2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Dualarımız seninle bitanem INŞAALLAH RABBIM gönlüne göre versin

a
Kızlar ben grip olucam galiba.Bi tane soğuk algınlığı için ilaç aldım.İnşallah yumoslarımı etkilemez.Püfff
a canim sakin alma ben de aynisi olmustum doktorum sakin icme yumurtalara zarar verir dedi bence bidaha icme

a

a canim sakin alma ben de aynisi olmustum doktorum sakin icme yumurtalara zarar verir dedi bence bidaha icme
Tamam canım.Zaten yarın opu öncesi son gün ilaç yasak yazmışlar yarın için.

Senin için hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel yumoşların olur ama kendini 5. Gün embriyosuna şartlandırma çok güzel 3. Gün olur ve tutar hiç belli olmaz. :)

Senin için hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel yumoşların olur ama kendini 5. Gün embriyosuna şartlandırma çok güzel 3. Gün olur ve tutar hiç belli olmaz. :)
Evet canım hangisi hayırlısıyla tutunacaksa o olsun

Insallah canim... seneler once ilk bebek calismalarina basladigimda aklimin ucundan bile gecmezdi onun benden once hamile kalacagi. 4 sene dile kolay neler yasadim neler hissettim... biliyordum istediklerini ama 3 aydan once olmaz saniyordum ya da herkesi kendim gbi saniyordm ocaga kitlemistim kendimi hic beklemiyordum o kadar ani oldu ki...
Hayirli olsun diyemedim nutkum tutuldu yuzlerine bakamadim o anı hic unutmayacagim. Cigerim yandi bir an nefes alamiyorim sandim birde belli etmicek diye kendimi o kadar kastim ki.. aksam aldim haberi sabah olmuştu hala agliyordum cok pisman oldum ama elimde degildi bu kiskanclik degil evet cok farkli bir duygu.. o kadar canim acidi ki isyan ettim. Cunku ben hep dua ettim hepp... allahim bana eltimin hamilelik haberinin acisini yasatma diye... ( bu sadece bana cok yakin oldugu icin hergun yanyanayiz ona baktikca daha kotu oluyorum) ama sonra dedimki vardir bunda da bir hayir demekki yasamam gerekiyormuş olmasi gereken buymuş belki bu benim icin hayirlisiymiş diye. Once saldim kendimi tedaviyi herseyi attm kafamdan istemiyorum tedavi tup bebek dedim. Ama bu surede herkes oyle destek olduki ozellikle kaynanam kayinbabam... onlar sevinemediler cunku bir yanda ogullari sevincten ucarken diger yanda ogullari agliyordu hic unutmicam desteklerini bizi sardilar sarmaladilar kaynanam benimle oturdu agladi tansiyonu yukseldi.. ilk defa boyle oluyorum ben ya da esim cevremizdeki herkesin hamilelik haberine sevindik... ama eltimin yuzune her baktigimda benim mucize dedigim bana imkansiz gelen seyi yaşiyor oldugunu goruyorum. Yinr de isyan etmiyorum. Vardir bi hayr diyorum. Allah sana ve evladina uzun omurler versn canim hayirli olsun simdiden

Kaynanamla kayinbabaminda 5 sene olmamiş cocuklari, her sordugumda hatirlamiyorum o gunleri derdi...

Haberi alinca biz agladik ama inanin size neden agladigimizi anlatacak kelimeler bulamiyorum istemsizce olmuş bisey.. ilk biz aldik haberi sonra kaynanamgile gectiler. Kaynanam hemn onlardan sonra bize geldi. Bizi o halde gorunce kendide agladi o da yasadiklarini anlatti.. diyorum ya yaşayan bilir. Kaynanam o sakli hikayeleri ilk defa cikardi ortaya.. yani bizim yuzumuzden sevinemedi. Bizde sonra cok pisman olduk ama durduramadik kendimizi. Yoksa birinin mutluluguna uzulebilen insanlar degiliz biz. Neyse tesekkur ederim.. allah isteyen herkese nasip etsin

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ocakta mutlu haber alın. Gerisini boşverin sizi çok iyi anlıyorum tam olarak bu duyguları yaşamadım ama bir eltim olsaydı o psikiloji ile yaşayabilirdim. Siz hamile kalında açıklaması eksik kalsın. Biz istemiyorduk ama Allah istedi oldu dersin kazayla kaldım dersin olduktan sonra söyleyecek kaf çok Rabbim yüzünüzü güldürsün

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek hamilesiyim. Rutin kan değerinde Alt değeri yüksekliği yaşayan var mı benim en son 55 di. Acaba tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar ya da kullandığım progesteron yükseklik yapabilir mi?

Doktoruna söyledin mi canım.Ne diyo ben daha yeni kan vericem o testler için hiç bi bilgim yok

Doktoruna söyledin mi canım.Ne diyo ben daha yeni kan vericem o testler için hiç bi bilgim yok
Tüp bebek doktorlarım değerler için açıklama yapmadı çok önemli bi durum olmadıkça söylemiyorlar ama haftaya özel hastaneye gidicem kontrole bakalım orda ne diyecekler

Tüp bebek doktorlarım değerler için açıklama yapmadı çok önemli bi durum olmadıkça söylemiyorlar ama haftaya özel hastaneye gidicem kontrole bakalım orda ne diyecekler
İnşallah kötü bişey yoktur canım.İyi düşün iyi olsun.

Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? İçiyorsanız ne kadar? Ben transferimden beri hiç içmedim ama canım istiyor.

Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? İçiyorsanız ne kadar? Ben transferimden beri hiç içmedim ama canım istiyor.
Benim gittiğim merkez içebilirsin demişti. Canin da istiyormuş en azından bir fincan dan bişey olmaz.Onu söyleyebilirim.Ben de bir ara başka bir topicte sormuştum hergün içenler bile var.Yine de hergün içip riske atma da bir fincandan da bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…