Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Kış aylarında doğum gerçekleşecek muhtemelen, en fazla pazen kullanılır. Peluş kadar terletmez ve sıcak tutar.
Eğer bebek kusmuklu olursa 8 battaniye bile yetmez derim.:))
İnşallah canım, Allah razı olsun.❤️❤️
Rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile sanada nasip etsin canım:KK60::dua:
Güzel yürekli ,tatlı kadın:KK74:

Kizlar kusura bakmayin nolur ama birde birsry daha sorcam.bi ana kucagi alcam,birde ev tipi ana dizine ihtiyac var mi sence?
Ana kucagi şu
screenshot_2018-06-22-11-04-51-1-png.2159788
ev tipi ana dizi de şu
screenshot_2018-06-22-11-05-03-1-png.2159789
sizce ikisini de almali miyim? retro_hippo retro_hippo gurtmingotam gurtmingotam ve bilen tüm arkadaslar

Kizlar kusura bakmayin nolur ama birde birsry daha sorcam.bi ana kucagi alcam,birde ev tipi ana dizine ihtiyac var mi sence?
Ana kucagi şu
screenshot_2018-06-22-11-04-51-1-png.2159788
ev tipi ana dizi de şu
screenshot_2018-06-22-11-05-03-1-png.2159789
sizce ikisini de almali miyim? retro_hippo retro_hippo gurtmingotam gurtmingotam ve bilen tüm arkadaslar
resimleri göremiyorum ben neden bilmem? ama netten baktım ikisi de aynı şey gibi ne farkı var bilemedim?
ama ana kucağı benim için bir numaraydı epey bi onu kullandık onda uyuyup kaldığı da oldu..
ayy yavrum benim aklıma geldikçe o zamanları şimdi kocaman oldu kuzuuu.. Sen de gör inşallah o günleri:KK66:

resimleri göremiyorum ben neden bilmem? ama netten baktım ikisi de aynı şey gibi ne farkı var bilemedim?
ama ana kucağı benim için bir numaraydı epey bi onu kullandık onda uyuyup kaldığı da oldu..
ayy yavrum benim aklıma geldikçe o zamanları şimdi kocaman oldu kuzuuu.. Sen de gör inşallah o günleri:KK66:
Amiiiiiinnn insallah canim benim.biri ev tipi ana dizi,diğeri ise hem anakucagi hem oto koltugu puset falan filan.ikiside ayni mi

o zaman onu da mutlaka aliyorum canim.ayyy heyecanlandim yaaa :))))

Allaha şükür balım,iyi olmaya çalışıyoruz.sen napiosun nasilsin ❤❤❤❤
Maşallah maşallah tatlı heyecanlar başlamış Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinn :KK15: :nazar:

Amiiiiiinnn insallah canim benim.biri ev tipi ana dizi,diğeri ise hem anakucagi hem oto koltugu puset falan filan.ikiside ayni mi
hmm o zaman şöyle bizimki oto için olmadı, onun için ayrıca oto koltuğu almıştım ben. Varsa öyle bir şansın oto koltuğu olabilenden alırsın, belki de benimki ana diziydi bilemedim, şöyle ayaklarında demir olandan ayağınla aşağı yukarı ittirebiliyordun.

hmm o zaman şöyle bizimki oto için olmadı, onun için ayrıca oto koltuğu almıştım ben. Varsa öyle bir şansın oto koltuğu olabilenden alırsın, belki de benimki ana diziydi bilemedim, şöyle ayaklarında demir olandan ayağınla aşağı yukarı ittirebiliyordun.

tamamdır bizimki ana diziymiş :KK70:
bence oto koltuğu o zaman.. onu ana dizi gibi de kullanabilirsin..
tamam kuzum cok tesekkur ederim ❤❤❤

rica ederim kuzum, yardımcı olabildiysem ne mutlu.. Çok güzel heyecanlar.
Rabbim bütün isteyen kadınlarımızın kucağını boş bırakmasın.. amin.
Amiiiinnnn aminnnn bin kere amiiinn.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.benim bebegim de 5 sene sonra gelen bi bebek.5 sene icinde yapmadigim kalmadi.insan caresizlikten herseyi goze alabiliyor.burda bi komsum tutturmustu seni hocaya gotureyim hemen cocugun olur kem kûm diye.basiretim mi baglanmisti noldu anlamadim gittim bende.sacma sapan isler.Allahim ben napiyorum dedim.cok uzuldugum zamanalr oldu.ama binlerce kez sukurler olsun,bu gunleri I e gosterdi Allahim.cok sukur.isteyen herkese nasip eder insallah❤❤❤❤

370DB53D-1B71-416A-B6A4-D0E3857CACA7.png

Canım bende ikiside vardı oto koltuğunu 1 saatten fazla omurgası için sağlıksız olabilir diye bi yazı okumuştum evde bunu kullandım ilk 7-8 ay hep bunu kullandık diyebilirim evin içinde duş alırken bile içine koyardım banyoda yalnız bırakamıyordum kimsemiz de yoktu hem sallanıyor altında bşyler koymak için yeri de var bu tarz olanlar daha kullanışlı Ablam senin yüklediğin resimdeki gibi aldı pek kullanamadı onu sevmedi bebek heryerde yanımdaydı yani oto koltuğu olanı da dışarda hastaneye giderken filan kullandık 1 yaşına kadar kullandım oto koltuğunu Bebek arabasında büyük ve rahattı oturma yeri ama dezavantajı yazmıştım ya özelden ağır büyük. Ve yalnız olduğumuz için taşıması zor oluyor katılaması minibüsler de mağazalarda sığamıyorsun hiç zaten bebek arabasını Doğumdan sonra alacaktın. Ne güzel heyecanlar yaa :KK36:

Eki Görüntüle 2159834
Canım bende ikiside vardı oto koltuğunu 1 saatten fazla omurgası için sağlıksız olabilir diye bi yazı okumuştum evde bunu kullandım ilk 7-8 ay hep bunu kullandık diyebilirim evin içinde duş alırken bile içine koyardım banyoda yalnız bırakamıyordum kimsemiz de yoktu hem sallanıyor altında bşyler koymak için yeri de var bu tarz olanlar daha kullanışlı Ablam senin yüklediğin resimdeki gibi aldı pek kullanamadı onu sevmedi bebek heryerde yanımdaydı yani oto koltuğu olanı da dışarda hastaneye giderken filan kullandık 1 yaşına kadar kullandım oto koltuğunu Bebek arabasında büyük ve rahattı oturma yeri ama dezavantajı yazmıştım ya özelden ağır büyük. Ve yalnız olduğumuz için taşıması zor oluyor katılaması minibüsler de mağazalarda sığamıyorsun hiç zaten bebek arabasını Doğumdan sonra alacaktın. Ne güzel heyecanlar yaa :KK36:
Bebek arabasini zaten Allahin izniyle 3 4 aylik olduktan sonra alırım aslım,onu en sona biraktim.o zaman şu modelleri almak daha mantikli
Screenshot_2018-06-22-10-13-48-1.png
yani ana kucagi da ana dizi de gerekli mi?ikisinide alayimmi

X