2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Evet papatyadan ses seda yok.Bebişini gördü burayı unuttu kesin

Hercai91 Canım senden de ikiz haberi alırsak hiç şaşırmam bugünden sonra.Iki embriyo konulduysa senin de öyle bi durum olabilir.Hakkında hayırlisı canim.Ben bugün tefriciyeye başlıyorum bebişim bana tutunsun diye başka neler yapabilirim sen ne yapmiştın transferden sonra canım

Sağlıklı sıhhatli olsunda ALLAH'IN izniyle kuzum bakalım hayırlısı eşim hala ikiz derdinde belki ikizdir diye çok istiyo M mry86 bize umut oldu ama sağlikli sihhatli olsunda ALLAHIN izniyle bizimde iki embiryo dondurulmuş 5.gün... ben RABBIM'IN izniyle iki salat-ı tefeciye bitirdim tek kendim değil dağıttım topladim bol bol yasin-i şerif okudum bide günlük 313 ayet-el kürsü okudum ama hepsini bağişlattim mevlüd kandilinde bide yazdığım esma-ül-hüsnalari okudum bol bol dua ettim kuzum

Ben senin için salat-ı tefeciye okurum bitanem 500 tane alayım şimdilik

Kızlar bakın aklıma ne geldi her hafta bi anne ve anne adayı için salat-ı tefriciye bitirelim olmaz mı bu hafta -Gul- arkadaşimiz için bitirelim sonra transferi olan arkadaşlar için başlayalim sonrada hamişler için ne dersiniz ALLAH'IN izniyle

Ben senin için salat-ı tefeciye okurum bitanem 500 tane alayım şimdilik
Tamam canım çok saol.Allah razı olsun.Bende şimdiden 100 tane okudum bile.Annem ablamda yardım edicek inşallah bi iki güne biter

Bana uyar canım.Seve seve cekerim ben.Birbirimiz için günahsız agız oluyoruz daha makbul olur

Maşallah canım sen baya bişey yapmışsin.Ben şu tefriciyeyi bitiriyim 41 fetih düşünüyorum bide.Her gün 313 ayetel kürsiyide tefriciyeden sonra başlıyım.

Maşallah canım sen baya bişey yapmışsin.Ben şu tefriciyeyi bitiriyim 41 fetih düşünüyorum bide.Her gün 313 ayetel kürsiyide tefriciyeden sonra başlıyım.
Evdeyim ya kuzum o yüzden elimden geldiğince yapıyorum bi şeyler bide kv bakiyodu bana işim olmuyordu ALLAH'IN izniyle RABBIM kabul etsin INŞAALLAH bebeğimde sağlıklı sıhhatli olsun ben dahada çok okurum INŞAALLAH bakalım kızlara uyacakmi ne dicekler

Evet herkesin fikrini alalım ona göre bakarız durumlara.Ben çalışıyorum o yüzden o kadar vaktim olmuyo.Ama elimden geldiğince bende biseyler yapıyım dedim.Duasız olmuyo böyle önemli işler

ben de okunak isterim ama ben de calisiyorum elimden geldigince okurun Allah in izniyle

Kızlar size bol bol dua edecegiz Allahın izniyle hersey güzel olacak. Gercekten ben de boyleydim korkuyordum ya olmazsa diye. Ama oldu. Sizinde olacak hic üzülmeyin yeterki duayı eksik etmeyin.

Aşılama ağrı yoktu
Sadece utanıyordum
Hatırlıyorum
Bugün son kontrol vardı
Çatlatma iğnesi yarın
Salı günü sabah toplama canım
İnsallah bol kaliteli yumosların olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…