Bunları sen mi sordun kendilerimi söylediler.Bana bu konularda hiç bilgi verilmedi17 mm 3 tane var
16 bitane
bikaç tane daha vardı
Ben de her gidisimde hem bana soyluyorlar hemde dosyama yazıyorlardı canım sana hic bilgi vermediler mi ?Bunları sen mi sordun kendilerimi söylediler.Bana bu konularda hiç bilgi verilmedi
Yok vermediler.Gerek görmedi heralde doktorum.Bende hiç sormadım zaten.6 tane döllenebildiğine göre demek ki istenilen büyüklüge ulaşmıştır diye düşünüyorumBen de her gidisimde hem bana soyluyorlar hemde dosyama yazıyorlardı canım sana hic bilgi vermediler mi ?
Bunları sen mi sordun kendilerimi söylediler.Bana bu konularda hiç bilgi verilmedi
Alla alla bende şimdi çok merak ettim.İnsallah kötü bişey yokturKızlar gamzeden ses çıkmadı çok merak ettim, ara ara da girmiş yani kk ya profilinde gördüm. Niye yazmadı ki.
Canım eyer bi sorun olmazsa toplamanın 3.veya 5.günü transfer oluyoÖlçüyor ekranda ya söylüyor
Büyümüş çok güzel
Bir sürü yumurtan var dedi doktorum
En çok merak ettiğim transfer ne zaman?
Ben hemen olacak sanıyordum
Evet ya ben de merak ettim inşallah herşey yolundadırKızlar gamzeden ses çıkmadı çok merak ettim, ara ara da girmiş yani kk ya profilinde gördüm. Niye yazmadı ki.
Ya canım benim suan bildigin gözümden yaş geldi. Kendini üzme diyecegim ama... ne diyeyim bilemedim. Sen sakın pes etme İnşallah rabbim yine nasip edecek sana. Lütfen üzülme lütfen
Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum inan, ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana.
Canım çok üzüldüm.Ne denir ki böyle bi durumda.Demek ki sağlıksız bi bebekmiş.Benimde ilk gebeliğimde kalp atışı durmuştu seni çok iyi anlıyorum.Rabbim yardımcın olsun sabır versin.Rahimin dinlendikten sonra deneyin belki doğal yollarla kalırsın.
Kromozom anomalisi olabilir dedi canım işlemden sonra detaylı bakilacakmis embriyo kromozom analizi yapılacakmış... dr da çok üzüldü şok oldu benim gibi ben de çok üzgünüm malesefCanım benim ne diyeceğimi bilemiyorum inan, ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana.nedeni ne olabilirmiş doktor bişey dedimi canım.
Kuzum RABBIM INŞAALLAH en kisa zamanda kendi tarafindan nasip etsin sağlikli sihhatli bebişler kucağini doldursun INŞAALLAHKromozom anomalisi olabilir dedi canım işlemden sonra detaylı bakilacakmis embriyo kromozom analizi yapılacakmış... dr da çok üzüldü şok oldu benim gibi ben de çok üzgünüm malesef
Canım eyer bi sorun olmazsa toplamanın 3.veya 5.günü transfer oluyo
Canım daha iyi rahim dinlendirmesiyle bebeğin tutunması daha iyi oluyo INŞAALLAH benimde iki transferim oldu birinde 3 ay bekledik sonra ALLAH'IN izniyle hamile kaldim ama düşük oldu sonra 9 ay kendi isteğimle bekledim RABBIM'E şükürler olsun RABBIM'IN izniyle yine hamile kaldim INŞAALLAH RABBİM bu sefer tamamına erdirmeyi nasip eylesinAma doktorum bana öyle demedi
Diğer adetten sonra transfer
Sizi dinlenmeye alalım dedi
Canım daha iyi rahim dinlendirmesiyle bebeğin tutunması daha iyi oluyo INŞAALLAH benimde iki transferim oldu birinde 3 ay bekledik sonra ALLAH'IN izniyle hamile kaldim ama düşük oldu sonra 9 ay kendi isteğimle bekledim RABBIM'E şükürler olsun RABBIM'IN izniyle yine hamile kaldim INŞAALLAH RABBİM bu sefer tamamına erdirmeyi nasip eylesin