Gözün aydin canim allah tamamina erdirsinSelam kızlar, ben çok erken yaptım testi transferden sonra beşinci günüm ama beta da 28.16 çıktı şimdi geldim eve idrarda yaptım çift çizgiiiiiii
İyim canım saol.Bebişte iyi şükür bu ara gaz ve kaka yapamama sorunuyla boğuşuyoruz.Bugün 4 gündür kaka yapamadı ne yapıcağımı şaşırdım.Sütüm az diye mama veriyorum büyük ihtimalle o yüzden oluyo.Günler benim için uykusuz yorgun bitkin geçiyo.Bol bol dinlen canım bebiş olunca insan herşeye hasret kalıyo.Senin minnoş nasıl dogum tarihin belli miGull arkadasim nasilsin bebisin nasil .bebekli bi hayat nasil
Bi arkadaşım doğal sabunu minnack fitil gibi koyuyordu bebek anında yapıyordu kakasini eskiler bilir bu yöntemi. Güvenilir. İstersen bi dene zatwn hemen etki ediyor .İyim canım saol.Bebişte iyi şükür bu ara gaz ve kaka yapamama sorunuyla boğuşuyoruz.Bugün 4 gündür kaka yapamadı ne yapıcağımı şaşırdım.Sütüm az diye mama veriyorum büyük ihtimalle o yüzden oluyo.Günler benim için uykusuz yorgun bitkin geçiyo.Bol bol dinlen canım bebiş olunca insan herşeye hasret kalıyo.Senin minnoş nasıl dogum tarihin belli mi
Eşimde söyledi aslinda bu sabun işini ama ben korktum açıkçası cocuğun poposunu yakar diye korktum insallah kendiliğinden yaparBi arkadaşım doğal sabunu minnack fitil gibi koyuyordu bebek anında yapıyordu kakasini eskiler bilir bu yöntemi. Güvenilir. İstersen bi dene zatwn hemen etki ediyor .
Aslında yan etkisi yok bu bahsettigim bebiş 2 yaşını bitirmek üzere hiç bi sknti si olmadi. Gazlı bi bebek olduğu için çok kolik tarzı şey de aldı. Bence dene 4 gün baya uzunEşimde söyledi aslinda bu sabun işini ama ben korktum açıkçası cocuğun poposunu yakar diye korktum insallah kendiliğinden yapar
Cnm merhaba dün gittim DR çok şükür iyi bizim minikCanim gittim gordüm minnak ordan bana bakiyordu insana yavrusu ne kadar tatli geliyorsa o kadar tatli geldi bakislari.3300 olmus 35+1de sen gittinmi canim seni ki ne alemde .doktor bana yaklasim 4500 kilo dogabilir zamanini beklerse dedi bizimki tosuncuk olmus
.
Süper tebrik ederim Sağlıkla al kuzunu kucağınaSelam kızlar, ben çok erken yaptım testi transferden sonra beşinci günüm ama beta da 28.16 çıktı şimdi geldim eve idrarda yaptım çift çizgiiiiiii
Canım çocuk DR sormadan hiç bir şey verme hele de sabunEşimde söyledi aslinda bu sabun işini ama ben korktum açıkçası cocuğun poposunu yakar diye korktum insallah kendiliğinden yapar
Bugun aylık kontrol var doktora sorucam canım.Bi kere zeytin yağı verdim yarim çay kaşığı onda bile pişman oldum.İnşallah düzene girer
Canım çocuk DR sormadan hiç bir şey verme hele de sabunBen yalnız anne sütü veriyordum oğluma ve 10gün kakasını yapmadı.Bazen normal sayılabiliyor uzun süreli dışkılamaması. Karnı sert değilse sürekli ağlamıyorsa lavman tarzı ilaçlar verme çocuğun bağırsak florasını bozarsın.Bağırsak için ikinci beyin deniliyor.Sen bol su iç kayısı ye anne sütünden alır kuzu.Mutlaka DR danış canım sana yardımcı olacaktır
Benjmkide bira zyuksek cikisti ama sonraki hafta daha iyi cikti hayirlisi olsun bakalim kilosu nasil artis varmiydiCnm merhaba dün gittim DR çok şükür iyi bizim minikde Nst çektirdi DR.İki hafta sonra tekrar kontrol.Suyun sınırda dedi yine anlamıyorum en son kontrolde iyi demişti Çok şükür iyi olsun da ben dikkat etmeye devam
