Aynen benimde öyle kuzum ben adet günümü geçirdim sayılır gerçekten transferden so ra ki gibi bi ağrı yaşadım azaldı RABBIM'IN izniyle herşeyden korkar olduk biz bu kadar yavrularımızın üzerine titriyoruz daha karnimizdayken ALLAH'IN izniyle... dün haberlerde gördüm bir günlük bir meleği camı avlusuna bırakmışlar bide tatlıydı ki soğuktan donmak üzereyken bulmuşlar nasıl üzüldüm ağladımBurnum sabahları tıkalı oluyor sonra acılıyor canım :) benim yarın adet günüm biraz onun agrısı basladı gecen ay cok korkmustum bu ağrıdan :)
İnşallah canım biz size bol bol dua edecegiz :)İnsaAllah canım benim yaa gusel haberlerle gelmek cok ama cook istiyorumm
Evet hamilelikte deri renginde değişikliklerde oluyomuş bitanem INŞAALLAH RABBIM ümmet-i muhammedle içinde de bizim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağimiza almayı nasip etsinCanım göğüslerin maşallahı var bildiğin... hamilelik çizgisi olmadı daha gerçi daha bebek miniş belki ondan olmamıştır ama karnimda kararma oldu biraz sanki
Onları izlemek bile istemiyorum biz neler yaşıyoruz sadece bir evlat sahibi olmak icin. İsyan etmek istemiyorum ama öylelerine evlat vermesin Rabbim yazık günah.Aynen benimde öyle kuzum ben adet günümü geçirdim sayılır gerçekten transferden so ra ki gibi bi ağrı yaşadım azaldı RABBIM'IN izniyle herşeyden korkar olduk biz bu kadar yavrularımızın üzerine titriyoruz daha karnimizdayken ALLAH'IN izniyle... dün haberlerde gördüm bir günlük bir meleği camı avlusuna bırakmışlar bide tatlıydı ki soğuktan donmak üzereyken bulmuşlar nasıl üzüldüm ağladım
Canım sen kaç haftalık oldun :)Canım göğüslerin maşallahı var bildiğin... hamilelik çizgisi olmadı daha gerçi daha bebek miniş belki ondan olmamıştır ama karnimda kararma oldu biraz sanki
Allah razi olsun canımİnşallah canım biz size bol bol dua edecegiz :)
Canım benim transferim 29 kasım di normalde adet tarihim 11 kasım ama dr 14 ü olarak hesaplayacağız dedi halen kafama yatmamış durumda kısaca 7+4 ün bugünCanım sen kaç haftalık oldun :)
RABBIM herkesi farklı şekilde sınıyo kimini varlıkla kimini yoklukla RABBIM isteyen ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin INŞAALLAHOnları izlemek bile istemiyorum biz neler yaşıyoruz sadece bir evlat sahibi olmak icin. İsyan etmek istemiyorum ama öylelerine evlat vermesin Rabbim yazık günah.
Her doktor farklı demek ki benim adete gore hesaplıyor. Suan 8+3 üm.Canım benim transferim 29 kasım di normalde adet tarihim 11 kasım ama dr 14 ü olarak hesaplayacağız dedi halen kafama yatmamış durumda kısaca 7+4 ün bugün
Amin canım benim İnşallahRABBIM herkesi farklı şekilde sınıyo kimini varlıkla kimini yoklukla RABBIM isteyen ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin INŞAALLAH
Canım ben ankarada memorial aygül demirol de yaptırdım ALLAH'IN izniyle transferden sonra bol bol dinlendim ilk üç gün yattım hatta hergün bir iki dilim ananas yedim o kadar bide banyoya çok sık girmedimMerhaba,
Yazılanların hepsini ne yazık ki tek tek okuyamadım. Pozitif olan arkadaşlarım nerelerde yaptırdınız denemelerinizi ve de doktorlarınız kimlerdi?
14. Haftaya kadar böyle haftalar tam belirlenemiyomuş yani değişebiliyormuş normalmiş yaniHer doktor farklı demek ki benim adete gore hesaplıyor. Suan 8+3 üm.
Bir kere gittigimde 3 gün geride gozukuyordu 4 gün sonra gittim tam haftasına gelmiş sen de onları takip edersin bakalım hangisi dogru cıkacak
Teşekkür ederim. Ben istanbul'dayım gitmediğim de doktor kalmadı denilebilir. Ama bir yerden başlamam gerekiyor. Teşekkür ederimCanım ben ankarada memorial aygül demirol de yaptırdım ALLAH'IN izniyle transferden sonra bol bol dinlendim ilk üç gün yattım hatta hergün bir iki dilim ananas yedim o kadar bide banyoya çok sık girmedim
Selam canımMerhaba,
Yazılanların hepsini ne yazık ki tek tek okuyamadım. Pozitif olan arkadaşlarım nerelerde yaptırdınız denemelerinizi ve de doktorlarınız kimlerdi?
Merhaba :) Kavacık Medistate Hastanesi Dr. Kenan Sofuoğlu. İlk denemem.Merhaba,
INŞAALLAH bitanem gönlüne göre bir yer bulursun yada RABBIM bir yer bulmaya gerek kalmadan kendiliğinden evlat nasip etsin kucağına sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını almayı nasip etsin en kısa zamanda güzel haberlerini duyalım INŞAALLAHTeşekkür ederim. Ben istanbul'dayım gitmediğim de doktor kalmadı denilebilir. Ama bir yerden başlamam gerekiyor. Teşekkür ederim
İnşallahSelam canım
Ben şişli kolan hastanesinde tedavi görüyorum
Transferimin bugün 2.günü test tarihim 14 ocak
İnşallah görürüm pozitifi. Şuana kadarki süreçten hastanedende doktorumdan da memnunum canım
Teşekkür ederimMerhaba :) Kavacık Medistate Hastanesi Dr. Kenan Sofuoğlu. İlk denemem.
İstanbuldaysanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
Amiiinnn inşallahINŞAALLAH bitanem gönlüne göre bir yer bulursun yada RABBIM bir yer bulmaya gerek kalmadan kendiliğinden evlat nasip etsin kucağına sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını almayı nasip etsin en kısa zamanda güzel haberlerini duyalım INŞAALLAH