Canim sen nerdeydin.Doktorun ünlü bi doktor mu merak ettim açıkçası veya ünvanlı bi doktor muDoktoruna güven bitanem rahim ne zaman hazırsa o zaman yapıyolar ben her adette gittim muayene oldum sonra karar verdi transfere bende başta niye bekliyo falan diye tereddütte kaldim bu yeni bir yöntemmiş bitanem daha iyi oluyo ALLAH'IN izniyle bende işe yaradı
Tamam canım ama yasak mı bilmiyorum emin deilim.Dua kısmında yapsak olur mu.Dua kısmında yeni konu açıyım öyle yapalim bence daha iyi olurBende çok çay tüketiyodum bitanem transferden sonra çok açık bir bardak anca içiyorum sende öyle yap çok iyi değilmiş bide canım salat-ı tefriciye okuyacağımız kişilerin listesini sen yaparmisin hafta hafta okuyalım INŞAALLAH ALLAHIN izniyle
Tamam canım ama yasak mı bilmiyorum emin deilim.Dua kısmında yapsak olur mu.Dua kısmında yeni konu açıyım öyle yapalim bence daha iyi olur
Bende transferden sonra dikkat ediyim içmiyim şu çayı en iyisiBende çok çay tüketiyodum bitanem transferden sonra çok açık bir bardak anca içiyorum sende öyle yap çok iyi değilmiş bide canım salat-ı tefriciye okuyacağımız kişilerin listesini sen yaparmisin hafta hafta okuyalım INŞAALLAH ALLAHIN izniyle
Benim kısa oldu.Uzun protokol nasıl oluyo canim ne farkı var.Sizdeki sorun neydiBenim tedavim uzun protokoldü kızlar cok uzun sürdü sizinkiler nasıl kısa mı uzun mu ?
Canim 2 veya 3 katı olması gerekiyoKizlar yarin kan vericem tekrardan bi gun once transferimin 8.gunu 119.35 cikmisti yarin 11. gunu kan cikmasi gerekiyor tahminen ?
Ben çok çay içiyorum acaba transfer için bi sakıncası var mı
Doktoruna güven bitanem rahim ne zaman hazırsa o zaman yapıyolar ben her adette gittim muayene oldum sonra karar verdi transfere bende başta niye bekliyo falan diye tereddütte kaldim bu yeni bir yöntemmiş bitanem daha iyi oluyo ALLAH'IN izniyle bende işe yaradı
Ankaradayım canım memorialde yaptırdım prof.dr aygül demirok şimdiye kadar kiminle tanıştıysam MAŞAALLAH ALLAH'IN izniyle hamile kalmış bebeklerini bile kucaklarina almışlar busene tatile gittik tesadüfen biriyle tanıştık konuşurken konuşurken ortaya çıktı meğersem kendide benim druma gitmiş ilk bebeğini kucağına almış muştan gelmiş sırf bu doktora RABBIM bize vesile etti işte INŞAALLAH RABBİM tamamına erdirsin ama çok tatlı bir dr her hastasıyla kendi ilgileniyoCanim sen nerdeydin.Doktorun ünlü bi doktor mu merak ettim açıkçası veya ünvanlı bi doktor mu
Benim tedavim uzun protokoldü kızlar cok uzun sürdü sizinkiler nasıl kısa mı uzun mu ?
Ankaradayım canım memorialde yaptırdım prof.dr aygül demirok şimdiye kadar kiminle tanıştıysam MAŞAALLAH ALLAH'IN izniyle hamile kalmış bebeklerini bile kucaklarina almışlar busene tatile gittik tesadüfen biriyle tanıştık konuşurken konuşurken ortaya çıktı meğersem kendide benim druma gitmiş ilk bebeğini kucağına almış muştan gelmiş sırf bu doktora RABBIM bize vesile etti işte INŞAALLAH RABBİM tamamına erdirsin ama çok tatlı bir dr her hastasıyla kendi ilgileniyo
Olur kuzumTamam canım ama yasak mı bilmiyorum emin deilim.Dua kısmında yapsak olur mu.Dua kısmında yeni konu açıyım öyle yapalim bence daha iyi olur
Ankaradamisin canimBende memorial a gidiyorum
Canım ben ilk lucrinle basladım yumurta baskılayıcı iğne 3 hafta onu kullandım, adetim beklendi diger ignelere basladım. Ben baya bekledim yani :) Bizim sorunumuz yok sebepsiz infertilite. :)Benim kısa oldu.Uzun protokol nasıl oluyo canim ne farkı var.Sizdeki sorun neydi
Ankaradamisin canim
Ben memnunum bitanem INŞAALLAH sende memnun kalırsın RABBIM kucağında sağlikli sihhatli yavrunla çıkmayı nasip etsinAntalya
Anladım canım.şimdi hatırladım bi kez daha sormustum sorun neydi diye kusura bakma.Her doktorun yontemi farklı oluyo.Bizi bebişlerimize kavuştursunlarda nasıl olursa olsunCanım ben ilk lucrinle basladım yumurta baskılayıcı iğne 3 hafta onu kullandım, adetim beklendi diger ignelere basladım. Ben baya bekledim yani :) Bizim sorunumuz yok sebepsiz infertilite. :)
Ben memnunum bitanem INŞAALLAH sende memnun kalırsın RABBIM kucağında sağlikli sihhatli yavrunla çıkmayı nasip etsin
Anladım canım.şimdi hatırladım bi kez daha sormustum sorun neydi diye kusura bakma.Her doktorun yontemi farklı oluyo.Bizi bebişlerimize kavuştursunlarda nasıl olursa olsun
İlk kez prof bayan kadın dogumcu duydum.Keşke burdada oyle bi doktor olsaydı bende bayanı tercih ederdim.Çok utanıyorum erkek doktordan rahat edemiyorumAnkaradayım canım memorialde yaptırdım prof.dr aygül demirok şimdiye kadar kiminle tanıştıysam MAŞAALLAH ALLAH'IN izniyle hamile kalmış bebeklerini bile kucaklarina almışlar busene tatile gittik tesadüfen biriyle tanıştık konuşurken konuşurken ortaya çıktı meğersem kendide benim druma gitmiş ilk bebeğini kucağına almış muştan gelmiş sırf bu doktora RABBIM bize vesile etti işte INŞAALLAH RABBİM tamamına erdirsin ama çok tatlı bir dr her hastasıyla kendi ilgileniyo