Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım, iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl :)Günaydın cnm, nasılsın?
Kuzum naptın bebişler nasilGünaydın canım, iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl :)
Bugün ikili test günümüz saat 1’de randevumuz var inşallah bebişlerim iyidir :)
Canım çok iyiler maşallah Rabbime şükürler olsun :) Bir kız bir erkek dedi doktor :) İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olsun hep dualarımdasınKuzum naptın bebişler nasil
Saol kuzum gözün aydın olsun RABBIM sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğmalarini nasip etsin çok sevindimCanım çok iyiler maşallah Rabbime şükürler olsun :) Bir kız bir erkek dedi doktor :) İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olsun hep dualarımdasın
Amin canım benim Allah razı olsunSaol kuzum gözün aydın olsun RABBIM sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğmalarini nasip etsin çok sevindim
RABBIM dualarını kabul eylesin INŞAALLAH
Ohhhh ohhhh maşallah cok sevindim adina canim bir kiz bir erkek hakikatten muhtesem olmus ikisini de saglicakla al kucagina insallahCanım çok iyiler maşallah Rabbime şükürler olsun :) Bir kız bir erkek dedi doktor :) İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olsun hep dualarımdasın
Canım bebeğin sonucu çıktı genin birinde trizomi olmuş xxxGünaydın kızlar.
Evet canımKozlar ben ne zaman adet olcam birde adetten sonra hormonlar eski haline geliyomu
Canım benim ya. Nasıl bir yol izleyecek doktorun şimdi. Embriyoları genetiğemi yollayacakmış? Trizomi 13 mü? Genelde o görülüyor düşüklerde.Canım bebeğin sonucu çıktı genin birinde trizomi olmuş xxx
Yok canım 69... Canım bu gen çok değişik altıncı ayında öğrenenler var bu şekilde doğum yapıp bebeğini onuncu ayda Kaybedenler var... ben şükür ettim valla tekrarlamaz dedi dr umCanım benim ya. Nasıl bir yol izleyecek doktorun şimdi. Embriyoları genetiğemi yollayacakmış? Trizomi 13 mü? Genelde o görülüyor düşüklerde.
Canım benim amin inşallah :) Ben de cok mutlu oldum oncelikle saglıklı olmasını diliyordum ama gönlümden gecende bir kız bir erkekti :)Ohhhh ohhhh maşallah cok sevindim adina canim bir kiz bir erkek hakikatten muhtesem olmus ikisini de saglicakla al kucagina insallah
Allah yardımcın olsun canım.İlk kez duyuyorum böyle bişeyi inşallah düşük yaşamazsın senin beta hcg değerin nasıldı düzenli yükselmişmiydiIki haftadir bebegimin kalbi hizlanmiyor 50-60 atiyor napicam kizlaar dua etmekten baska elimden biaey gelmiyor. Var mi aranizda yavasken kalbi hizlanan minnos
Direk bi etki etmiyebilir canım.Ama grip olmak iyi deil bu süreçlerde.Eyer Allah isteseydi o grip emin ol hiç bi etki yapamazdı olmayacagı varmışKızlar ben transferden hemen sonra grip oldum bu tutunmamada etki olabilir miz sizce
Evet hep yuzde doksan oraninda artiyordu doktorum haftaya bidaha git dediAllah yardımcın olsun canım.İlk kez duyuyorum böyle bişeyi inşallah düşük yaşamazsın senin beta hcg değerin nasıldı düzenli yükselmişmiydi
Git bencede takip et canım.Olucağa çare yok ama yinede elinden geleni yap.Benim herşey normal olmasına ragmen ben bile ilk hamileliğimde bebeğimin kalp atısı durduğu için çok korkuyorum bisey olucak diye.Allah yardımcımız olsunEvet hep yuzde doksan oraninda artiyordu doktorum haftaya bidaha git dedi
Aynen canim ya. Tuttu tutmadi kese oldu olmadi bebek var mi yok mu derken simdi kalbi icin dertleniyorum. Stres olmamak elde degil. Bir hafta rapor verdi doktorum yat dinlen dediGit bencede takip et canım.Olucağa çare yok ama yinede elinden geleni yap.Benim herşey normal olmasına ragmen ben bile ilk hamileliğimde bebeğimin kalp atısı durduğu için çok korkuyorum bisey olucak diye.Allah yardımcımız olsun