2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ohhh şükür 1 kızın 1 oğlun olaca desene pozitifinu görünce inan çok sevindim
Biz 2 yıldır ancak biriktirdik sonra Ocak ayında başlayalım dedik ama malum spernler kalitesizdi diye eşim tedavi gördü Ağustos ayına sarktı demek ki Rabbim bu zamanlar nasip edeceği için sarktı bin şükür bugünümüze evet nickim kızlarıma koymak istediğim isimdi tabi Rabbim ne nasip ederse bin şükür siz kaç haftalık oldunuz
Şimdi senin ufaklık uçuyordur sevinçten Rabbim kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba. Bugün de doktor embriyoyu göremedi ama kendisi de ne diyeceğini şaşırdı. Yolk saçı var kese gelişiyor bunlar olumlu şeyler ama embriyoyu göremiyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi. Hocam boş gebelik mi dedim biraz daha bekleyelim dedi. Şu an takvime göre 7 haftalık kese boyutuna göre 6 haftalık dedi. Buna benzer bir durum yaşayan oldu mu? Kafam iyice karıştı.

Canım ben de tam bilemiyorum ama kendi durumumu anlatayım 5 haftalık falan kese görmeye gittiğimizde yolk sacı gördü bu iyi bir şey bebeğin oluşacağını gösteriyor gibisinden bir şey demişti yani biz de kalp atışı için gittiğimizde bebeği gördük 7 haftalıkken falan umarım bebegin seninledir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin canım Sağlıkla sıhhatle alalım inşallah34.hf içindeyim canımBen de kızım olacağını öğrenince çok sevindim abisi de kız istiyordu zaten rabbim de gönlümüzden geçeni nasip ettiEvet her şey nasip işi zamanı gelince oluyorAllahım hep mutlu günlerini göstersin acı yaşatmasın inşallahDileyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin

Günaydın mutlu hafta sonları olsun-Gul-cnm nasılsın Bebişli bir hayat nasılGazla aran nasıl inşallah hafiflemiştir.
Günaydın canım.Şükür oğlusum da bende iyiz azaldı gazımız şu sıralar en büyük sorunum sütümün yetmeyişi canım çok sıkılıyo bu duruma mecburen mama veriyorum oğlusum doysun diye.Sen nasılsın senin de doğuma baya az kalmış nasıl gidiyo geri sayım

Şafak sayıyorum bende.Kızımın odasını hazırlıyorum.Dolabını düzenledim bende heyacanla küçük hanımı bekliyorum Sütün için endişe etme çok şükür mamalar anne sütüne en yakın formda hazırlanıyor.Hem anne sütü de alıyor anladığım.Bir göğsün bitmeden diğerine geçme yalnız ona dikkat et.Mesala emzirirken uyudu uyanınca bıraktığın göğüsten devam et.Eğer bu şekilde yapmazsan beynin yarı dolu olan göğüs yeterli olduğunu düşünüp o kadar süt üretiyor.Bol bol su iç sütün %80’isu.Kendini strese de sokma çevredekilerin sözlerine de kulaklarını tıka.Sağlıcakla büyüt kuzunu

Vedvese yapma bebek var yolk sac olunca bebek olusmus demek canini sıkma insallajmh kalp atislarida gelecek

Kafani karistirma yolk sac varsa brbis var demek biraz bekle belki grc tutunmayla alakalidir

kuzuuuuuuuu mrb cnm senin hamislik nasil gidiyo .sanirim bi ikimiz kalmisiz dogurmaya yakin doktorun gun verdimi dogum icin .normal mi dusunuyorsun birde.bir soru daha suan bebisin kilosu kac benimki 33 haftada iki hafta ileriye gitmus sali tekrar kontrol var bskalim kac kilo olacak 33 hafta kilosu 2700

Canım günaydın maaşallah minik kuzuya bende 31hf gitmiştim 2250 gr dı.Bana da 2 hf önden gidiyor dedi.Biraz gürbüz olacak bizimkiler deseneBu hf içi tekrar gideceğim.Bakalım ne diyecek.Doğumu daha konuşmadık ama oğlum sezeryandı bu da öyle olur diye düşünüyorum ama nasip işiSağlıkla biz de alalım bebişlerimizi kucağımızaSırasıyla zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah arkamızdan gelecek tüm arkadaşlara da

Saol tavsiyeler için canım.Dediklerini yapıcam umarım faydası olur.

Amin canim allah bi çırpıda kurtarsin bizide bizden sonrakileride bende yarin gidecegkm doktora bakalim hayirlisi olsun insallaj

Güzel haberlerle gel cnmGör minik meleğiniİnsan özlüyor artık kucağına alıp kokusunu içine çekmek istiyor.
Canim gittim gordüm minnak ordan bana bakiyordu insana yavrusu ne kadar tatli geliyorsa o kadar tatli geldi bakislari.3300 olmus 35+1de sen gittinmi canim seni ki ne alemde .doktor bana yaklasim 4500 kilo dogabilir zamanini beklerse dedi bizimki tosuncuk olmus
.

Oyy maaşallah tosunaBen de yarın gideceğim bakalım bizim ki ne yapıyor.Ben de iple çekiyorum o tatlı suratı görmeyi.Rabbim hepimizin yavrularını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…