2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Bunları sen mi sordun kendilerimi söylediler.Bana bu konularda hiç bilgi verilmedi
Ben de her gidisimde hem bana soyluyorlar hemde dosyama yazıyorlardı canım sana hic bilgi vermediler mi ?

Ben de her gidisimde hem bana soyluyorlar hemde dosyama yazıyorlardı canım sana hic bilgi vermediler mi ?
Yok vermediler.Gerek görmedi heralde doktorum.Bende hiç sormadım zaten.6 tane döllenebildiğine göre demek ki istenilen büyüklüge ulaşmıştır diye düşünüyorum

Bunları sen mi sordun kendilerimi söylediler.Bana bu konularda hiç bilgi verilmedi

Ölçüyor ekranda ya söylüyor
Büyümüş çok güzel
Bir sürü yumurtan var dedi doktorum
En çok merak ettiğim transfer ne zaman?
Ben hemen olacak sanıyordum

Kızlar gamzeden ses çıkmadı çok merak ettim, ara ara da girmiş yani kk ya profilinde gördüm. Niye yazmadı ki.

Kızlar gamzeden ses çıkmadı çok merak ettim, ara ara da girmiş yani kk ya profilinde gördüm. Niye yazmadı ki.
Alla alla bende şimdi çok merak ettim.İnsallah kötü bişey yoktur

Ölçüyor ekranda ya söylüyor
Büyümüş çok güzel
Bir sürü yumurtan var dedi doktorum
En çok merak ettiğim transfer ne zaman?
Ben hemen olacak sanıyordum
Canım eyer bi sorun olmazsa toplamanın 3.veya 5.günü transfer oluyo

Kızlar foruma yazıp kimseyi üzmek istemedim malesef bebegimin kalp atışı durmuş hafta içi kürtaj ile alacaklar... nasip değilmiş çok üzgünüm.... inş takipte kalacağım -Gul- P purple81 M mry86 sakın ha üzülmeyin karnınızda ki bebişi üzmeyin benim yüzümden.... sizleri çok seviyorum

Ya canım benim suan bildigin gözümden yaş geldi. Kendini üzme diyecegim ama... ne diyeyim bilemedim. Sen sakın pes etme İnşallah rabbim yine nasip edecek sana. Lütfen üzülme lütfen Dua edeceğim hep senin için. Biz de seni çok seviyoruz.

Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum inan, ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana. nedeni ne olabilirmiş doktor bişey dedimi canım.

Canım çok üzüldüm.Ne denir ki böyle bi durumda.Demek ki sağlıksız bi bebekmiş.Benimde ilk gebeliğimde kalp atışı durmuştu seni çok iyi anlıyorum.Rabbim yardımcın olsun sabır versin.Rahimin dinlendikten sonra deneyin belki doğal yollarla kalırsın.

Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum inan, ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana. nedeni ne olabilirmiş doktor bişey dedimi canım.
Kromozom anomalisi olabilir dedi canım işlemden sonra detaylı bakilacakmis embriyo kromozom analizi yapılacakmış... dr da çok üzüldü şok oldu benim gibi ben de çok üzgünüm malesef

Kromozom anomalisi olabilir dedi canım işlemden sonra detaylı bakilacakmis embriyo kromozom analizi yapılacakmış... dr da çok üzüldü şok oldu benim gibi ben de çok üzgünüm malesef
Kuzum RABBIM INŞAALLAH en kisa zamanda kendi tarafindan nasip etsin sağlikli sihhatli bebişler kucağini doldursun INŞAALLAH

Ahh canım çok üzüldüm
İnşallah tekrar anne olursun
dualarım Seninle

Ama doktorum bana öyle demedi
Diğer adetten sonra transfer
Sizi dinlenmeye alalım dedi
Canım daha iyi rahim dinlendirmesiyle bebeğin tutunması daha iyi oluyo INŞAALLAH benimde iki transferim oldu birinde 3 ay bekledik sonra ALLAH'IN izniyle hamile kaldim ama düşük oldu sonra 9 ay kendi isteğimle bekledim RABBIM'E şükürler olsun RABBIM'IN izniyle yine hamile kaldim INŞAALLAH RABBİM bu sefer tamamına erdirmeyi nasip eylesin

Ben hemen yapılacak sanmıştım
Ne zaman yapılır ki acaba ?
Bunu da bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…