Bal,polen,propolis karışımı al tüket. Bal,tarçın,çörek otu karışımı da iyi.Bir de bu defa benim embriyolarima calsiyum verildi.Druna bir sor istersen.Saglikla kucagina alirsin insallah bebisini canim. Neler mesela yumurta, yogurt falan mi?
Hayırr kesinlikle içme canım.Kızlar bitki çayı içebiliyomuyuz.Bi sakıncası var mıdır
Niye canım noldu neyin var?Bugün çok moralim bozuk üzgünüm ve cok agladım. İnsallah bunlar bebeklerimi kötü etkilemez.
Çok saol canım.Hayırlı olsun canm..Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..
Ne oldu canım.İnsallah kötü bisey yokturBugün çok moralim bozuk üzgünüm ve cok agladım. İnsallah bunlar bebeklerimi kötü etkilemez.
Canım transferin hayırlı olsun..sımsıkı tutunsun bebişin sana :*Ne oldu canım.İnsallah kötü bisey yoktur
Amin canım.Çok saolCanım transferin hayırlı olsun..sımsıkı tutunsun bebişin sana :*
Sen artık meleklerin için güçlü olmalısın canımmSanırım bu hormonlar yüzünden duygusallıgımgereksiz yardımı bile dokunmayan insanları takar oldum. 3 kat üstümde oturan kv var ama bi hayırları yok malesef temizligim olsun yemegim olsun. Dün annem ve ablam geldi evimi temizlemeye bi hosgeldin bile demediler üstüne trip yedim. Eşimede soylemedim cünkü onlara cıkıp kızıyor huzur kacsın istemedim. Cok üzüldüm anneme oyle davranılmasına. O buradayken belli etmedim ama gidince cok agladım. insanlar ne kadar kötüler neden böyleler anlamıyorum gercekten...
Kv ne tribi atmış canım , trip atcağına işin ucundan tutsaymış ya, sen takma canım hiç kimseyi bebişlerini düşün onları kucağına aldığın günleri hayal et, mutlu ol üzülme.Sanırım bu hormonlar yüzünden duygusallıgımgereksiz yardımı bile dokunmayan insanları takar oldum. 3 kat üstümde oturan kv var ama bi hayırları yok malesef temizligim olsun yemegim olsun. Dün annem ve ablam geldi evimi temizlemeye bi hosgeldin bile demediler üstüne trip yedim. Eşimede soylemedim cünkü onlara cıkıp kızıyor huzur kacsın istemedim. Cok üzüldüm anneme oyle davranılmasına. O buradayken belli etmedim ama gidince cok agladım. insanlar ne kadar kötüler neden böyleler anlamıyorum gercekten...
DOgru diyorsun canım aslında hic takmamam lazım ama iste elimde degil aklıma geldikce üzülüyorum. Oyle insanlara karsı en güzel cevap susmak ben de oyle yapıyorum. Allah yukarıda cok sükür..Sen artık meleklerin için güçlü olmalısın canımm
Çok haklısın üzülmekte ben olsam bu tavırları karşısında bende çok üzülürdüm ama bazı insanlar malesefki böyleler.
Takma gerçekten takma bebeklerini düşün onları kucağına alacağın günü hayal et...
Sen onlar için ayakta dimdik durmalısın canım
Kendisi yapmıyor ya canım yapan biri olunca bi kıskanclık bi surat artık onun her hareketini çözdüm hele bu hamileleğimde tam emin oldum nasıl bir insan olduğuna. Ama dediginiz gibi takmıycam bebeklerimin ne sucu var bugün yeterince üzüldüm zaten.Kv ne tribi atmış canım , trip atcağına işin ucundan tutsaymış ya, sen takma canım hiç kimseyi bebişlerini düşün onları kucağına aldığın günleri hayal et, mutlu ol üzülme.
Valla canım aynen oyle ben en cok annemin üzülüp gitmesine üzüldüm. Ben zaten zor sahip olmusum yavrularıma kendimi üzmemem gerek. Onlar icin kimseyi ne duyucam ne de görücem.
En dogrusu da o zaten sen alirsin anaciginin gonlunuValla canım aynen oyle ben en cok annemin üzülüp gitmesine üzüldüm. Ben zaten zor sahip olmusum yavrularıma kendimi üzmemem gerek. Onlar icin kimseyi ne duyucam ne de görücem.
Ne zaman yapılıyor o işlem canım kaçıncı günde?Bal,polen,propolis karışımı al tüket. Bal,tarçın,çörek otu karışımı da iyi.Bir de bu defa benim embriyolarima calsiyum verildi.Druna bir sor istersen.
Kızzz ne takıyon sen onları boxver ay bende çok takıyorum ne arar ne sorarlar 5 gün hastanede yattım kanser değerim tavan kv msj attı bi kere görümcelerde öyle tüp bebek yaptığımızı biliyolardı bi iki kere aradı görümcekler msj atmadı bitince attı boşveeer bebeğini düşün sende bebişini göstermezsin onlara :* aman bu görümceklerler kv ler hep aynı demekki bacımSanırım bu hormonlar yüzünden duygusallıgımgereksiz yardımı bile dokunmayan insanları takar oldum. 3 kat üstümde oturan kv var ama bi hayırları yok malesef temizligim olsun yemegim olsun. Dün annem ve ablam geldi evimi temizlemeye bi hosgeldin bile demediler üstüne trip yedim. Eşimede soylemedim cünkü onlara cıkıp kızıyor huzur kacsın istemedim. Cok üzüldüm anneme oyle davranılmasına. O buradayken belli etmedim ama gidince cok agladım. insanlar ne kadar kötüler neden böyleler anlamıyorum gercekten...
Ayy ben transfer günü merdicen inip çıkmak zorunda kaldım her gün hala inip çıkıyorum inşallah bişe olmamıştırkizlar bisi sormak istiyorum konu konu gezinirken genelde okuyorum da surekli yatmak merdiven inip cikmamak falan gerekiyormus bana doktorum ertesi gun normal hayatina don dedi de ben 3 gun yattim artik ise gidiyorum iki gundur oturarark calisiyorum ama wc ust katta gunde en az 10 kere wc gidiyorum yani ne bileyim farkinda olmadan egildigim oluyor ama bir gerinme hissetmiyorum cok da kasmiyorum acikcasi .. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda ??