Seninkide baya ilerlemiş ama :)Başladım canım herşey çift çift olunca biraz erken halledeyim dedim şuan bile karnım 7 aylık gibi yoruluyorum belim agrıyor agırlasmadan halletmem gerek :)Evet maşallahBaya ilerlemiş haftan.Bebişlere alışverişlere başladın mı
Şükürler olsun yata yata bugünlere geldim.İnşallah 37. 38.haftaları da görürüz sıkıntısız.Iyi yapmışsın ilerleyen zamanlarda daha zor olurdu senin için.Ben henüz başlamadım cinsiyet kesinleşsin bende ufak tefek başlıycam artık bişeyler almaya.Seninkide baya ilerlemiş ama :)Başladım canım herşey çift çift olunca biraz erken halledeyim dedim şuan bile karnım 7 aylık gibi yoruluyorum belim agrıyor agırlasmadan halletmem gerek :)
Benimkilerin cinsiyetleri 12. haftada belli oldu :) Alalh hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.Şükürler olsun yata yata bugünlere geldim.İnşallah 37. 38.haftaları da görürüz sıkıntısız.Iyi yapmışsın ilerleyen zamanlarda daha zor olurdu senin için.Ben henüz başlamadım cinsiyet kesinleşsin bende ufak tefek başlıycam artık bişeyler almaya.
Çok teşekkür ederim. İnşallah sen de sorunsuz bir hamilelik yaşar, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Allah hepimizin dualarını kabul etsin..Üzülme denilemez uzuleceksin ama bu öyle bir his ki toparlandigini hissettiğin anda tekrar baslayacak sin. İnan ki meleğinin sana geleceği bir zaman var bol dua ile o günün en kisa zamanda gelmesini dileyeceksin.inşallah bu son olumsuz deneme olsun.En kısa zamanda bütün dualarının gerçek olmasını dilerim
Canım nasılsın? Test yaptın mı? İnşallah Allah muradını vermiştir pozitif olurCanım aklım sendeydi akşamdan bu yana girip girip bakıyorum girmeyince anladım olumsuz olduğunu... bende yarın yapıcam test 11.günüm yarın biliyorum negatif olduğunu zaten hiç bir belirtim yok... üzülmemek elde değil... Rabbim bizide sevindirsin inşallah
canım kan test günüm yarın... ama akşam dayanamadım erken gebelik testi yaptım... gölge bile çıkmadı idrar testiyle yüzleştim... yarın kan testiylede yüzleşicem... hissediyordum zaten negatif olduğunu... akşamdan bu yana ilaçlarımıda içmiyorum... en kötüsüde eşim o kadar umutluki... halen gözümün içine bakıyor... kanda çıkar diyor... idrar testi yaptığımı söylemedim ona üzülmesin diye... yarın onun üzüldüğüne mi üzüleyim... kendi hayal kırıklığımamı üzüleyim... yarın sabah erkenden vericem testi iş yerimin hemen bitişiğinde zaten hastahane... saat 9.30 gibide alırım sonucu...Canım nasılsın? Test yaptın mı? İnşallah Allah muradını vermiştir pozitif olur
Canım bence o idrar testlerine güvenme. Birçok insan idrarda negatif alıp kanda pozitif alıyor. Keşke ilaçlarını bırakmasaydın kan testinden önce daha hiçbir şey belli değil sonra pişman olursun. İnşallah hislerinde yanılırsın ve yarın mutlu haberi alırsın. Benim eşim de 10.gün 0,2 çıkmasına rağmen daha erkendir belki geç tutunmuştur diyor. Hemşire de Cuma bir daha baktırın ona göre ilaçları keselim dedi. Boşu boşuna yarın bir daha kan vericem. Ama senin öyle değil, daha belli değil şimdiden negatif olma. İnşallah mucizen içindedir..canım kan test günüm yarın... ama akşam dayanamadım erken gebelik testi yaptım... gölge bile çıkmadı idrar testiyle yüzleştim... yarın kan testiylede yüzleşicem... hissediyordum zaten negatif olduğunu... akşamdan bu yana ilaçlarımıda içmiyorum... en kötüsüde eşim o kadar umutluki... halen gözümün içine bakıyor... kanda çıkar diyor... idrar testi yaptığımı söylemedim ona üzülmesin diye... yarın onun üzüldüğüne mi üzüleyim... kendi hayal kırıklığımamı üzüleyim... yarın sabah erkenden vericem testi iş yerimin hemen bitişiğinde zaten hastahane... saat 9.30 gibide alırım sonucu...