Çok gecmis olsun canimbi doktora git 4 gun cok fazla geldi.bende iki fafta sonra tekrar gitcem o zamn belli olacak bebiskmjn kilosu biraz onde gidiyo hazirlisi bakalim.İyim canım saol.Bebişte iyi şükür bu ara gaz ve kaka yapamama sorunuyla boğuşuyoruz.Bugün 4 gündür kaka yapamadı ne yapıcağımı şaşırdım.Sütüm az diye mama veriyorum büyük ihtimalle o yüzden oluyo.Günler benim için uykusuz yorgun bitkin geçiyo.Bol bol dinlen canım bebiş olunca insan herşeye hasret kalıyo.Senin minnoş nasıl dogum tarihin belli mi
Canım doktor kontrolumüz vardı bugün mama verdigim için 3 4 günde 1 yapması normal dedi.Malesef mamanın yan etkisiymiş.Benim minnoşta zayıftı şükür 1 ayda toparladı.Seker falan yoktu sende dimi genelde şekerden dolayı oluyo.Biraz diyet tarzı beslenirsen yavaşlar bebişin kilo alımıÇok gecmis olsun canimbi doktora git 4 gun cok fazla geldi.bende iki fafta sonra tekrar gitcem o zamn belli olacak bebiskmjn kilosu biraz onde gidiyo hazirlisi bakalim.
Cnm bu defa kilo söylemedi haftasıyla uyumlu dedi anlamadım bende o kadar hızlı oldu kiBenjmkide bira zyuksek cikisti ama sonraki hafta daha iyi cikti hayirlisi olsun bakalim kilosu nasil artis varmiydi
Anladim canim hayirlisi olsunCnm bu defa kilo söylemedi haftasıyla uyumlu dedi anlamadım bende o kadar hızlı oldu kikontrol muayenesiydi çok kalabalıktı.iki hf sonra tekrar gideceğim
Bende seker cikti canim.birazda onun etkisi oldu tabi .bebidin iyi olmasina sevindim 4 gunde cikmasi normalse iyi.toparlasin bebis kendini yerjm ben onuCanım doktor kontrolumüz vardı bugün mama verdigim için 3 4 günde 1 yapması normal dedi.Malesef mamanın yan etkisiymiş.Benim minnoşta zayıftı şükür 1 ayda toparladı.Seker falan yoktu sende dimi genelde şekerden dolayı oluyo.Biraz diyet tarzı beslenirsen yavaşlar bebişin kilo alımı
Canım işine karışmak gibi olmasın ama yiğenime hem zeytinyağı hemde sabunu denemişler çocuk mosmor olmuş hastaneye yetiştirmişler hemenEşimde söyledi aslinda bu sabun işini ama ben korktum açıkçası cocuğun poposunu yakar diye korktum insallah kendiliğinden yapar
Canim bendede oluyor artik bel agrilari gorenlerde karnimin düstügünu söylüyo geceleride kkasik agrim olutor bunlar yalanci agrilar galiba yakjnda geliyoruz sinyalini veriyorlar.balalim 38 i bekleyecekmi benimki 38 i dolmasini bekliyorlarmis normal sartlarda.annemlerde o zamana bilet aldi insallah sabirsiz davranmaz bizimkiGünaydın kızlar@emn523452 dün bel ağrım çok oldu.Sen de de oluyor mu?Uzun süre bir yerde oturamıyorum rahatsız oluyorum.Oğlum da yaşamamıştım yada hatırlamıyorum Mutlu haftalarımız olsun hanımlar
Yok ne karışması zaten gerek kalmadı kendi yaptı bende yapamam şahsen öyle şeyler korkarım.Doktor bi şurup verdi hem gazına hemde kakasını kolay yapmasına yardımcı olduCanım işine karışmak gibi olmasın ama yiğenime hem zeytinyağı hemde sabunu denemişler çocuk mosmor olmuş hastaneye yetiştirmişler hemen
Çok sevindim canım buna inan sende rahat bir ohh çekmişsindirYok ne karışması zaten gerek kalmadı kendi yaptı bende yapamam şahsen öyle şeyler korkarım.Doktor bi şurup verdi hem gazına hemde kakasını kolay yapmasına yardımcı oldu