İnsallah olacak canim yeterki kapten inanAynen canımmm estrafome adetle başlamıştım hala devam ediyorum. göbekten vuruduğum iğnemde aynı onun coraspin aynı jel aynı bitek progestonu 7 gündür vuruluyorum çoğu değişmedi yani. İnşallah dediğin gibi işarettir kuzum yaaa çok dua ediyorum hepimiz içinnn canım benim
Kesinlikle içme canım hatta kahve çay nescafe cola hepsi yasak tüketme sakın.Kızlar bitki çayı içebiliyomuyuz.Bi sakıncası var mıdır
Hangi sonucum canım? Kan testimmi? Pazartesini çıkıcak sanırım, hayırlısı ile çıksa da bende rahatlasam.senin sonucun belli oldumu peki canım
Yok canim ya hastanedeyim yatis yaptilar serum verdilersymmm canım nerelerdesin? Toparladınmı?
Tamam canım çok saolKesinlikle içme canım hatta kahve çay nescafe cola hepsi yasak tüketme sakın.
Ne için kan vericeksin canımHangi sonucum canım? Kan testimmi? Pazartesini çıkıcak sanırım, hayırlısı ile çıksa da bende rahatlasam.
Hayırlı ugurlu olsun bebisin canim en yakin zamanda guzel haberini de yazarsin insallahKızlar transferim oldu şükür normalde 2 tane koyucaktı.Benim yarım rahim mevzusundan dolayı tek koydu.Eyer olmazsa ikinci risk alır iki tane koyarız dedi.3 tanesinide dondurduk bakalım hayırlısı
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versinYok canim ya hastanedeyim yatis yaptilar serum verdilerbebek iyi şükür ama ben fenayim dua edin lütfen
Amin canım çok saol.Yalnız ara ara çok fena sıcak basıyo neden acabaHayırlı ugurlu olsun bebisin canim en yakin zamanda guzel haberini de yazarsin insallah
Kıyamam canım ya neler olumuşun öyle, serumla toparlıycaksın hemen hiç merak etme, dualarımdasın canım benim.Yok canim ya hastanedeyim yatis yaptilar serum verdilerbebek iyi şükür ama ben fenayim dua edin lütfen
2 li test zamanım canım, kandada bakıyolar bebek tamammı diye.Ne için kan vericeksin canım
Vallahi benim döllenirkenden donduruldu hemen canım onçin biley diyemiycem. Ama yumurta kaliten için bol protein tüket diyebilirim.Kizlar bende 3. Denemeye basliyacam insallah. Embriyolarin 5. Gune gelmesi icin ozel yaptiginiz biseyler oldu mu?
Saglikla kucagina alirsin insallah bebisini canim. Neler mesela yumurta, yogurt falan mi?Vallahi benim döllenirkenden donduruldu hemen canım onçin biley diyemiycem. Ama yumurta kaliten için bol protein tüket diyebilirim.
Yımurta et tavuk balık, ceviz badem, süt yoğurt peynir.Saglikla kucagina alirsin insallah bebisini canim. Neler mesela yumurta, yogurt falan mi?
Allah razi olsun canim benim. Benim tutunmama sorunu var embroyolarim 3. Gune sadece ulasiyor.Yımurta et tavuk balık, ceviz badem, süt yoğurt peynir.
Bence kaçıncı güne gittiği önemli değil canım , dediğim gibi benim döllenirkenden donduruldular.Allah razi olsun canim benim. Benim tutunmama sorunu var embroyolarim 3. Gune sadece ulasiyor.
Hayırlı olsun canm..Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Kızlar transferim oldu şükür normalde 2 tane koyucaktı.Benim yarım rahim mevzusundan dolayı tek koydu.Eyer olmazsa ikinci risk alır iki tane koyarız dedi.3 tanesinide dondurduk bakalım hayırlısı