2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Aynen canim ya. Tuttu tutmadi kese oldu olmadi bebek var mi yok mu derken simdi kalbi icin dertleniyorum. Stres olmamak elde degil. Bir hafta rapor verdi doktorum yat dinlen dedi
Canım bol bol dinlen stres yapma.Streste çok etki ediyomuş.İyi düşün hayal kur bol bol .Bende aklıma kötü bişey gelince hemen aklımdan kovuyorum nasipte ne varsa onu gorücez sonuçta stres yapsakta degişen bişey olmuyo malesef

Canım bol bol dinlen stres yapma.Streste çok etki ediyomuş.İyi düşün hayal kur bol bol .Bende aklıma kötü bişey gelince hemen aklımdan kovuyorum nasipte ne varsa onu gorücez sonuçta stres yapsakta degişen bişey olmuyo malesef
Aynen canim yatiyorum su an :) insallah anasinin kuzusu gelisir saglikla

Canım çok iyiler maşallah Rabbime şükürler olsun :) Bir kız bir erkek dedi doktor :) İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olsun hep dualarımdasın ❤️
Canım hayırlı olsun yaaa ne güzel bir kız bir oglan :) Sağlıcakla kucagına al :emir_bebek::KK200:

Selam kızlar topıgın adı bebek pozıtıflerı ama ınsallah yazmamda bı sıkıntı yoktur ben ankaradayım novarta gidiyorum ahmet hocaya ılk tup bebek denemem asılamam yok pazartesı 11 yumurtam toplandı 9u dollenmıs bı kac saat sonra bıda arayacaklar sızden rıcam transferden once ve sonra ne yeyıp ne ıctınız neler yaptınız yatma konusunda sıkıntım yok kayınvalıdemde kalacam

Herkese günaydın:KK25::KK25:
Bugün saat 16.30 da kese için dr a gidicem
Ne olur benim için dua edin sağlıklı bir gebeliktir:dua:
Kese ve kalp atışlarını da duyarım inşallah:KK200:
13 yıldan beri bu anı bekliyorum:KK17:
6+0 Bugün
Insallah rabbım yuzunuze baksın mucıze 13 yıl sonra mucıze :dua:

Kizlar merhaba
Benim ilk gunlerde belirtim yok denecek kadar azdi ama sonra goguslerim hassaslasti ve biraz kasiklarimda agri hissettim bulantimda vardi
Simdi trasnferimin 12.gunundeyim
Ama belirtilerin hepsi kayboldu
Boyle olan var mi?

Kizlar merhaba
Benim ilk gunlerde belirtim yok denecek kadar azdi ama sonra goguslerim hassaslasti ve biraz kasiklarimda agri hissettim bulantimda vardi
Simdi trasnferimin 12.gunundeyim
Ama belirtilerin hepsi kayboldu
Boyle olan var mi?
Canım bazı günlerde belirti hissetmeyebilirsin.Benimde arada mide bulantım oluyo bazen olmuyo.Kasık ağrısı bazen oluyo bazen olmuyo_Ona çok takılma bence

Canım bazı günlerde belirti hissetmeyebilirsin.Benimde arada mide bulantım oluyo bazen olmuyo.Kasık ağrısı bazen oluyo bazen olmuyo_Ona çok takılma bence
anladim simdi kalkip lavobaya gittim. Ayaga kalktigimda kasiklarimda agri hissettim. Miniklerim bana diyor ki ' anneckm biz buradayiz sen kendini uzme' :KK61: yerim ben onlari ya... degerim sirayla soyle cikti canim.
7.gun 44
9.gun 163
11.gun 354
Nasil sence? Korkuyorum ilkinde betahcg artmamisti bebek gelisemedi kalbi atmadi.

