2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Günaydın kızlar bugün transferin 2.günü benim
Transfer olduğundan beri hergün kabak çekirdeği yiyorum.
Onun dışında tutunmaya yardımcı olan başka neler yemeliyimm
Günaydın canm
bir avuç kavrulmamis tuzsuz kabak çekirdeği
Günde bir ya da iki dilim ananas
Günde bir bardak havuç suyu,portakal suyu
Ceviz,fındık, badem
Protein kaynaklı beslen
Bol su iç
Bunları tüketmeye çalış canm.
Ekşi,yeşillik,bitki çayı tüketme canm..

Uzun zamandır bu tedaviyle ilgili topiclerde baktım araştırdım. Sadece bir kaç kişiden duydum ananas iyi değil diye.
Ananas faydali canm.Diğer topiclere de bakarsan hep iyi yorumlar var.Yine de sen bilirsin tabi. Dykdyk Dykdyk

Günaydın canm
bir avuç kavrulmamis tuzsuz kabak çekirdeği
Günde bir ya da iki dilim ananas
Günde bir bardak havuç suyu,portakal suyu
Ceviz,fındık, badem
Protein kaynaklı beslen
Bol su iç
Bunları tüketmeye çalış canm.
Ekşi,yeşillik,bitki çayı tüketme canm..
Canımm cok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın
İlk olduğu için benim şaşkınım bi değişiğim çok sağol :KK45:

Canımm cok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın
İlk olduğu için benim şaşkınım bi değişiğim çok sağol :KK45:
Rica ederim canım ne demek.3.denemem oluyor ama korkutmasin.İlkinde belki güleceksiniz hangi akla hizmetse hastanedeki yatağımı düzeltip öyle çıktım.Ayrıca çok aşırı sıkışıktım transfer sonrasi yürüyerek odama gittim direkt wcye geçtim. Afedersiniz bacağım islandi hemen orda su tuttum bacaklarımdan aşağı. Çok dikkat etmedim.En baştan olmadığını tahmin ediyordum ve hep biliyorum baştan olmadı diyordum.Test yaparken hemşireye de pozitif beklemedigimi söyledim ki gerçekten negatifi aldım.İkincisinde daha çok dikkat ettim.Bir saate yakın hastanede yattım.Bu söylediğim şeyleri tükettim.Havuç ve portakal suyu hariç. Ama bu defa özellikle havuç suyu da içeceğim.2.tedavide pozitif aldım ancak değerim ikiye katlamadi ve düşükle sonuçlanmıştı.Myomdan olabilir dedi drum.Hatta ona bağladı tamamen.Başta demişti aslında istersen önce myomu alalım diye ben zaman kaybı olmasın diye kabul etmedim.Sonra da öyle oldu.Myomu aldırdım tekrar tedavideyim bakalım..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.İnşallah hayirlisiyla güzel haberlerini okuruz canm..

Rica ederim canım ne demek.3.denemem oluyor ama korkutmasin.İlkinde belki güleceksiniz hangi akla hizmetse hastanedeki yatağımı düzeltip öyle çıktım.Ayrıca çok aşırı sıkışıktım transfer sonrasi yürüyerek odama gittim direkt wcye geçtim. Afedersiniz bacağım islandi hemen orda su tuttum bacaklarımdan aşağı. Çok dikkat etmedim.En baştan olmadığını tahmin ediyordum ve hep biliyorum baştan olmadı diyordum.Test yaparken hemşireye de pozitif beklemedigimi söyledim ki gerçekten negatifi aldım.İkincisinde daha çok dikkat ettim.Bir saate yakın hastanede yattım.Bu söylediğim şeyleri tükettim.Havuç ve portakal suyu hariç. Ama bu defa özellikle havuç suyu da içeceğim.2.tedavide pozitif aldım ancak değerim ikiye katlamadi ve düşükle sonuçlanmıştı.Myomdan olabilir dedi drum.Hatta ona bağladı tamamen.Başta demişti aslında istersen önce myomu alalım diye ben zaman kaybı olmasın diye kabul etmedim.Sonra da öyle oldu.Myomu aldırdım tekrar tedavideyim bakalım..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.İnşallah hayirlisiyla güzel haberlerini okuruz canm..
Canımmm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar pozitifi görüp sağlıklada kucağına alırsın yavrunu.
Benim doktorum tedavimin başından beri hep önce yüksek moral ve mutluluk gerekli bu işte dedi.
Transfere girincede keyifler yerinde dimi enerjimiz yüksek mutlusun dimi dedi.
Gerçektende öyleydim başından beri. Olacağını çok hissediyorum tabiki Rabbimin taktiri.
Zor ve stresli bir süreç.
Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın.
Hergün kendimle birlikte sizler içinde bol bol dua ediyorun canım.

