2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canm kendi tedavimle karıştırdım.Benimki donduruldu çünkü. M mry86

İnşallah canım benim Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın...Transfer bambaşka bir duyguymuş işlemden sonra ultrason resmini verdiler bana ben direk ağlamaya başladım
Bugün mü transfer oldun canm?Gözün aydın inşallah güzel sonuçlarını okuruz burdan.Şimdi neler yapıyorsun yatıyor musun?İlk günler çok önemli riske atma dikkat et.

Bugün mü transfer oldun canm?Gözün aydın inşallah güzel sonuçlarını okuruz burdan.Şimdi neler yapıyorsun yatıyor musun?İlk günler çok önemli riske atma dikkat et.
Dün oldum canım transferi. İnşallah güzel haberlerimi veririm size, hayırlısıı... dün eve geldim hep yattıım sayılır bugün çok yatımıyorun sürekli yatmayı tavsiye etmedi zaten doktorum. Uzanıyorum evin içinde dolanıyorum canım

Aa bikaç güne transfer olacaksa kahve içme ozaman.Benim donduruldugu için ara vermedim kahveye.Ama transfere yakın ben de bırakacağım kahve içmeyi. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
İnşallah canım.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Allah yavrularını sana ve eşine bağışlasın.Annelerine tutunup sağlıkla büyüsünlerr ve hayırlı evlat olsunlar inşallah.Tek mi istiyorsun bilmiyorum ama gönlünden geçtiği gibi olsun inşallah.Benim gittiğim merkez de yatmayı önermiyor ama onca masraf ve mücadelenin ardından riske atmak istemiyoruz.

Canım ben hiç tekmi yoksa çiftmi embriyo koyacaksınız diye sormadım yaşımdan dolayı kesin tek koyarlar dedim ve açıkçası ikiz zor olacağından tek istiyordum. Transferden sonra çift embriyo koyduklarını söyledi doktorum. Hayırlısı neyse o olsun zaten ve sağlıklı olsunlar en önemlisi

Aynen canm öncelikle hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü kaderi güzel evlatlarımız olsun.Tek çift artık rabbim hayırlısını versin inşallah..

8 +3 günlük hamileyim. Kanamam oldu doktorum kese etrafında hafif kanama var dedi. Progestan ve proluton kullanıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı. Gercekten cok tedirginim.

8 +3 günlük hamileyim. Kanamam oldu doktorum kese etrafında hafif kanama var dedi. Progestan ve proluton kullanıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı. Gercekten cok tedirginim.
İnşallah önemli bişey deildir canım.Allah bebişini sana bagışlasın

5.haftamdan bu yana aynı durumu yaşıyorum. En son gittiğimde kanama alanı azalmış dedi prolutonu kesti progynexe devam ediyorum.Lekelenmelerim hala devam ediyor arada bi pıhtıda geliyo. Seni çok iyi anlıyorum bende tedirgin oluyorum ama inan stres yapmamız durumumuza dezavantaj sağlıyor. Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eder inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Günaydın kızlarrr Yumoşlarımı toplatmaya gidiyorum.İnşallah kaliteli güzel yumoşlarım olmuştur.Siz napıyosunuz

Günaydın kızlarrr Yumoşlarımı toplatmaya gidiyorum.İnşallah kaliteli güzel yumoşlarım olmuştur.Siz napıyosunuz
Günaydınn canım hadi hayırlı olsun kaliteli yumoşların olurr sonrada sana sımsıkı tutunur inşallah benimde bıgün transferin ikinci günü

Günaydın kızlar bugün transferin 2.günü benim
Transfer olduğundan beri hergün kabak çekirdeği yiyorum.
Onun dışında tutunmaya yardımcı olan başka neler yemeliyimm

Günaydınn canım hadi hayırlı olsun kaliteli yumoşların olurr sonrada sana sımsıkı tutunur inşallah benimde bıgün transferin ikinci günü
Sanada hayirlı olsun canım.Bebişin inşallah seninledir

Günaydın kızlar bugün transferin 2.günü benim
Transfer olduğundan beri hergün kabak çekirdeği yiyorum.
Onun dışında tutunmaya yardımcı olan başka neler yemeliyimm
Canım benim doktorumda sadece kabak çekirdeği dedi.Bence kabak çekirdeğinden başka bişey yeme.Ananas falan diyolardı oda heralde iyi deilmiş

Gunaydiin bol kaliteli yumoslar sımsıkı tutunan bebislerin olsun insallaaah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…