anladim simdi kalkip lavobaya gittim. Ayaga kalktigimda kasiklarimda agri hissettim. Miniklerim bana diyor ki ' anneckm biz buradayiz sen kendini uzme' :KK61: yerim ben onlari ya... degerim sirayla soyle cikti canim.
7.gun 44
9.gun 163
11.gun 354
Nasil sence? Korkuyorum ilkinde betahcg artmamisti bebek gelisemedi kalbi atmadi.
Bence gayet iyi canım.Boşu boşuna kendini hırpalama.Kasık ağrısı olması güzel bişey.Rahim gelişiyo bebiş kendine yer açıyo.İnsallah kalp atısını da duyarsın en kısa zamanda

Selam kızlar topıgın adı bebek pozıtıflerı ama ınsallah yazmamda bı sıkıntı yoktur ben ankaradayım novarta gidiyorum ahmet hocaya ılk tup bebek denemem asılamam yok pazartesı 11 yumurtam toplandı 9u dollenmıs bı kac saat sonra bıda arayacaklar sızden rıcam transferden once ve sonra ne yeyıp ne ıctınız neler yaptınız yatma konusunda sıkıntım yok kayınvalıdemde kalacam
Busgok0606 Busgok0606 canim merhaba tedavin hayırlı olsun öncelikle topikte mesajını gördüm burdan ayrica ozelden yazayim dedim olmadi benim ilk tedavim kimyasal sonuclandi doktor ozellikle bir sey yapmana gerek yok normal hayatina geri dön dedi oyle de yaptim ve hic dikkat etmedim keske dinlemeseydim diyorum ya da ben abarttim hareketi işini dolap falan ittim sinuc maalesef düşük:KK43: ikinci tedavim de kendime cok dikkat ettim ilk üç gün ilac icip evin icin yavasca gunde toplamda 20dk falan yürüdüm ve kendi islerimi yaptim sadece
ilk üç gun banyo yapmadim
ymeklerimi düzenli yedim tam saatinde ilaçlarımi tam saatinde uyguladim ictim
ara öğün yaptim kendime
cig badem, cig kabak cekirdegi, fındık ve ceviz yedim az az ılık bir sütle
bir kac dilim ananas, havuc, muz, kivi, portkal yedim az az yine
sabah kahvalyida yumurta yedim mutlaka
cayi kahveyi biraktim ve karbonhidrat tan ekmekten vs uzak durdum. transferden sonra benim yaptigim bunlar canim insallah yararli olabilmisimdir

Busgok0606 Busgok0606 canim merhaba tedavin hayırlı olsun öncelikle topikte mesajını gördüm burdan ayrica ozelden yazayim dedim olmadi benim ilk tedavim kimyasal sonuclandi doktor ozellikle bir sey yapmana gerek yok normal hayatina geri dön dedi oyle de yaptim ve hic dikkat etmedim keske dinlemeseydim diyorum ya da ben abarttim hareketi işini dolap falan ittim sinuc maalesef düşük:KK43: ikinci tedavim de kendime cok dikkat ettim ilk üç gün ilac icip evin icin yavasca gunde toplamda 20dk falan yürüdüm ve kendi islerimi yaptim sadece
ilk üç gun banyo yapmadim
ymeklerimi düzenli yedim tam saatinde ilaçlarımi tam saatinde uyguladim ictim
ara öğün yaptim kendime
cig badem, cig kabak cekirdegi, fındık ve ceviz yedim az az ılık bir sütle
bir kac dilim ananas, havuc, muz, kivi, portkal yedim az az yine
sabah kahvalyida yumurta yedim mutlaka
cayi kahveyi biraktim ve karbonhidrat tan ekmekten vs uzak durdum. transferden sonra benim yaptigim bunlar canim insallah yararli olabilmisimdir
Cok saol canım allah razı olsun ben hıc kalkmayım dıyorum ozellıkle ılk hafta kımısıde kan dolasımı olmuyo o yuzden tutmaz dıyo yatınca evet dr. Yengemede gunluk yasam demıs oda gelınce evın ısını tutmus ertesı gunde ıse gıtmıs tutmadı sımdı tekrar yaptırdı bu kez 2 haftaya kızımız gelıyo

ne güzel darısı başımıza insallah sen de sag ol canım cok da hareketsiz kalmamak gerekiyor dedigin gibi kan dolaşımı icin gerekli

X