2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Ben de kıyafetleri tamamladım.Dün derecesini de aldık.Tarağı,makası,beşiği herseyi tamam şükür.Hastane çantamda tamam.Yeni aldığım kıyafetlerini yıkamak kaldı yıkıyınca herşey tamam sayılır şükürler olsun bu günleri gördük.Darısı isteyen herkesin başına olsun
Maaşallah canım :nazar:inşallah vakti zamanında kolay bir Doğumla gelsin küçük prens:dua:Çok iyi yapmışsın herşeyi hazırlayarak.Benim Doğum iznim eylül 20 de başlıyor.yatağı falan o zaman hakkederim diyorum inşallah:dua:

Maaşallah canım :nazar:inşallah vakti zamanında kolay bir Doğumla gelsin küçük prens:dua:Çok iyi yapmışsın herşeyi hazırlayarak.Benim Doğum iznim eylül 20 de başlıyor.yatağı falan o zaman hakkederim diyorum inşallah:dua:
Senin çalıştığını bilmiyodum bende vakit bol o yüzden çok rahat hallettim.37.haftaya kadar çalışıcakmısın

Kizlar progestorani gunde kac ml aliyosunuz bide kac haftaya kadar oneri doktorlariniz. Ben yurt disindayim 600 ml aliyorum fitil seklinde sabah ogle aksam ama ilk kontrolumden sonra hersey yolundaysa ilk kontrolumde durdurulacak

Merhaba herkese. Bende kıyafetleri hallettim artık ıvır zıvır şeyler kaldı biberon emzik vs. Ama bu aralar hiç iyi hissetmediğini için yerinden kalkamıyorum inşallah biraz iyi olursam çıkıp son alışverişini de tamamlayacağım.

Kizlar progestorani gunde kac ml aliyosunuz bide kac haftaya kadar oneri doktorlariniz. Ben yurt disindayim 600 ml aliyorum fitil seklinde sabah ogle aksam ama ilk kontrolumden sonra hersey yolundaysa ilk kontrolumde durdurulacak

Normalde tedaviye başladığım merkez gebelik oluşunca bırak dedi ama kontrole devam ettiğim doktorum doğurana kadar kullanacaksınız diyor. Şuan günde 1 kez fitil olarak kullaniyorum

Normalde tedaviye başladığım merkez gebelik oluşunca bırak dedi ama kontrole devam ettiğim doktorum doğurana kadar kullanacaksınız diyor. Şuan günde 1 kez fitil olarak kullaniyorum
Cok tesekkur ederim benimde tup bebek yaptirdigim hastane verdi ama kontrole gittigim hastane farkli oyuzden birak diyebilirler ama ben en az 12 haftaya kadar kullanmanin faydaligi oldugunu dusunuyorum. Coraspirinde gunde bir tane aliyorum onuda durdurabilirler.

Cok tesekkur ederim benimde tup bebek yaptirdigim hastane verdi ama kontrole gittigim hastane farkli oyuzden birak diyebilirler ama ben en az 12 haftaya kadar kullanmanin faydaligi oldugunu dusunuyorum. Coraspirinde gunde bir tane aliyorum onuda durdurabilirler.
Coraspinin bi zarari yok faydasi var hatta aslinda

merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle 5.denememizde çok şükür hamile kaldım şuan 29 haftalığım normal doğum yapmayı düşünüyorum benim gibi normal doğum düşünen var mı bukadar denemeden sonra bide tüp bebek olduğu için sanki normal hakkımız yok gibi
Canim benimde 5. Denemem ve normal dusunuyorum ama gidisat ne gosterir bilmiuorum benimde 10 yilin sonunda evlat hasretim bitecek insalllah

Senin çalıştığını bilmiyodum bende vakit bol o yüzden çok rahat hallettim.37.haftaya kadar çalışıcakmısın
Günaydın canım dün itibariyle ev boyanmaya başladı bende dayanamadım adamlar gidince boyanan yerleri temizledim sonrada pişman oldum çok yordum diye kendimi vicdan yaptım.Kimyasal sonuçta deterjanlar hepsiyle haşır neşir oldum:deli:Kadın geliyor normalde bekleyemiyorum.İnşallah bugün bitirecekler:dua:Canım 32 de ayrılacağım.2 yıl ücretsiz izin alacağım Alkah izin verirse:dua:Sağlıkla kucağımıza alalım başka bir şey istemiyorum :anne::nazar::dua:

