- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
Canım kopkolay bir Doğum geçir mis kokulunu sağsağlim kucağına al inşallahKızlar benim minnoş gelmeye karar vermiş.Su an yatışım yapıldı 1 saate sezeryana alıcaklar bana dua edermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kopkolay bir Doğum geçir mis kokulunu sağsağlim kucağına al inşallahKızlar benim minnoş gelmeye karar vermiş.Su an yatışım yapıldı 1 saate sezeryana alıcaklar bana dua edermisiniz
Rabbim sağ salim analı babalı büyümesini nasip etsin.Kızlar benim minnoş gelmeye karar vermiş.Su an yatışım yapıldı 1 saate sezeryana alıcaklar bana dua edermisiniz
Canım kopkolay bir Doğum geçir mis kokulunu sağsağlim kucağına al inşallah
Saolun kızlar şükür bende minnoşumda gayet iyiz.Tabi normal olarak ağrılarım var onun dışında herşey yolunda darısı başınıza kızlarRabbim sağ salim analı babalı büyümesini nasip etsin.
İnşallah herşey sorunsuz güzel geçmiştir canım bizlerede dua et sağ salim kucağımıza alalım
Amin saol.Biz kavuştuk minnoşumuzla.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
- Ahh cnim sağlıkla sihhatle kucağına al inşallah ))bizlerede dua et darisi bizlerin basina inşallah
Insallah dogumun guzel gecmistir canim yazini sjmdi gordum allahim kavustun demek mjnnosaKızlar benim minnoş gelmeye karar vermiş.Su an yatışım yapıldı 1 saate sezeryana alıcaklar bana dua edermisiniz
Allah analı babalı buyutsun geri sayım yapıyordn demek ki i vakit gelmiş. Çok sevindim. Duani bekliyorum. Rabbim bize de nasip etsin en yakın zaman da.Saolun kızlar şükür bende minnoşumda gayet iyiz.Tabi normal olarak ağrılarım var onun dışında herşey yolunda darısı başınıza kızlar
Canım gözünaydın :)Kızlar benim minnoş gelmeye karar vermiş.Su an yatışım yapıldı 1 saate sezeryana alıcaklar bana dua edermisiniz
Saol canım :) Valla öyle bu saate kadar uyuyamadım şimdiden :)Canım gözünaydın :)
Seni ve minnoşunu öpüyorum:) Darısı diğer arkadaşların başına inşallah. Hoş geldin uykusuz gecelere :)
Uykuya hasretim :) Adını ne koydunuz:)Saol canım :) Valla öyle bu saate kadar uyuyamadım şimdiden :)
Canım sabah uyanır uyanmaz aklım şendeydi.Çok şükür minik kuzuna da sana da maaşallah bol bol gez gaz sancın olmasın süt için bol su iç şekerli gıdaların bir etkisi yok kuzum.Bide Bebişin Fkü denilen bir topuk kanı var Doğumdan 48saat geçtikten sonra alırsa hastane aile hekimliğinde aldırmana gerek kalmazSağlıkla sıhhatle büyüt meleğiniNe güzel kokuyordur şimdiSaolun kızlar şükür bende minnoşumda gayet iyiz.Tabi normal olarak ağrılarım var onun dışında herşey yolunda darısı başınıza kızlar
Canım bugün sıra sen ve miniklerde sağlık ve sıhhatle kucağına al kuzularını Çok kolay bir Doğum geçir inşallahBizleri haberdar etBu perşembe canım 3 günüm var yani.. keşke bekleyecek gücümüz olsa da sonuna kadar beklesek ama olmayınca olmuyor
Ömer asaf koyduk canım.Yalnız benim gaz hala çıkmadı ne yapıcam bilmiyorumUykuya hasretim :) Adını ne koydunuz:)
Canım geziyorum ama hala gaz çıkmadı inşallah çıkar.Bakalım cocuk doktoru inşallah herşey yolunda der benim gaz sorunum da çözülürse bugün taburcu ediceklerCanım sabah uyanır uyanmaz aklım şendeydi.Çok şükür minik kuzuna da sana da maaşallah bol bol gez gaz sancın olmasın süt için bol su iç şekerli gıdaların bir etkisi yok kuzum.Bide Bebişin Fkü denilen bir topuk kanı var Doğumdan 48saat geçtikten sonra alırsa hastane aile hekimliğinde aldırmana gerek kalmazSağlıkla sıhhatle büyüt meleğiniNe güzel kokuyordur şimdi
Canım kayısı hoşafı yapıp getircek biri varsa çok iyi olur gazını çıkarırsın hemenCanım geziyorum ama hala gaz çıkmadı inşallah çıkar.Bakalım cocuk doktoru inşallah herşey yolunda der benim gaz sorunum da çözülürse bugün taburcu edicekler
Hoş gelmiş sefalar getirmiş minik prensSaolun kızlar şükür bende minnoşumda gayet iyiz.Tabi normal olarak ağrılarım var onun dışında herşey yolunda darısı başınıza kızlar
Yürü canım yavas yavas biraz canın yanacak ama iyi gelecek. Ben oyle çıkarmıştım.Ömer asaf koyduk canım.Yalnız benim gaz hala çıkmadı ne yapıcam bilmiyorum
Canım benim şimdi sana bakayım ne durumdasın diye baktım ve güzel haberi gördüm. Analı babalı büyüsün inşallah çok sevindim tebrik ederim canım. Çok şükür sorunsuz aldın kucağına darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahAmin saol.Biz kavuştuk minnoşumuzla.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu