Yok canım kullanmıyorumCanım dinlen yorma kendini bazen sebepsiz olabiliyor.Kan sulandırıcı kullanıyorsan bazen oda sebeb oluyor.
Canm neden ümitsizliğe kapiliyorsunki?Yorumunu bir kez daha okudum tutunmadigini gösteren bir belirti yok.O ağrılar bende de oldu ve şuan çok şükür rabbime hamileyim.Ama en ufak birşeyde ben de kafaya takiyordum olmadı mı diye.Transferimin 5.gunu bugun adet agrisiyla uyandim ve islaklik hissediyorum. Sanirim tutunamadi bebeklerim. Cok uzgunum sinirlerim cok bozuk
Arkadaşlar ilk zamanlar benim de kanamam oldu.Hem de öyle az da değil. Yoğun kanamalarım oldu.Drum bir sıkıntı görünmüyor dedi.Proluton iğne vurundum bir süre. Şuan çok şükür iyiyiz..Merhaba kızlar ben bugün gene çok korktum yaaa,bugün öğlen gene kanamam geldi bu sefer fazla ve kırmızı, eşim hemen hastaneye götürdü beni iğneyi vurdurdum ve doktora göründüm ultrasonan baktı bebek gayet iyi görünüyor ve kalp atışı çok güzel dedi rahimde bir sıkıntı da görünmüyor yani kanama ,ama neden geldi kendi de anlamadı ,ve hala şimdi de azar azar kanama geliyor ,böyle bir durum yaşayan varmı ,bu arada 2 aylık hamileyim
Ayyy hadi insallah benimki de sizin ki gibi olur. Bu benim ilk transferim olunca bilemiyorum ne nasil olur diye. O yuzden tedirgin oluyorum sanirim. Cok tsk Ederim yorimunuz icin moral olduCanm neden ümitsizliğe kapiliyorsunki?Yorumunu bir kez daha okudum tutunmadigini gösteren bir belirti yok.O ağrılar bende de oldu ve şuan çok şükür rabbime hamileyim.Ama en ufak birşeyde ben de kafaya takiyordum olmadı mı diye.
Hiç olumsuz düşünme..İnşallah bebiş(ler)in seninledir canm..Belirti hiç arama ben de hiç belirti olmadı mesela.Ama bel ağrısı adet ağrısına benzer agri oldu.Çok şükür pozitifi gördük..Darısı bu yolda mücadele veren bütün arkadaşların başına inşallah..Ayyy hadi insallah benimki de sizin ki gibi olur. Bu benim ilk transferim olunca bilemiyorum ne nasil olur diye. O yuzden tedirgin oluyorum sanirim. Cok tsk Ederim yorimunuz icin moral oldu
Ay tebrik ederim size bakmak için girmiştim Ne güzel kavuşmuşsunuz bebeğinize sıra bizlere geliyor sağlıcakla zamanı dolsun da öyle gelsin bütün kuzularKızlar benim minnoş gelmeye karar vermiş.Su an yatışım yapıldı 1 saate sezeryana alıcaklar bana dua edermisiniz
TeşekkürlerAmin benim ki erken geldi sizlerin ki normal zamanın da gelir umarım.Ay tebrik ederim size bakmak için girmiştim Ne güzel kavuşmuşsunuz bebeğinize sıra bizlere geliyor sağlıcakla zamanı dolsun da öyle gelsin bütün kuzular
Hayırlı uğurlu olsun canım 6.güne göre gayet güzel bir sonuçArkadaşlar benim bugün transferimin 6.günü geçen hafta pazartesi transfer oldum bu akşam beta hcg yaptırdım 45 çıktı sonuç bi anormallik var mı sizce
Canım nasılsın eve geçtiniz mi?Küçük bey nasılTeşekkürlerAmin benim ki erken geldi sizlerin ki normal zamanın da gelir umarım.
Çok teşekkür ederim insallah sağlıkla devam ederHayırlı uğurlu olsun canım 6.güne göre gayet güzel bir sonuç
Bende de adet agrısı var dün 6. Günüm dü 45 çıktı sonuç belim karnım agrıyordu üzülmeyinTransferimin 5.gunu bugun adet agrisiyla uyandim ve islaklik hissediyorum. Sanirim tutunamadi bebeklerim. Cok uzgunum sinirlerim cok bozuk
Geçtik canım hastanede 1 gün bile kalmadım şükür oğluşumda hiç bi sağlık sorunu olmadığı için bıraktılar.Onun dışında sadece gaz sorunumuz var bütün gece kriz geçirir şekilde ağladı oğlum malesef bu kadar erken gaz sancılarının başlamış olmasına annem bile şaşırıyoCanım nasılsın eve geçtiniz mi?Küçük bey nasıl
Canım erkeklerde oluyor malesef benim oğlan 2 bucuk aylık oldu gazlı ve kolikGeçtik canım hastanede 1 gün bile kalmadım şükür oğluşumda hiç bi sağlık sorunu olmadığı için bıraktılar.Onun dışında sadece gaz sorunumuz var bütün gece kriz geçirir şekilde ağladı oğlum malesef bu kadar erken gaz sancılarının başlamış olmasına annem bile şaşırıyo
Allah yardımcımız olsun insan başına gelmeyince anlamıyo kendi yorgunluğumu geçtim ogluğum yana yakıla ağlayıp benim bişey yapamamam beni çok üzüyo o ağlayınca bende ağlıycak duruma geliyorumCanım erkeklerde oluyor malesef benim oğlan 2 bucuk aylık oldu gazlı ve kolikcok zor günler geciriyorum sabırla geçmesini bekliyorum Sürekli aglıyor akşam olsun istemiyorum
Kaçıncı gün embriyosuKızlar zaman geciyor yahu ne yapmak lazim. Ayrica transfer yapilan gun sayiliyor mu? Ben bugun idrar testi yaptim negativ çıktı. En erken ne zaman cikar?
Transfer günü sayılmıyor benim 31 ağustos transfer tarihi 12 Eylül tahlil tarihiKızlar zaman geciyor yahu ne yapmak lazim. Ayrica transfer yapilan gun sayiliyor mu? Ben bugun idrar testi yaptim negativ çıktı. En erken ne zaman cikar?
5.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu
6.gün belki erken gebelik testinde çıkar benim 6.gün kanda çıktı5.gün embriyosu