Canım neden bıraktın ilaçlarını.Doktorun duysa eminim çok kızar sana.Bugün içmeye devam et bende burda idrar testinde negatif çıkan kanda pozitif çıkan çok kişi gördüm gebelik testleri bozuk olabiliyo yada tarihi geçtiği için doğru sonuç vermediği oluyo.Keşke en azından burda bize sorup öyle bıraksaydın kesinlikle devam et ilaçlara ya geç tutunma olup çıkmadıysa senin ilaçları bırakmandan dolayı düşük yaşarsan ne yapıcaksın yıkımın daha büyük olurcanım kan test günüm yarın... ama akşam dayanamadım erken gebelik testi yaptım... gölge bile çıkmadı idrar testiyle yüzleştim... yarın kan testiylede yüzleşicem... hissediyordum zaten negatif olduğunu... akşamdan bu yana ilaçlarımıda içmiyorum... en kötüsüde eşim o kadar umutluki... halen gözümün içine bakıyor... kanda çıkar diyor... idrar testi yaptığımı söylemedim ona üzülmesin diye... yarın onun üzüldüğüne mi üzüleyim... kendi hayal kırıklığımamı üzüleyim... yarın sabah erkenden vericem testi iş yerimin hemen bitişiğinde zaten hastahane... saat 9.30 gibide alırım sonucu...
inşallah Rabbim senide benide daha fazla bekletmez canım... inşallah annelik duygusunu yaşamak bizlerede nasip olur..Canım bence o idrar testlerine güvenme. Birçok insan idrarda negatif alıp kanda pozitif alıyor. Keşke ilaçlarını bırakmasaydın kan testinden önce daha hiçbir şey belli değil sonra pişman olursun. İnşallah hislerinde yanılırsın ve yarın mutlu haberi alırsın. Benim eşim de 10.gün 0,2 çıkmasına rağmen daha erkendir belki geç tutunmuştur diyor. Hemşire de Cuma bir daha baktırın ona göre ilaçları keselim dedi. Boşu boşuna yarın bir daha kan vericem. Ama senin öyle değil, daha belli değil şimdiden negatif olma. İnşallah mucizen içindedir..
Ne güzel senin erkenden netleşmiş.Benim de önce 12.haftada burda ki doktor kız gibi dedi.Sonra 14.haftada bursadaki tüp bebek doktorum büyük ihtimalle erkek dedi.Devlet hastanesinde bakan doktorda bi çıkıntı var dedi 2 gün önce ama kesin konuşmadı oda bi daha ki kontrolde kesinleşir ancaBenimkilerin cinsiyetleri 12. haftada belli oldu :) Alalh hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.
canım aksam birde bu sabah içmedim.. ilaçlarım yanımda içsemmi ki.. sizin bu mesajlarınız bile içimi kıpır kıpır yapıyor... keşke olsa.. hemen içiyorum... kan test sonucuna kadar devam edeyim haklısın... inşallah bizlerede nasip olur pozitifi görmek..Canım neden bıraktın ilaçlarını.Doktorun duysa eminim çok kızar sana.Bugün içmeye devam et bende burda idrar testinde negatif çıkan kanda pozitif çıkan çok kişi gördüm gebelik testleri bozuk olabiliyo yada tarihi geçtiği için doğru sonuç vermediği oluyo.Keşke en azından burda bize sorup öyle bıraksaydın kesinlikle devam et ilaçlara ya geç tutunma olup çıkmadıysa senin ilaçları bırakmandan dolayı düşük yaşarsan ne yapıcaksın yıkımın daha büyük olur
İnşallah pozitifi görürsün canım sen elinden geleni yapta gerisi nasip kısmet birazda en azindan ben elimden geleni yaptım dersin kendini suçlamazsıncanım aksam birde bu sabah içmedim.. ilaçlarım yanımda içsemmi ki.. sizin bu mesajlarınız bile içimi kıpır kıpır yapıyor... keşke olsa.. hemen içiyorum... kan test sonucuna kadar devam edeyim haklısın... inşallah bizlerede nasip olur pozitifi görmek..
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın ve mutlu okursun.Rabbim daha fazla bekletmesinMerhaba herkese araniza yeni katildim. Benim de transferim oldu bugün 7. gündeyim. Bel ağrısı ve kasık ağrısı var ara ara. Çok heyecanliyim. Günler saatler geçmiyor. Modum sürekli değişiyor. Yarin adet günüm. Umarım olumlu olur. Burdan sizden güç bulmak istedim. İnşallah mutluluğumuzu da paylaşırız.
İki türlü de gecikiyo negatif olsa da ilaçlar engel oluyoSize birşey sorucam hamile kalmadıysak bile adetin gecikmesi mümkün mü yoksa sedece hamileysek mi gecikir
Ben de öyle tahmin etmiştim. Çok korkuyorum. Aklımdan bir an çıkmıyor ve daha çok var.İki türlü de gecikiyo negatif olsa da ilaçlar engel oluyo
Bende çok korkmuştum edet olucam diye baya adet ağrım da olmuştu hatta ama şükür gelen giden olmadı.Darısı başına canımBen de öyle tahmin etmiştim. Çok korkuyorum. Aklımdan bir an çıkmıyor ve daha çok var.