Senin doktorun öyle tercih etmiş canım.Çok fazla yumurta olunca genelde öyle yapıyolar.Benim 7 tane yumurtam olduğu için doktorum dinlendirmeye ihtiyaç duymadıAma doktorum bana öyle demedi
Diğer adetten sonra transfer
Sizi dinlenmeye alalım dedi
Senin doktorun öyle tercih etmiş canım.Çok fazla yumurta olunca genelde öyle yapıyolar.Benim 7 tane yumurtam olduğu için doktorum dinlendirmeye ihtiyaç duymadı
Senin doktorun öyle tercih etmiş canım.Çok fazla yumurta olunca genelde öyle yapıyolar.Benim 7 tane yumurtam olduğu için doktorum dinlendirmeye ihtiyaç duymadı
Kızlar ben çok sıkıldım habire ilaç içmekten beklemekten
İnsallah senin için böylesi daha iyi hayırli olur canım.Bu işler doktorların kararıBenim de var o kadar
Ama diğer adetten sonra yapacak sanırım
Kızlar ben çok sıkıldım habire ilaç içmekten beklemekten
İnsallah senin için böylesi daha iyi hayırli olur canım.Bu işler doktorların kararı
Çok sıkıcı cidden allahtan çalişıyorum da biraz kafam dağılıyo.Psikolojik olarak çok yoruldum şimdiden.Bi de transfer sonrası beklemek var öfffBen hemen koysun
Hemen sonuçlansın istiyorum
Ne diyeceğimi bilmiyorum canım Rabbim sabır ve tez zamanda tekrar hamilelik versin inşallah
Çok sıkıcı cidden allahtan çalişıyorum da biraz kafam dağılıyo.Psikolojik olarak çok yoruldum şimdiden.Bi de transfer sonrası beklemek var öfff
Senin yas kaçtı canım 7 yıl dile kolay.Rabbim bir an önce bizi bebişlerimize kavuştursunDoktoruma güveniyorum canım
Hayırlısı olsun
Olsun da 1 ay sonra olsun
7 yıl bekledim
Artık beklemek istemiyorum
Senin yas kaçtı canım 7 yıl dile kolay.Rabbim bir an önce bizi bebişlerimize kavuştursun
Senin yas kaçtı canım 7 yıl dile kolay.Rabbim bir an önce bizi bebişlerimize kavuştursun
Hepsine amin canımSabır işiymiş bu iş
Rabbim sabrımızı arttırsın
İmtihanımızı kolaylaştırsın
Bebeklerimize ulaştırsın
32 canım.Ne güzel benden küçüksün şansın daha yüksek inşallah yolun sonunda güzel şeylerle karşılaşırız27 yaşındayım
sen ?
32 canım.Ne güzel benden küçüksün şansın daha yüksek inşallah yolun sonunda güzel şeylerle karşılaşırız
İnşallah canım inşallahHepsine amin canım
Doktoruna güven bitanem rahim ne zaman hazırsa o zaman yapıyolar ben her adette gittim muayene oldum sonra karar verdi transfere bende başta niye bekliyo falan diye tereddütte kaldim bu yeni bir yöntemmiş bitanem daha iyi oluyo ALLAH'IN izniyle bende işe yaradıBen hemen yapılacak sanmıştım
Ne zaman yapılır ki acaba ?
Bunu da bilmiyordum
Bende çok çay tüketiyodum bitanem transferden sonra çok açık bir bardak anca içiyorum sende öyle yap çok iyi değilmiş bide canım salat-ı tefriciye okuyacağımız kişilerin listesini sen yaparmisin hafta hafta okuyalım INŞAALLAH ALLAHIN izniyleBen çok çay içiyorum acaba transfer için bi sakıncası var mı