Herkese mrb şeker yuklemesi yaptiran oldumu arkadaslar.benim doktor soyledi ben istemiyorum dedim.tamam dedi once bi hstfa olcum yap tok karna bakalim dedi sonra ailende varmi diue sordu annemde var deyince sozumu geri aldim yaptir dedi.mecbur yaptirdim.aclik 85 tokluk 206 geldi yuksek defi hop diyetisyen verdi bi liste bu diyeti yaparken birde yemeklerddn iki saat sonra olcum yapip 15 gun doktora gitcem bakalim nolcak.206 cokmu sizce sekeri verirlerse olacagi bu degilmi ya üfff sıkıldim bu diyet isinden potansiyel acim bundan sonra... diyet yaparken ben:hasta::kızgın:diyet oncesinde benn:kk77::kk77:

Herkese mrb şeker yuklemesi yaptiran oldumu arkadaslar.benim doktor soyledi ben istemiyorum dedim.tamam dedi once bi hstfa olcum yap tok karna bakalim dedi sonra ailende varmi diue sordu annemde var deyince sozumu geri aldim yaptir dedi.mecbur yaptirdim.aclik 85 tokluk 206 geldi yuksek defi hop diyetisyen verdi bi liste bu diyeti yaparken birde yemeklerddn iki saat sonra olcum yapip 15 gun doktora gitcem bakalim nolcak.206 cokmu sizce sekeri verirlerse olacagi bu degilmi ya üfff sıkıldim bu diyet isinden potansiyel acim bundan sonra... diyet yaparken ben:hasta::kızgın:diyet oncesinde benn:kk77::kk77:
geçmiş olsun canım risk almamakla iyi yapmışsın bende yaptıracam zaman bulursam diyetine mutlaka uy çok önemli protein ağırlıklı beslen.karbonhidratı mümkün olduğunca alma.meyveyi bile dikkatli tüket.Bebeğin gelişimi için dişini sık canım:KK56:

Evet yüksek çıkmış biraz dikkat edersen bi sıkıntı olmaz en kötü insülin kullanırsın doğurana kadar geçmiş olsun

Merhaba güzel anneler :) transferden sonra doktorunuz e2 progestan testi istemişmiydi.
Aranızda 3.gün embriyosu ile hamile kalan var mı

Sağlıkla al kucağına inşaAllah canım test gününden önce belirtin olmuşmuydu kasık ağrısı akıntı vs.
Sağolasın canm. Benim kasik batmam cok olmuştu bir de göğsum hemen hassasasti kaşınmaya başladı. Kasik batmasi ilaclardan oluyor deniyor. Ben transferden 4 gun sonra silik sekilde öğrendim :KK16:

Sağolasın canm. Benim kasik batmam cok olmuştu bir de göğsum hemen hassasasti kaşınmaya başladı. Kasik batmasi ilaclardan oluyor deniyor. Ben transferden 4 gun sonra silik sekilde öğrendim :KK16:
Teşekkür ederim canım cevabın için ben dün transfer oldum bugün kasık ağrım su gibi akıntım bel ağrım başladı göğüslerim de hassas ilaçlardan olabileceğini düşündüm 1 torba ilaç içiyorum öyle çok ki inşaAllah tutunur bebeğim

geçmiş olsun canım risk almamakla iyi yapmışsın bende yaptıracam zaman bulursam diyetine mutlaka uy çok önemli protein ağırlıklı beslen.karbonhidratı mümkün olduğunca alma.meyveyi bile dikkatli tüket.Bebeğin gelişimi için dişini sık canım:KK56:
Diyete uymak biraz sıkıntili ama hersey bebisim icin katlanacagim artik.meyveyide zaten ara iki ogunde vermis oda bir tane orta boy meyve

X