2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Saol kuzum ya INŞAALLAH bebeğim sağlıklıdır ALLAH'IN izniyle aynen daha başka dr gitmem bi sıkıntı bile olsa kendi druma giderim bu gittiğim yerde güya özel eşime hiç bişey demedim artık 5 gün stresli bir şekilde geçerdi onun için benim kalbim ferah ALLAH'IN izniyle RABBIM ne emrettiyse o olur dua et kuzum bana

Ya sakın stres yapma canım stres yapacak birşey yok lütfen. Biliyorsun ki stres bizim yapacagımız en son şey. Az kaldı goreceksin duyacaksın inşallah.
Onlar daha ilgililer bizlere karşı o yüzden hic kafana takma Pazartesi güzel şeyler duyacağız Allah’ın izniyle dualarım seninle. İçini ferah tut sen üzülme bebişte üzülmesin

Bu arada Crinone jeli aile hekimi yazıyor belki bilmeyen vardır bana yazdı bugün çok makbule geçti valla :)

Canim takılma sen böyle şeylere.Bebegin seninle.Kendi doktorundan başka doktora gitme bence canım.Boşu boşuna üzülmüşsün.Yazık minnağına onuda üzme
Aynen bitanem sizinle paylaşincada ALLAH'IN izniyle rahatladım iyiki varsınız dediğim gibi RABBIM neyi emrettiyse o olur ama kötü bişey görse rapor çikartirmiydi yada beni şunu yap bunu yap diye bilgilendirirmi ALLAH korusun kötü bişey olsa gereği yapılmalı falan derdi kendime kızıyorum niye gittim diye hadi gittin niye usgye baktiriyosun kendi tüp bebek dr görse karından bakardı hep alttan bakıyo bir bildiği varmış dua edin bitanem kötü birşey yoktur ALLAH'IN izniyle bebeğim sağliklidir

selam kizlar benim de bugun opu oldu hayirlisiyla 5 yumurta toplanabilmis ama sukur hepsi olgunmus yatin sabah guzel haberleri bekliyorumm M mry86 canim doktorumuz ayni

Saol kuzum benim dua ettikçe rahatlıyorum INŞAALLAH pazartesi güzel haberlerle geliriz duyarız minnoşlari

selam kizlar benim de bugun opu oldu hayirlisiyla 5 yumurta toplanabilmis ama sukur hepsi olgunmus yatin sabah guzel haberleri bekliyorumm M mry86 canim doktorumuz ayni
Yaa gerçekten miiii :) ben çok seviyorum doktorumuzu Kenan beye güven canım ayy çok sevindim şuan inşallah güzel haberler alalım senden. Hayırlısı olsun canım

Yaa gerçekten miiii :) ben çok seviyorum doktorumuzu Kenan beye güven canım ayy çok sevindim şuan inşallah güzel haberler alalım senden. Hayırlısı olsun canım
Ben de cok seviyorum ve cok memnunum tatli sert doktorumuzdan insaAllah bana da senin gibi mucizeme kavusmamda araci olur

Ben de cok seviyorum ve cok memnunum tatli sert doktorumuzdan insaAllah bana da senin gibi mucizeme kavusmamda araci olur
Her aradıgımda yazdıgımda çok yardımcı olur. Her gidişimizde herşeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatır. İnşallah canım benimde 6 yumurtam vardı az diye düşünme onlardan birisi bebişin olacak inanıyorum muhtemelen cuma günü yapar transferini :)

Agzindan bal damliyorcanim:) persembe cuma dedi bakalim hayirlisiyla ben de en ufacik sorumda ararim hemen cevap verir sagolsun onemli onemsiz demeden

Agzindan bal damliyorcanim:) persembe cuma dedi bakalim hayirlisiyla ben de en ufacik sorumda ararim hemen cevap verir sagolsun onemli onemsiz demeden
Hadi bakalım canım inşallah güzel haberler alalım senden :) belki karşılaşırız birgün seninle orada. Sen de boyle kontrollere geldiginde bebişinle Adım Miray bu arada benim :)

Hadi bakalım canım inşallah güzel haberler alalım senden :) belki karşılaşırız birgün seninle orada. Sen de boyle kontrollere geldiginde bebişinle Adım Miray bu arada benim :)
insallah karsilasiriz canim memnun olurum :) Tugce ben de

Canım sen gönlünü ferah tut.Bebişini Allaha emanet e.İnşallah bi sorun yok.Yazık bebeişinide stres yaptırıyosun.Rabbim gönlüne ferahlık versin canım.Bol bol inşirah süresi oku canım.Herşey iyi olucak

Kızlar ben grip olucam galiba.Bi tane soğuk algınlığı için ilaç aldım.İnşallah yumoslarımı etkilemez.Püfff

Dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz?Benim adetim başlamadı da tahmini tarihi merak ediyorum.Yoğun bir zamana denk gelmesin.Gecen tedavime baktım da adetin 21.günü transfer olmuşum. Yine öyle mi olur değişir mi acaba?Her anımız böyle sorgulamalarla geçiyor hamile kalsak ta devam edecek.Allah yavrularımızı bize daha fazla aramadan göndersin..

Aynen o günlerde olur canım benimki 20. Günü idi

Kızlar ben grip olucam galiba.Bi tane soğuk algınlığı için ilaç aldım.İnşallah yumoslarımı etkilemez.Püfff
Yok canm etkilemez bozma moralini.Ama opudan sonra içtiğin ilaca dikkat et.Hamile gibi davranman lazım.

Kızlar perşembe günü opum var.amh ye göre baya yumurta gelişmiş dedi doktorum.Rahat 10 tane yumoşum vardı bende gördüm.İnşallah kaliteleride güzeldir.Dualarınızı bekliyorum canlar en geç salı günü transfer olucak.İnşallah salı günü olur 5.güne giden embriyom olur inşallah çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…