2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Evet pazartesi 11. Gün olacak o gün yaptırayım diye düşünmeye basladim. Benim ilk 5 gün kasık ağrım oldu simdi hafif midede ekşime gibi biseyler oluyor ve gazim çok fazla bunlar belirti mi acaba diyorum ama yine de bilemiyorum iste çok zormuş beklemek çook

Valla zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde kasık ağrısı ve gaz vardı. Umarım kuzun seninledir Bende şu an ultrason gününü nasıl bekliycem diyorum.

Bende avcilardayim besiktasta jinepolde yaptirdim iyi dogum doktoru varmi o hastanede doktor konusunda ni karara varamadim henuz

Bende avcilardayim besiktasta jinepolde yaptirdim iyi dogum doktoru varmi o hastanede doktor konusunda ni karara varamadim henuz
Günaydın canim ben aynı dr devam etmeyi düşünüyorum.Cerrahisi de iyi normal doğumu da iyi ama yoğun bir yer.Sen evine yakın bir yer mi dusunuyorsun.Doktorda içine sınırsız çok önemli iyi araştırmak lazım. Hastane de çok önemli bebek yogun bakım ve yetişkin yoğun bakım olup olmadığını mutlaka sorgulamak lazim.Bir de hastanenin sterilitesi çok önemli. Duyuyorum 3500 kilo doğan bebek yogun bakımda zature olmuş. Demek ki hastane mikrobu var.Allah a emanet aslında. Düşününce o kadar çok şey var ki.

Günaydın kızlar.. 5. Gün 1 embriyo ile 10. Gün testim umutlanayım mı yoksa test günüm Pazartesiye kadar kendimi ve ailemi alıştırayım mı bilemedim ?

Eklentiler

• 954D1C3A-5DBA-4C49-B0F4-6BB39DE3AAB4.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 105
Günaydın kızlar.. 5. Gün 1 embriyo ile 10. Gün testim umutlanayım mı yoksa test günüm Pazartesiye kadar kendimi ve ailemi alıştırayım mı bilemedim ?
Benimki de ayni tarihler ben daha hic bakmadim salı gününü bekleyip kan vericem kafami bulundırmak istemedim...İnşallah senin de o silik çizgi meleğindir...sakin ol ve kan tahlilini bekle

Benimki de ayni tarihler ben daha hic bakmadim salı gününü bekleyip kan vericem kafami bulundırmak istemedim...İnşallah senin de o silik çizgi meleğindir...sakin ol ve kan tahlilini bekle
İnşallahh canım.. inşallah mutlu haberi alırız .. Aslında en güzeline karar vermişsin ben de pişman oldum.. en güzeli dediğin gibi beklemek .. çoğu gitti azına sabır attık..

Hayalet bi çizgi var gibi büyük ihtimalle hamilesin.Şimdiden hayırlı olsun

Bence var sabah tekrarla testini istersen.Pazartesi de güzel haberlerle gel insallah
Aaayyy inşallahh Sabah için maalesef elimde testim yok eşim beklemekten yana test almaya diye gidemem ama bi yolunu bulursam tekrarlarım.. inşallahh pazartesi dediğin gibi müjdeyi alırım.. bu üçüncü çünkü .. Allah çabalarımızı da unutlarımızı da boşa çıkarmasın hepimizin..

Evet cnm sogeu diyorsun bugun kendi doktoruma gittim her muayene350 dogum icinde besiktasta yakin anlasmali hastanelerden biri e yonlendiriyor doguma kendi giriyormus ama 5000 tl kendi icin para istiyor hastane haric

Sabahtan beri ufak tefek isler yaptım belim ağrımaya başladı acaba var da mi ağrıyor yoksa.....diye kafayı yiyicem. Simdi biraz dinleneyim diye uzandım ama bakalım geçecek mi .....Allahım yardim et

Sabahtan beri ufak tefek isler yaptım belim ağrımaya başladı acaba var da mi ağrıyor yoksa.....diye kafayı yiyicem. Simdi biraz dinleneyim diye uzandım ama bakalım geçecek mi .....Allahım yardim et
Yaklaştıkça gerginlik de arttı.. son bi gün.. Allah yardımcımız olsun.. belirti kovalamacası en çok yoran şey ama kimin de tüm belirtiler oluyo negatif kiminde tık yok pozitif.. sen dinlenmeye devam et bence .. biraz dahasabır ..

Dinlen çok yormamaya çalış kendini. Ama inan ki olacak ilan her turlu oluyor.Aslında çok dinlenme ve hareketli olmakla alakası yok ama yine de dikkatli olmak lazım. İnşallah güzel haberler verirsin bize de

Hiç bi belırtım yoktu pozitif aldım canım uzulme kendıni stresede sokma belırtım yok diye

Evet cnm sogeu diyorsun bugun kendi doktoruma gittim her muayene350 dogum icinde besiktasta yakin anlasmali hastanelerden biri e yonlendiriyor doguma kendi giriyormus ama 5000 tl kendi icin para istiyor hastane haric
Canım nasıl geçti kuzunla buluşman.Benim ki cuma gününe inşallah. 3hf olacak çok merak ediyorum nasıl olduğunu

Kızlar doktorunuz kaç haftada bir kontrole çağırıyor ? Beni 3 hafta sonra çağırdı bana garip geldi ikiz gebelikler daha sık kontrol edilmiyor mu ?

12. haftaya kadar 3 haftada bir sonrasında ayda bir diye biliyorum ama sizin ikiz olduğu icin nasıl olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…