2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Merhaba arkadaşlar tüp bebekte pozitif sonuç alıp ense kalınlığı sorunu yaşayan var mı? Bide kanda yapılan kromozon testlerinden yaptıran oldu mu yurt dışına yollanıyor (nifty harmony trinscreen

Kızlar benim minnoş gelmeye karar vermiş.Su an yatışım yapıldı 1 saate sezeryana alıcaklar bana dua edermisiniz
Rabbim sağ salim analı babalı büyümesini nasip etsin.:anne:
İnşallah herşey sorunsuz güzel geçmiştir canım bizlerede dua et sağ salim kucağımıza alalım :dua::KK200:

Canım kopkolay bir Doğum geçir mis kokulunu sağsağlim kucağına al inşallah:dua:

Rabbim sağ salim analı babalı büyümesini nasip etsin.:anne:
İnşallah herşey sorunsuz güzel geçmiştir canım bizlerede dua et sağ salim kucağımıza alalım :dua::KK200:
Saolun kızlar şükür bende minnoşumda gayet iyiz.Tabi normal olarak ağrılarım var onun dışında herşey yolunda darısı başınıza kızlar

Saolun kızlar şükür bende minnoşumda gayet iyiz.Tabi normal olarak ağrılarım var onun dışında herşey yolunda darısı başınıza kızlar
Allah analı babalı buyutsun geri sayım yapıyordn demek ki i vakit gelmiş. Çok sevindim. Duani bekliyorum. Rabbim bize de nasip etsin en yakın zaman da.

Kızlar benim minnoş gelmeye karar vermiş.Su an yatışım yapıldı 1 saate sezeryana alıcaklar bana dua edermisiniz
Canım gözünaydın :)
Seni ve minnoşunu öpüyorum:) Darısı diğer arkadaşların başına inşallah. Hoş geldin uykusuz gecelere :)

Canım gözünaydın :)
Seni ve minnoşunu öpüyorum:) Darısı diğer arkadaşların başına inşallah. Hoş geldin uykusuz gecelere :)
Saol canım :) Valla öyle bu saate kadar uyuyamadım şimdiden :)

Canım sabah uyanır uyanmaz aklım şendeydi.Çok şükür :dua::nazar:minik kuzuna da sana da maaşallah bol bol gez gaz sancın olmasın süt için bol su iç şekerli gıdaların bir etkisi yok kuzum.Bide Bebişin Fkü denilen bir topuk kanı var Doğumdan 48saat geçtikten sonra alırsa hastane aile hekimliğinde aldırmana gerek kalmaz:KK200:Sağlıkla sıhhatle büyüt meleğini:emir_bebek:Ne güzel kokuyordur şimdi:KK36:

Canım sabah uyanır uyanmaz aklım şendeydi.Çok şükür :dua::nazar:minik kuzuna da sana da maaşallah bol bol gez gaz sancın olmasın süt için bol su iç şekerli gıdaların bir etkisi yok kuzum.Bide Bebişin Fkü denilen bir topuk kanı var Doğumdan 48saat geçtikten sonra alırsa hastane aile hekimliğinde aldırmana gerek kalmaz:KK200:Sağlıkla sıhhatle büyüt meleğini:emir_bebek:Ne güzel kokuyordur şimdi:KK36:
Canım geziyorum ama hala gaz çıkmadı inşallah çıkar.Bakalım cocuk doktoru inşallah herşey yolunda der benim gaz sorunum da çözülürse bugün taburcu edicekler

Canım geziyorum ama hala gaz çıkmadı inşallah çıkar.Bakalım cocuk doktoru inşallah herşey yolunda der benim gaz sorunum da çözülürse bugün taburcu edicekler
Canım kayısı hoşafı yapıp getircek biri varsa çok iyi olur gazını çıkarırsın hemen

Hoş gelmiş sefalar getirmiş minik prens :anne:
Rabbim evladına sağ salim uzun ömürler versin :KK200:

Amin saol.Biz kavuştuk minnoşumuzla.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Canım benim şimdi sana bakayım ne durumdasın diye baktım ve güzel haberi gördüm. Analı babalı büyüsün inşallah çok sevindim tebrik ederim canım. Çok şükür sorunsuz aldın kucağına darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah:KK200::KK200:

Tecrubeli arkadaslara sorum olucak 13+6 haftalik hamileyim tup bebek tedavisiyle ve 6 gundur progestoron ilacimi gunde 600 den 400 dusurdum. Iki gune kadar hic bi skintim yoktu ama iki gun once sari akintim gelmeye basladi ve gecede kahverengi gelmis simdi yine sariya dondu ama korkuyorum acaba peogesteronu azalttigim icin mi oluyo
Yurt disindayim doktorlar herseyi normal karsiliyo duserse duser kalirsa kalir diyo anlamadimki

X