Saol kuzum ya INŞAALLAH bebeğim sağlıklıdır ALLAH'IN izniyle aynen daha başka dr gitmem bi sıkıntı bile olsa kendi druma giderim bu gittiğim yerde güya özel eşime hiç bişey demedim artık 5 gün stresli bir şekilde geçerdi onun için benim kalbim ferah ALLAH'IN izniyle RABBIM ne emrettiyse o olur dua et kuzum banaYa canım benim kıyamam sen kendini üzme kafanada takma bebeğin gayet iyidir. Maalesef her doktor ilgili olmuyor. İnsanın moralini bozmak icin yaratılmıs bazıları. En güzeli tüp bebek doktorumuz. O yüzden ne olsa ona sorup ona gidiyorum. Ayın 8’ini bekle Bol bol duaya devam kuzum. Herşey yolundadır Allah’ın izniyle.
Ya sakın stres yapma canım stres yapacak birşey yok lütfen. Biliyorsun ki stres bizim yapacagımız en son şey. Az kaldı goreceksin duyacaksın inşallah.Saol kuzum ya INŞAALLAH bebeğim sağlıklıdır ALLAH'IN izniyle aynen daha başka dr gitmem bi sıkıntı bile olsa kendi druma giderim bu gittiğim yerde güya özel eşime hiç bişey demedim artık 5 gün stresli bir şekilde geçerdi onun için benim kalbim ferah ALLAH'IN izniyle RABBIM ne emrettiyse o olur dua et kuzum bana
Aynen bitanem sizinle paylaşincada ALLAH'IN izniyle rahatladım iyiki varsınız dediğim gibi RABBIM neyi emrettiyse o olur ama kötü bişey görse rapor çikartirmiydi yada beni şunu yap bunu yap diye bilgilendirirmi ALLAH korusun kötü bişey olsa gereği yapılmalı falan derdi kendime kızıyorum niye gittim diye hadi gittin niye usgye baktiriyosun kendi tüp bebek dr görse karından bakardı hep alttan bakıyo bir bildiği varmış dua edin bitanem kötü birşey yoktur ALLAH'IN izniyle bebeğim sağliklidirCanim takılma sen böyle şeylere.Bebegin seninle.Kendi doktorundan başka doktora gitme bence canım.Boşu boşuna üzülmüşsün.Yazık minnağına onuda üzme
Saol kuzum benim dua ettikçe rahatlıyorum INŞAALLAH pazartesi güzel haberlerle geliriz duyarız minnoşlariYa sakın stres yapma canım stres yapacak birşey yok lütfen. Biliyorsun ki stres bizim yapacagımız en son şey. Az kaldı goreceksin duyacaksın inşallah.
Onlar daha ilgililer bizlere karşı o yüzden hic kafana takma Pazartesi güzel şeyler duyacağız Allah’ın izniyle dualarım seninle. İçini ferah tut sen üzülme bebişte üzülmesin
Yaa gerçekten miiii :) ben çok seviyorum doktorumuzu Kenan beye güven canım ayy çok sevindim şuan inşallah güzel haberler alalım senden. Hayırlısı olsun canım
İnşallah kuzumSaol kuzum benim dua ettikçe rahatlıyorum INŞAALLAH pazartesi güzel haberlerle geliriz duyarız minnoşlari
Ben de cok seviyorum ve cok memnunum tatli sert doktorumuzdanYaa gerçekten miiii :) ben çok seviyorum doktorumuzu Kenan beye güven canım ayy çok sevindim şuan inşallah güzel haberler alalım senden. Hayırlısı olsun canım
Her aradıgımda yazdıgımda çok yardımcı olur. Her gidişimizde herşeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatır.Ben de cok seviyorum ve cok memnunum tatli sert doktorumuzdaninsaAllah bana da senin gibi mucizeme kavusmamda araci olur
Agzindan bal damliyorcanim:) persembe cuma dedi bakalim hayirlisiyla ben de en ufacik sorumda ararim hemen cevap verir sagolsun onemli onemsiz demedenHer aradıgımda yazdıgımda çok yardımcı olur. Her gidişimizde herşeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatır.İnşallah canım benimde 6 yumurtam vardı az diye düşünme onlardan birisi bebişin olacak inanıyorum muhtemelen cuma günü yapar transferini :)
Hadi bakalım canım inşallah güzel haberler alalım senden :) belki karşılaşırız birgün seninle orada. Sen de boyle kontrollere geldiginde bebişinleAgzindan bal damliyorcanim:) persembe cuma dedi bakalim hayirlisiyla ben de en ufacik sorumda ararim hemen cevap verir sagolsun onemli onemsiz demeden
insallah karsilasiriz canim memnun olurum :) Tugce ben deHadi bakalım canım inşallah güzel haberler alalım senden :) belki karşılaşırız birgün seninle orada. Sen de boyle kontrollere geldiginde bebişinleAdım Miray bu arada benim :)
Canım sen gönlünü ferah tut.Bebişini Allaha emanet e.İnşallah bi sorun yok.Yazık bebeişinide stres yaptırıyosun.Rabbim gönlüne ferahlık versin canım.Bol bol inşirah süresi oku canım.Herşey iyi olucakAynen bitanem sizinle paylaşincada ALLAH'IN izniyle rahatladım iyiki varsınız dediğim gibi RABBIM neyi emrettiyse o olur ama kötü bişey görse rapor çikartirmiydi yada beni şunu yap bunu yap diye bilgilendirirmi ALLAH korusun kötü bişey olsa gereği yapılmalı falan derdi kendime kızıyorum niye gittim diye hadi gittin niye usgye baktiriyosun kendi tüp bebek dr görse karından bakardı hep alttan bakıyo bir bildiği varmış dua edin bitanem kötü birşey yoktur ALLAH'IN izniyle bebeğim sağliklidir
Aynen o günlerde olur canım benimki 20. Günü idiDondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?Benim adetim başlamadı da tahmini tarihi merak ediyorum.Yoğun bir zamana denk gelmesin.Gecen tedavime baktım da adetin 21.günü transfer olmuşum. Yine öyle mi olur değişir mi acaba?Her anımız böyle sorgulamalarla geçiyor hamile kalsak ta devam edecek.Allah yavrularımızı bize daha fazla aramadan göndersin..
Anladım canm teşekkür ederim.17.günde falan transferi yapılan da oluyormus.Hani bir ihtimal öyle olur mu diye düşündüm. Ah zaman da bazen ağır geçiyor. Strese giriyorum bu defa.Aynen o günlerde olur canım benimki 20. Günü idi
Yok canm etkilemez bozma moralini.Ama opudan sonra içtiğin ilaca dikkat et.Hamile gibi davranman lazım.Kızlar ben grip olucam galiba.Bi tane soğuk algınlığı için ilaç aldım.İnşallah yumoslarımı etkilemez.Püfff