2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım kayısı hoşafı yapıp getircek biri varsa çok iyi olur gazını çıkarırsın hemen
Gaz olayını hallettim şükür saol canım.
Hoş gelmiş sefalar getirmiş minik prens
Rabbim evladına sağ salim uzun ömürler versin
Amin canım darısı başına
Yürü canım yavas yavas biraz canın yanacak ama iyi gelecek. Ben oyle çıkarmıştım.
Baya yürüdüm hoşaf falan gaz olayı kalmadı şükür.Bakalım 1 saate çıkarız inşallah hastaneden
Amin canım saol.Rabbim sana da tattırsın inşallah ❤

Amiinn canım inşallah inşallah

Canım geziyorum ama hala gaz çıkmadı inşallah çıkar.Bakalım cocuk doktoru inşallah herşey yolunda der benim gaz sorunum da çözülürse bugün taburcu edicekler
Canım tuvalette biraz otur bekle faydası olur umarım benim de oğlumda çıkmamıştı omuzlarıma kadar vuran sancım olmuştu.Anestezinin etkisi.Bana lavman yapılmıştı da öyle rahatlamıştım.

Dun transfer oldum. Az once dereotlu salata yedim .dusuge neden oluyor mu dereotu Kızlar? Maydonoz ve nane yenmez biliyorum da dereotu beni tedirgin etti

Canım bugün sıra sen ve miniklerde sağlık ve sıhhatle kucağına al kuzularını Çok kolay bir Doğum geçir inşallahBizleri haberdar et
Kızlar bizde iyiyiz çok sukur kizlarım yanımda ben daha ayaga kalkmadım inş bi kalkayım daha iyi olucam. Darisi hepinize olsun inş .

Ömer asaf koyduk canım.Yalnız benim gaz hala çıkmadı ne yapıcam bilmiyorum
Tatlim hayirli olsun gozun aydın Rabbim anali babali buyutsun inş. Iyi olmaniza çok sevindim

Hadi canim tekrar gözun aydin darisi dogum sirasi bekleyrn bizlerin basina ve evlat isteyenlerin basina olsun

Maaşallah kuzulara ve annesine Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun bir ömür nasip etsin

Kızlar 3 gun once 2 tane blast transferi yapıldı. Ozellikle bugun doymak bilmiyorum. 10 dakikada bir yemek yiyorum. Ayaklarim buz gibi. Bunlar belirti olabilir mi ?

Merhaba kızlar ben bugün gene çok korktum yaaa,bugün öğlen gene kanamam geldi bu sefer fazla ve kırmızı, eşim hemen hastaneye götürdü beni iğneyi vurdurdum ve doktora göründüm ultrasonan baktı bebek gayet iyi görünüyor ve kalp atışı çok güzel dedi rahimde bir sıkıntı da görünmüyor yani kanama ,ama neden geldi kendi de anlamadı ,ve hala şimdi de azar azar kanama geliyor ,böyle bir durum yaşayan varmı ,bu arada 2 aylık hamileyim

Merhaba aynısı bende de oldu 6.haftadayım kahverengi kanamam geliyor dünden beri eşim hastaneye götürdü bebegi gördük kalp atışınj gördük kanama alanı yok dedi doktor nerden geldiğini bilmiyoruz dedi rengi kırmızıya dönerse ve artarsa gelin dedi. Su an progestan igne ve kapsül kullanıyorum

Transferimin 5.gunu bugun adet agrisiyla uyandim ve islaklik hissediyorum. Sanirim tutunamadi bebeklerim. Cok uzgunum sinirlerim cok bozuk

Transferimin 5.gunu bugun adet agrisiyla uyandim ve islaklik hissediyorum. Sanirim tutunamadi bebeklerim. Cok uzgunum sinirlerim cok bozuk
Hemen umitsizlige kapilma sabirla dua ile bekle.Bence şimdi ayağının altına bir yastık al ve yat sevdiğin bir kitap varsa onu iki yyada tv izle

Kızlar 3 gun once 2 tane blast transferi yapıldı. Ozellikle bugun doymak bilmiyorum. 10 dakikada bir yemek yiyorum. Ayaklarim buz gibi. Bunlar belirti olabilir mi ?
Her şey belirti olabiliyor.Ben oğlumda adet sancısı çektim,kızımda hiç bir belirti olmadı.Ben de şunu anladım ki her hamilelik kendine has.Hiç bir belirti aynı değil.İnşallah pozitifdirSen hep pozitif düşün öyle davran miniğinle konuş onu hisset parmaklarının uçlarıyla bebeğinin yerleştirildiği yeri hisset güzel enerjiler gönder kuzularına ..

Canım dinlen yorma kendini bazen sebepsiz olabiliyor.Kan sulandırıcı kullanıyorsan bazen oda sebeb oluyor.

Canım ıslaklık hissi aldığın hormonlar ve bebeğin yerleşmesi olabilir.Hamileliğin ilk aylarında çok akıntı oluyor.Sık sık çamaşırını değiştir ıslak kalıp mantar olmasın

Bu kadar erken moral bozmanın sanada bebeğe de bi faydası yok cnm.adet agrisi ve akıntı gayet normal. Zaten gebelik le adet döneminin belirtileri aynı. Moralini yüksek tut bu süreçte en önemli şey bu. Beta hcg bile kana 6 yada 7.günden sonra karisiyor. Aklın sürekli orda olmasın bi kacgunde sonra güzel haberi alırsın inş. Umudunu kaybetme hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…