2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canim sen nerdeydin.Doktorun ünlü bi doktor mu merak ettim açıkçası veya ünvanlı bi doktor mu

Tamam canım ama yasak mı bilmiyorum emin deilim.Dua kısmında yapsak olur mu.Dua kısmında yeni konu açıyım öyle yapalim bence daha iyi olur

Tamam canım ama yasak mı bilmiyorum emin deilim.Dua kısmında yapsak olur mu.Dua kısmında yeni konu açıyım öyle yapalim bence daha iyi olur
Bende transferden sonra dikkat ediyim içmiyim şu çayı en iyisi

Benim tedavim uzun protokoldü kızlar cok uzun sürdü sizinkiler nasıl kısa mı uzun mu ?

Benim tedavim uzun protokoldü kızlar cok uzun sürdü sizinkiler nasıl kısa mı uzun mu ?
Benim kısa oldu.Uzun protokol nasıl oluyo canim ne farkı var.Sizdeki sorun neydi

Güveniyorum kesinlikle
Bakalım benim adet 28 ocak
Ne zaman olur bilmiyorum
İnşallah bizde de işe yarar canım benim
Hayırlı olsun bebişin

Canim sen nerdeydin.Doktorun ünlü bi doktor mu merak ettim açıkçası veya ünvanlı bi doktor mu
Ankaradayım canım memorialde yaptırdım prof.dr aygül demirok şimdiye kadar kiminle tanıştıysam MAŞAALLAH ALLAH'IN izniyle hamile kalmış bebeklerini bile kucaklarina almışlar busene tatile gittik tesadüfen biriyle tanıştık konuşurken konuşurken ortaya çıktı meğersem kendide benim druma gitmiş ilk bebeğini kucağına almış muştan gelmiş sırf bu doktora RABBIM bize vesile etti işte INŞAALLAH RABBİM tamamına erdirsin ama çok tatlı bir dr her hastasıyla kendi ilgileniyo

Bende memorial a gidiyorum

Benim kısa oldu.Uzun protokol nasıl oluyo canim ne farkı var.Sizdeki sorun neydi
Canım ben ilk lucrinle basladım yumurta baskılayıcı iğne 3 hafta onu kullandım, adetim beklendi diger ignelere basladım. Ben baya bekledim yani :) Bizim sorunumuz yok sebepsiz infertilite. :)

Canım ben ilk lucrinle basladım yumurta baskılayıcı iğne 3 hafta onu kullandım, adetim beklendi diger ignelere basladım. Ben baya bekledim yani :) Bizim sorunumuz yok sebepsiz infertilite. :)
Anladım canım.şimdi hatırladım bi kez daha sormustum sorun neydi diye kusura bakma.Her doktorun yontemi farklı oluyo.Bizi bebişlerimize kavuştursunlarda nasıl olursa olsun

Anladım canım.şimdi hatırladım bi kez daha sormustum sorun neydi diye kusura bakma.Her doktorun yontemi farklı oluyo.Bizi bebişlerimize kavuştursunlarda nasıl olursa olsun

Aynen öyle
Anne olalım da
Sağlıcakla kucağına al inşallah sende

İlk kez prof bayan kadın dogumcu duydum.Keşke burdada oyle bi doktor olsaydı bende bayanı tercih ederdim.Çok utanıyorum erkek doktordan rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…