Tutunma aşamasında yasaktı o yüzden hiç içmedim. Ama canım inanılmaz istedi bugün 1 taneden bencede birşey olmaz :)Benim gittiğim merkez içebilirsin demişti. Canin da istiyormuş en azından bir fincan dan bişey olmaz.Onu söyleyebilirim.Ben de bir ara başka bir topicte sormuştum hergün içenler bile var.Yine de hergün içip riske atma da bir fincandan da bişey olmaz.
Aşermeler başladı mı yoksa.Daha erken deil miTutunma aşamasında yasaktı o yüzden hiç içmedim. Ama canım inanılmaz istedi bugün 1 taneden bencede birşey olmaz :)
Yok canım aşerme degil tam tersi herseyden tiksindigim su bile içemedigim dönemdeyim. O kadar zor yemek yiyorum ki anlatamam. İştahım sıfır. Ama bugün canım o kahveyi istediAşermeler başladı mı yoksa.Daha erken deil mi
1 tanecikten bişey olmaz iç canim yarasın.Benim yerimede iç.Kahve hastasıyım benYok canım aşerme degil tam tersi herseyden tiksindigim su bile içemedigim dönemdeyim. O kadar zor yemek yiyorum ki anlatamam. İştahım sıfır. Ama bugün canım o kahveyi istedi
Sana yasak :) ben de diyordum kahvesiz nasıl yaparım diye ama bebiş için herşeye degiyor1 tanecikten bişey olmaz iç canim yarasın.Benim yerimede iç.Kahve hastasıyım ben
Püff cidden napıcam ben kahvesiz ya.1 haftadır içmiyorum zaten ama sabahları işteyken çok zorlanıyorumSana yasak :) ben de diyordum kahvesiz nasıl yaparım diye ama bebiş için herşeye degiyor
Transferin olsun gözün birşey görmeyecekPüff cidden napıcam ben kahvesiz ya.1 haftadır içmiyorum zaten ama sabahları işteyken çok zorlanıyorum
Benim dün transferim oldu canım hergün mutlaka 1 fincan içerim ama annem içme dedi o yüzden içmiyorum benKızlar türk kahvesi içiyor musunuz? İçiyorsanız ne kadar? Ben transferimden beri hiç içmedim ama canım istiyor.
Hayırlı olsun canım:) Kahve, bitki cayı, abur cubur, asitli olan içeçekler yasaktı hep yani hemşire beni oyle bilgilendirmişti bencede içme bi süre.Benim dün transferim oldu canım hergün mutlaka 1 fincan içerim ama annem içme dedi o yüzden içmiyorum ben
Sağol canım hepimizinki hayırlı olsun zaten transfer olduktan sonra her hareketim değişti bi garip oldum normalde günlük kahve içmediğim zaman başıma ağrılar girerdi öyle birşey olmadıHayırlı olsun canım:) Kahve, bitki cayı, abur cubur, asitli olan içeçekler yasaktı hep yani hemşire beni oyle bilgilendirmişti bencede içme bi süre.
Çünkü amacımız var :)Sağol canım hepimizinki hayırlı olsun zaten transfer olduktan sonra her hareketim değişti bi garip oldum normalde günlük kahve içmediğim zaman başıma ağrılar girerdi öyle birşey olmadı
Hayırlı olsun canım.İnşallah güzel haberler alırsın.Benimde bi kaç güne transfer olucak inşallah.Yaş kaçtı canım.İlk denemen mi .Bide ozel deilse sorun neydi.Son olarak kaçıncı gün embriyosu canım.Kusura bakma çok soru sordum ama heycandan sanırımBenim dün transferim oldu canım hergün mutlaka 1 fincan içerim ama annem içme dedi o yüzden içmiyorum ben
Sağol canım benim ne kusuru tabiki sor:) ben 27 yaşındayım ve ilk denemem. Tüplerim tıkalı cıkmıştı rahim filminde ameliyat oldum 1 tane tüpüm açıldı diğeri açılamadı peşinden tüp bebeğe başladık. 2 tane 5.gün embriyosu canım benimkiler. Senin nezaman tranafer?Hayırlı olsun canım.İnşallah güzel haberler alırsın.Benimde bi kaç güne transfer olucak inşallah.Yaş kaçtı canım.İlk denemen mi .Bide ozel deilse sorun neydi.Son olarak kaçıncı gün embriyosu canım.Kusura bakma çok soru sordum ama heycandan sanırım
Canım benim opu yarın.Opunun 3. yada 5. günü transfer olucak bi aksilik olmazsa.Sağol canım benim ne kusuru tabiki sor:) ben 27 yaşındayım ve ilk denemem. Tüplerim tıkalı cıkmıştı rahim filminde ameliyat oldum 1 tane tüpüm açıldı diğeri açılamadı peşinden tüp bebeğe başladık. 2 tane 5.gün embriyosu canım benimkiler. Senin nezaman tranafer?
Senin taze transfer olacak benim yumurtalar ekimde toplanıp dondurulmuştu canımCanım benim opu yarın.Opunun 3. yada 5. günü transfer olucak bi aksilik olmazsa.
Evet benim taze transfer olucak.İnşallah ikimizinde yüzü güler canımSenin taze transfer olacak benim yumurtalar ekimde toplanıp dondurulmuştu canım
İnşallah canım benim Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın...Transfer bambaşka bir duyguymuş işlemden sonra ultrason resmini verdiler bana ben direk ağlamaya başladımEvet benim taze transfer olucak.İnşallah ikimizinde yüzü güler canım
Aynen canim iç.Belki de içmişsindir bu arada.Afiyet olsun şifa olsun canım :))Tutunma aşamasında yasaktı o yüzden hiç içmedim. Ama canım inanılmaz istedi bugün 1 taneden bencede birşey olmaz :)
Neden yasak canım? Opu aşamasında bişey olmazki ben hiç ara vermeden içtim.Hala da iciyorum.Sadece transferden bir kaç gün önce bırakırım.Sonuç olumlu olursa senin dönemine inşallah gelirsem ara ara içerim.Sana yasak :) ben de diyordum kahvesiz nasıl yaparım diye ama bebiş için herşeye degiyor
Aa bikaç güne transfer olacaksa kahve içme ozaman.Benim donduruldugu için ara vermedim kahveye.Ama transfere yakın ben de bırakacağım kahve içmeyi. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.Hayırlı olsun canım.İnşallah güzel haberler alırsın.Benimde bi kaç güne transfer olucak inşallah.Yaş kaçtı canım.İlk denemen mi .Bide ozel deilse sorun neydi.Son olarak kaçıncı gün embriyosu canım.Kusura bakma çok soru sordum ama heycandan sanırım