Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Günaydın kızlar geldik kontrole sıra bekliyoruz dua edin banaadım gamze
sen gonlunu ferah tut canimKızlar hastaneden aradılar transferim salı günü olucakmış.Ama kac tanesi 5.güne gider belli deil .İnsallah 2 tane giderde şansım yükselir.Bana dua edermisiniz canlar
Naptın canım merak ettim bebiş nasilGünaydın kızlarbugün kontrolüm var cok heyecanlıyım
Gözün aydın olsun kuzum çok sevindim ne mutlu sana RABBIM yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKızlarrrr benim bebekler ikizmiş şoktayım inanamıyorum şuan gercekten doktor şaka yapıyor sandım. Birisi resmen saklanmıs bugün kendini gösterdi gelişimleri aynı allahım ben ne yapıcam
Kızlarrrr benim bebekler ikizmiş şoktayım inanamıyorum şuan gercekten doktor şaka yapıyor sandım. Birisi resmen saklanmıs bugün kendini gösterdi gelişimleri aynı allahım ben ne yapıcam
Canım seninde 2 tane embriyo mu konulmuştu.Rabbim banada nasip etsin böyle sevinçli güzel haberleriKızlarrrr benim bebekler ikizmiş şoktayım inanamıyorum şuan gercekten doktor şaka yapıyor sandım. Birisi resmen saklanmıs bugün kendini gösterdi gelişimleri aynı allahım ben ne yapıcam
ayyyyyy harikaaaaa bir haber canimmmm yaaaa cok mutlu oldum yaaaa MasallaaahKızlarrrr benim bebekler ikizmiş şoktayım inanamıyorum şuan gercekten doktor şaka yapıyor sandım. Birisi resmen saklanmıs bugün kendini gösterdi gelişimleri aynı allahım ben ne yapıcam
Canım seninde 2 tane embriyo mu konulmuştu.Rabbim banada nasip etsin böyle sevinçli güzel haberleri
Canım seninde 2 tane embriyo mu konulmuştu.Rabbim banada nasip etsin böyle sevinçli güzel haberleri
Canım acı çekeceğin bi durum yok ki ne gerek var anestesiyeTransferde de anestezi isteyeyim mi
Canım acı çekeceğin bi durum yok ki ne gerek var anestesiye
hiic gerek yok 5 dk bi islrm transferTransferde de anestezi isteyeyim mi
Canım acı çekeceğin bi durum yok ki ne gerek var anestesiye
hiic gerek yok 5 dk bi islrm transfer