2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım Benim toplama anestezili
Transfer anestessiz olacakmış
Transfer zor muydu
Toplama zaten anestesiyle oluyo.Transferde anestesi gerekmiyo.Bebde henüz transfer olmadım salı günü insallah transfer

Ay kızlar cok tesekkür ederim Allah razı olsun ama ben hala soktayım sürpriz yumurta:) İki taneydi embriyolar birisi saklanmıs demek ki
Kuzum sen o çorapları ikile baksana bebişin sana ne güzel oyun oynamış annesi RABBIM herkese böyle güzel oyunlar nasip etsin INŞAALLAH sağlıklı sıhhatli olsun yavruların MAŞAALLAH hadi bi şoktan çik nasil oldu bebişlerin nasil iyiler mi bi haber ver kuzum

Ay canım benim hemde nasıl sürpriz oldu anlatamam ya Allaha şükürler olsun herkese nasip etsin. Birisi 8+5 birisi 9 hafta aralarında birgün var gayet iyilermiş. Kalpleri güzel atıyordu. Ama o kadar kontrole gittik nasıl gözükmedi onu anlamadım :) Bugün doktor soyledi saka sandık yok falan dedik

Gözünaydın olsun kuzum RABBIM neyi emrettiyse o olur demek ki böyle olması gerekiyormuş ama artık daha da dikkatli ol bitanem dinlen bol bol hiç yorma kendini sonuçta artık üç canlısın

pastelmom Canım sanada mı iki embriyo konuldu.Bakarsın seninde ikiz okur nedense içime öyle doğdu

Banada dua et kuzum bebeğim sağlıklı sıhhatli olsun RABBIM'IN izniyle INŞAALLAH gittikçe bi heyecan basiyo bana
Dualarım seninle ve diger arkadaşlarımla. İnşallah hepimiz güzel haberlere devam edecegiz. İçini ferah tut bebişin çok iyidir kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…