Aynen biz de saklıyoruz canm.Allah yardımcımız olsun..Ben annemde kalıyorum canım 2 gündür.
Tüp bebek yaptığımızı annem babam ve eşim dışında kimse bilmiyor.
Benim binada da alt katta akrabam oturuyor rahat edemem diye annemde kalıyorum.
Bakalım test günüm 14 ocak bekliyorum.
Benimde dün midem bulanmaya başladı halsizliğimde var bide yoğurtla et yiyemiyorum anlamadım ama seninde var mı yiyemediğin hamilelikten sonra yumurtadansa tiksinirdim şimdide yumurta yiyorumCanım sana o günde demiştim boşver başka doktorları sen kendi doktoruna güven. Tabii ki iyilerde var ama tüp bebek doktoru daha cok ilgileniyor bir sorun olduğunda. Allah’ın izniyle iyilerdir benimki sabahları midemi bulandırırak kendini hatırlatıyor :)
Soğan sarımsak biber salatalık ağzıma koymak değil kokusu bile çok kötü yapıyor canımBenimde dün midem bulanmaya başladı halsizliğimde var bide yoğurtla et yiyemiyorum anlamadım ama seninde var mı yiyemediğin hamilelikten sonra yumurtadansa tiksinirdim şimdide yumurta yiyorum
Soğan salatalık değilde sarımsak kokusu benide mahvediyor bide yemek pişerken ki koku ben pişirmiyorum zaten kaçacak delik arıyorum göğüs ağrınız ve dolgunluğunuz var mi bide hamilelik çizgisi denen şey belirdi mi sizde gerçi herkeste olmuyomuş amaSoğan sarımsak biber salatalık ağzıma koymak değil kokusu bile çok kötü yapıyor canım
Ben bulantı konusunda o kadar değilim ama benimde o yola girdi yavaş yavaş sinyal veriyo bakalım o tat bendede var ağzımın içi bi değişikAhh kızlar ben herseyden tiksiniyorum Allahın gücüne gitmesin. O kadar zor yiyorum ki zaten her kontrole gidisimde kilo vermiş oluyorum. Et yemeye calısıyorum,yoğurtta. portakal sıkıp içiyorum. Halsizlik zaten almıs basını gidiyor. İştahım sıfır anlayacağınız ağzımda bir tat var o yüzden yutkunmak bile zor geliyor.
Yemek kokusu kac gündür onunla savaşıyorumSoğan salatalık değilde sarımsak kokusu benide mahvediyor bide yemek pişerken ki koku ben pişirmiyorum zaten kaçacak delik arıyorum göğüs ağrınız ve dolgunluğunuz var mi bide hamilelik çizgisi denen şey belirdi mi sizde gerçi herkeste olmuyomuş ama
Bende dikkat ettim hatta eşime sordum o da var dedi göbeğimin biraz aşağısında başlamış ağrım benimde hafifledi arada bir oluyo bide sadece burnum tikaniyo sizdede var mı bir yerde okumuştum baş ağrısı burun tıkanıklığı hamilelikte oluyomuş diyeYemek kokusu kac gündür onunla savaşıyorumGöğüslerim büyüdü, kahverengi halkası baya genişledi. Agrım cok hafif. Ama şimdi sen dediginde baktım göbegimin ortasında kahverengi çizgi olmuş gercekten :)
Hayırlı olsun bitanem INŞAALLAH hepsi döllenir ALLAH'IN izniyleKızlar opu oldum .7 tane yumurta almışlar.Yarın kaç tanesi döllendi diye bilgi vericeklermiş
Hayırlı olsun bitanem INŞAALLAH hepsi döllenir ALLAH'IN izniyleKızlar opu oldum .7 tane yumurta almışlar.Yarın kaç tanesi döllendi diye bilgi vericeklermiş
Burnum sabahları tıkalı oluyor sonra acılıyor canım :) benim yarın adet günüm biraz onun agrısı basladı gecen ay cok korkmustum bu ağrıdan :)Bende dikkat ettim hatta eşime sordum o da var dedi göbeğimin biraz aşağısında başlamış ağrım benimde hafifledi arada bir oluyo bide sadece burnum tikaniyo sizdede var mı bir yerde okumuştum baş ağrısı burun tıkanıklığı hamilelikte oluyomuş diye
Hayırlı olsun canım benimde 6 taneydi :) Hepsi döllenir inşallah.Kızlar opu oldum .7 tane yumurta almışlar.Yarın kaç tanesi döllendi diye bilgi vericeklermiş
Hayırlı olsun bitanem INŞAALLAH hepsi döllenir ALLAH'IN izniyle
Saolun kızlar.İnşallah bu yollar beni bebişime kavuştururHayırlı olsun canım benimde 6 taneydi :) Hepsi döllenir inşallah.
Nasıl gecti canım iyi misin peki :)Saolun kızlar.İnşallah bu yollar beni bebişime kavuşturur
Canım göğüslerin maşallahı var bildiğin... hamilelik çizgisi olmadı daha gerçi daha bebek miniş belki ondan olmamıştır ama karnimda kararma oldu biraz sankiSoğan salatalık değilde sarımsak kokusu benide mahvediyor bide yemek pişerken ki koku ben pişirmiyorum zaten kaçacak delik arıyorum göğüs ağrınız ve dolgunluğunuz var mi bide hamilelik çizgisi denen şey belirdi mi sizde gerçi herkeste olmuyomuş ama
Canım hayırlı olsun hadi bakalım artık nasıl oldun iyi misin bol su iç rahatlarsınSaolun kızlar.İnşallah bu yollar beni bebişime kavuşturur
Hayırlı olsun canım güzel güzel embriyoların olsun inşallahhKızlar opu oldum .7 tane yumurta almışlar.Yarın kaç tanesi döllendi diye bilgi vericeklermiş