Dualarımız seninle bitanem INŞAALLAH RABBIM gönlüne göre versinKızlar perşembe günü opum var.amh ye göre baya yumurta gelişmiş dedi doktorum.Rahat 10 tane yumoşum vardı bende gördüm.İnşallah kaliteleride güzeldir.Dualarınızı bekliyorum canlar en geç salı günü transfer olucak.İnşallah salı günü olur 5.güne giden embriyom olur inşallah çok heycanlıyım
Amin canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunDualarımız seninle bitanem INŞAALLAH RABBIM gönlüne göre versin
a canim sakin alma ben de aynisi olmustum doktorum sakin icme yumurtalara zarar verir dedi bence bidaha icmeKızlar ben grip olucam galiba.Bi tane soğuk algınlığı için ilaç aldım.İnşallah yumoslarımı etkilemez.Püfff
Tamam canım.Zaten yarın opu öncesi son gün ilaç yasak yazmışlar yarın için.a
a canim sakin alma ben de aynisi olmustum doktorum sakin icme yumurtalara zarar verir dedi bence bidaha icme
evet 1 gun bos geciyorTamam canım.Zaten yarın opu öncesi son gün ilaç yasak yazmışlar yarın için.
Senin için hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel yumoşların olur ama kendini 5. Gün embriyosuna şartlandırma çok güzel 3. Gün olur ve tutar hiç belli olmaz. :)Kızlar perşembe günü opum var.amh ye göre baya yumurta gelişmiş dedi doktorum.Rahat 10 tane yumoşum vardı bende gördüm.İnşallah kaliteleride güzeldir.Dualarınızı bekliyorum canlar en geç salı günü transfer olucak.İnşallah salı günü olur 5.güne giden embriyom olur inşallah çok heycanlıyım
Evet canım hangisi hayırlısıyla tutunacaksa o olsunSenin için hayırlısı olsun canım inşallah çok güzel yumoşların olur ama kendini 5. Gün embriyosuna şartlandırma çok güzel 3. Gün olur ve tutar hiç belli olmaz. :)
Canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum benimde öyle çok ağlamişliğim var bu kıskançlık değil başka bişey başka bi duygu benim daha eltim yok ama etraftan yakın akrabalardan evlenip bi kaç ay içinde hamile kalan çok kişi vardı etraf bilip bilmeden bizim hakkımızda kötü konuştu(eşime üzüleni mi ararsın benimle evlendi çocuğu olmicak diye... kilodan bebeğin tutunacak yeri yok rahimde diyen mi olmadı kambur bile yaptılar beni halbuki sorunda ikimizdeydi inan hala ağlayarak yazıyorum daha neler neler) irdelediler de irdelediler herkes prof. kesildi başımıza ama ben kimseni benim hakkımda ne söylediğini ne konuştuğunu dinlemedim kulaklarımı tıkadım tedavime başladım benimde kimse bilmiyor tedavi olduğunu ilki düşük oldu RABBIM bize bidaha nasip etti tedaviyle INŞAALLAH RABBIM sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle şuan herkese de duyurdum herkesin dili bağlandı sen güzel düşün bitanem eğer sen ALLAH'IN izniyle hamile kalırsan ve elitinde sana kötü şeyler söylerse dikkate bile alma o onun kalitesini gösterir hiç bir zamanda umutsuzluğa kapılma dua et bol bol bide isyan ettiğin için hemen tövbe et RABBIM'IN elbette bildiği birşey vardır RABBIM INŞAALLAH sanada sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin sizinde yüreğimizdeki evlat hasretinizi kucağınıza evladinizi aldığınızda dindirsin RABBIM...
Kimin ne dicegi çok önemli olmasın sizin için
siz 6 ay sonrada tedaviye başlayıp hamile kalsaniz bile yine eltiniz konuşacaktir
Siz ocakta başlayın tedavinize boşverin
neden bukadar ağladı herkes onu anlamadım yani
Allah en kısa zamanda size evlatlar nasip etsin
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ocakta mutlu haber alın. Gerisini boşverin sizi çok iyi anlıyorum tam olarak bu duyguları yaşamadım ama bir eltim olsaydı o psikiloji ile yaşayabilirdim. Siz hamile kalında açıklaması eksik kalsın. Biz istemiyorduk ama Allah istedi oldu dersin kazayla kaldım dersin olduktan sonra söyleyecek kaf çok Rabbim yüzünüzü güldürsünBende ocak ayinda baslayacaktim ama dunyam basima yikildi. En iyi sizler anlarsiniz hepimiz boyle zamanlardan gectik cunku...
