerimizi bize bagislar. Normal hamisler 1 aydan sonra farkediyolar hamile olduklarini bilmeden neler yapanlar var ya o yuzden.kendimi.rahatlatiyorum
10 kilo dedim de bence 10 kilodan da fazlaydı.Çünkü birkac basamak sonra gücüm yetmiyor indiriyor dinleniyordum.Tabi doğru bişey değil kimse uygulamasın.Birkaç gün sonra hamile oldugumu öğrendim.İlerleyen aylarda başka sebeplerden kaybettim.Dedigim gibi pgt ile tüp bebek deniyoruz.Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin..Canim benim günüm geçerken rahat 10 kiloluk yük iki kat yukarı çıkardım. Hem de birkaç defa.10 kilo vardı. Sonra hamile oldugumu öğrendim. Tabi suan tüp bebek deniyoruz pgt işleminden dolayi.Eşim ve ben taşıyıcıyız doğal deneme şansım yok gibi bişey. Demek istediğim olacağı varsa hersekilde gelir ama tabi tedbiri elden bırakmamak lazım.
Valla ben 25 dakka yattım transferden sonra.Bugün dinlendim yarın sabah iş başı.Aynii durumdayiz canim hastanede 15 dk hareketsiz kaldim sonra 2 saat yatakta dinlendirdiler normalde bu kadar yeterli gunluk hayata don dediler de iste 3 gun yattim ama artik yuruyorum merdiven inip cikiyorum gerekirse dizleri bukup egiliyorum vs vs İnsallah Allah bebislerimizi bize bagislar. Normal hamisler 1 aydan sonra farkediyolar hamile olduklarini bilmeden neler yapanlar var ya o yuzden.kendimi.rahatlatiyorum
Canım ne iş yapıuosun? Doktor çalışmaya başla dedimi sana?Valla ben 25 dakka yattım transferden sonra.Bugün dinlendim yarın sabah iş başı.
Zaten bu yıpratıyor insanı ne kadar artık umursamıyorum desen de olmuyor işte adete yakın yine başlıyorsun bebek fikrine
Bişey demiyorum artık ben bıktım çünkü
5 gün önce kahve akıntım geldi az bişey sonrasında bişey yoktu bugün test yaptım belki yerleşmedir diye negatif
Canim benim günüm geçerken rahat 10 kiloluk yük iki kat yukarı çıkardım. Hem de birkaç defa.10 kilo vardı. Sonra hamile oldugumu öğrendim. Tabi suan tüp bebek deniyoruz pgt işleminden dolayi.Eşim ve ben taşıyıcıyız doğal deneme şansım yok gibi bişey. Demek istediğim olacağı varsa hersekilde gelir ama tabi tedbiri elden bırakmamak lazım.
Allah razi olsun canım icim rahatladi amantabiki dikkat etmek sart bizim durumumuzda10 kilo dedim de bence 10 kilodan da fazlaydı.Çünkü birkac basamak sonra gücüm yetmiyor indiriyor dinleniyordum.Tabi doğru bişey değil kimse uygulamasın.Birkaç gün sonra hamile oldugumu öğrendim.İlerleyen aylarda başka sebeplerden kaybettim.Dedigim gibi pgt ile tüp bebek deniyoruz.Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin..
Kesinlikle öyle canım. Dikkat etmek lazim..Allah razi olsun canım icim rahatladi amantabiki dikkat etmek sart bizim durumumuzda
Memurum canim.Yorucu bi işim yok genelde oturarak işimi hallediyorumCanım ne iş yapıuosun? Doktor çalışmaya başla dedimi sana?
Bak bu iyi işte canım, ağır kaldırma, yukarı uzanma, aşağı eğilme, bol su iç. İlaçlarını aksatma.Memurum canim.Yorucu bi işim yok genelde oturarak işimi hallediyorum
Inşallah canım benim hamile misin şuan ?Calsiyum yumurta toplandıktan sonra embriyolar döllenirken veriliyor canm.İstersen druna sor.Biz onun için de 250 lira ödedik.Allah emeklerimizi araya vermesin canım. .
Doktorunu bilgilendir canım. Ablamında oyle olmuştu doktoru aradığında iğne ismi verdi düşük önleyici iğne sende bi ara istersen doktorunu.Kızlar kahverengi lekelenmem hala devam ediyor ne yapacağımı bilemiyorum
Dün oldum iğneyi cnmDoktorunu bilgilendir canım. Ablamında oyle olmuştu doktoru aradığında iğne ismi verdi düşük önleyici iğne sende bi ara istersen doktorunu.
Canım transfer gününden itibaren oluyodum ben iğne hergün, yinede oldu kanamam 20. Günde transferin , bir hafta öncesine kadar devam ettim iğneye, lekelenmelerimde 9. Haftaya girene kadar devam etti. Allahıma şükürler şimdi herşey yolunda. Demek istediğim stres yapmave yat devamlı mümkünse iş falanda yapma .Dün oldum iğneyi cnm
Sanırım teste gidiyosun cnm bugün, aynı saatde kan vermeye dikkat ediyosun dimi?Dün oldum iğneyi cnm
Tamam canım çok saol dikkat ederinBak bu iyi işte canım, ağır kaldırma, yukarı uzanma, aşağı eğilme, bol su iç. İlaçlarını aksatma.