Canımmm inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar pozitifi görüp sağlıklada kucağına alırsın yavrunu.
Benim doktorum tedavimin başından beri hep önce yüksek moral ve mutluluk gerekli bu işte dedi.
Transfere girincede keyifler yerinde dimi enerjimiz yüksek mutlusun dimi dedi.
Gerçektende öyleydim başından beri. Olacağını çok hissediyorum tabiki Rabbimin taktiri.
Zor ve stresli bir süreç.
Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın.
Hergün kendimle birlikte sizler içinde bol bol dua ediyorun canım.
Allah kabul etsin dualarımızı canm.Bence de sanki burdan yüksek beta hcg değeri yazacakmışsın gibime geliyor. Yanında kalıp bakan var mı canm?Gerci çoğunlukla normal hayatiniza dönün diyorlar ama korkuyoruz yine de.

Allah kabul etsin dualarımızı canm.Bence de sanki burdan yüksek beta hcg değeri yazacakmışsın gibime geliyor. Yanında kalıp bakan var mı canm?Gerci çoğunlukla normal hayatiniza dönün diyorlar ama korkuyoruz yine de.
Ben annemde kalıyorum canım 2 gündür.
Tüp bebek yaptığımızı annem babam ve eşim dışında kimse bilmiyor.
Benim binada da alt katta akrabam oturuyor rahat edemem diye annemde kalıyorum.
Bakalım test günüm 14 ocak bekliyorum.

Günaydın kızlar bugün transferin 2.günü benim
Transfer olduğundan beri hergün kabak çekirdeği yiyorum.
Onun dışında tutunmaya yardımcı olan başka neler yemeliyimm
Günaydın :) ben her gün bir dilim ananas bir tane kivi ve bir avuc kabak çekirdeği yemiştim :)

Hercai91 Hercai91 canım nasılsın? Her şey yolunda mı? Sesin cıkmıyor merak ettim seni bir ses ver :)

Dün kv vardı ondan giremedim bitanem pazartesiyi bekliyorum heyecanla onunda stresi var korkuyorum biraz İNŞAALLAH RABBIM'IN izniyle bebişlerimiz sağlıklıdır:KK17:

Dün kv vardı ondan giremedim bitanem pazartesiyi bekliyorum heyecanla onunda stresi var korkuyorum biraz İNŞAALLAH RABBIM'IN izniyle bebişlerimiz sağlıklıdır:KK17:
İnşallah canım ben de cok merak ediyorum ne olacak bizim halimiz böyle :) Ben cumartesi gününe aldım kuzum randevumu 10 gün kontrol süresi pazar günü doluyormuş dolmadan gidelim dedik zaten doktor sık sık cagırıyor. Bakalım bebiş iyi mi inşallah iyilerdir.:dua:

İnşallah canım ben de cok merak ediyorum ne olacak bizim halimiz böyle :) Ben cumartesi gününe aldım kuzum randevumu 10 gün kontrol süresi pazar günü doluyormuş dolmadan gidelim dedik zaten doktor sık sık cagırıyor. Bakalım bebiş iyi mi inşallah iyilerdir.:dua:
INŞAALLAH kuzum ya ben biriyle konuştum o da ben gibi kilolu hamileyken dr gitmiş dr usgde ona bebeğin bir tarafta kesen bir tarafta hemen kürtaj yapmalıyız gibi birşey demiş o da hemen kendi drunu aramış inanma onlara gel bakiyim demiş dediği gibi bebeği sağlikliymiş ALLAH'IN izniyle kendi drunun dediğinden şaşma başkada dr gitme sakın gitme dedi içim rahatladı ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH bi sıkıntı olmaz bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olurlar INŞAALLAH

INŞAALLAH kuzum ya ben biriyle konuştum o da ben gibi kilolu hamileyken dr gitmiş dr usgde ona bebeğin bir tarafta kesen bir tarafta hemen kürtaj yapmalıyız gibi birşey demiş o da hemen kendi drunu aramış inanma onlara gel bakiyim demiş dediği gibi bebeği sağlikliymiş ALLAH'IN izniyle kendi drunun dediğinden şaşma başkada dr gitme sakın gitme dedi içim rahatladı ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH bi sıkıntı olmaz bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olurlar INŞAALLAH
Canım sana o günde demiştim boşver başka doktorları sen kendi doktoruna güven. Tabii ki iyilerde var ama tüp bebek doktoru daha cok ilgileniyor bir sorun olduğunda. Allah’ın izniyle iyilerdir benimki sabahları midemi bulandırırak kendini hatırlatıyor :)

X