Ben normalde hamile haberi alinca sevinirim ama bu defa oyle olmadi...
Bziim cocugumuz olmadigini aile buyuklerinden baska kimse bilmiyor..
Kaynim 2 ay once evlendi... ocakta da biz tup bebek yaptiricaz. 4 senedir kayinbabamla kaynanam torun haberi alacaklari gunu sabirla bekliyor ve surekli destek oluyorlar. Ama oyle olmadi...
2 aylik gelin olan eltim hamile, herkes şok... kaynanam bir yandan sevinc bir yandan uzuntu yaşadi. Eşim haberi alinca agladi, ben onu oyle gorunce agladim.. kaynanam da agladi.. bu nasil bir kader bilemiyorum. Yanlis anlamayin hepimiz gecmisizdir bu sureclerden.. ama ben ilk defa bir hamilelik haberine sevinemedim. Agladim esim agladi kaynanam agladi... Hickimse beklemiyordu. Herkes ocagı bekliyordu guzel haberler vericektik. Şimdi diceksiniz ki ee nolmuş..?
Rabbim ol dedikten sonra demekki oluyormuş tup bebek yaptirsakta tutmayacagini dusundum zamani gelmemis ki olmuyormuş dedim kendimce... birden kendimi güçsuz hissettim birden içim çekildi.. butun umudum gitti bitti... bilmiyorum çok farkli duygular hissettim... evet aglamam yanlisti cunku hicbir zaman birinin mutlulugu benim uzuntum olmadi.. ama bu kez oldu... ben 4 senede sayisiz hormon tedavisiz sayisiz kere agri uzuntu hayal kirikligi yasarken , 2 ay kadar kisa bir surede hamile kaldi.
Vardir bundada rabbimin bi bildigi dedim. Ama isyan da ettim cok pişmanim...
Eltim istemedigimizi biliyor kesin bir dille istemedigimizi belirtmiştim. Şimdi 1 ay arayla allahm nasip eder de tutarsa bu tup bebek ne derim bilmiyorum.
Biliyorsunuz eltiler arasinda boyle cekismeler olur ya , acaba dermi beni kiskandi da yapti diye çnku oyle bir kiz soyler yani. Yuzume de soyler hani istemiyordun ne olduda yaptin hemen benden sonra der... cok kararsizim kizlar. Hersey hazir ocagi bekliyoruz.
GunaydiinKızlar günaydınnnn.Hayırlı sabahlarrrr
Doktoruna söyledin mi canım.Ne diyo ben daha yeni kan vericem o testler için hiç bi bilgim yokArkadaşlar merhaba bende tüp bebek hamilesiyim. Rutin kan değerinde Alt değeri yüksekliği yaşayan var mı benim en son 55 di. Acaba tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar ya da kullandığım progesteron yükseklik yapabilir mi?
Tüp bebek doktorlarım değerler için açıklama yapmadı çok önemli bi durum olmadıkça söylemiyorlar ama haftaya özel hastaneye gidicem kontrole bakalım orda ne diyeceklerDoktoruna söyledin mi canım.Ne diyo ben daha yeni kan vericem o testler için hiç bi bilgim yok
İnşallah kötü bişey yoktur canım.İyi düşün iyi olsun.Tüp bebek doktorlarım değerler için açıklama yapmadı çok önemli bi durum olmadıkça söylemiyorlar ama haftaya özel hastaneye gidicem kontrole bakalım orda ne diyecekler
Benim gittiğim merkez içebilirsin demişti. Canin da istiyormuş en azından bir fincan dan bişey olmaz.Onu söyleyebilirim.Ben de bir ara başka bir topicte sormuştum hergün içenler bile var.Yine de hergün içip riske atma da bir fincandan da bişey olmaz.Kızlar türk kahvesi içiyor musunuz? İçiyorsanız ne kadar? Ben transferimden beri hiç içmedim ama canım istiyor.