- 5 Şubat 2015
- 186
- 1.006
olsunn, herkesin eline emeğine sağlık. gerçekten uğraşıp bir de fotolarını çekmişsiniz. BRAVO gerçekten alkışlıyorum yürekten hepinizi. ben uğraşamazdım doğrusu. yeni yeni evde oturmaya alışıyorum.Evet doğrudur saygı duyuyorum fikrinize ama çoğunda var pilav bulgur pirinç karmıyarığı ben yaptığım için yazdım 4 tarif çıkardım pilav yapmadım sütlaç zaten pirinçli diye düşünerek ama tabi ki ona yakışan odur tekrar saygı duyuyorum teşekkürler
Çok teşekkür ederim zaten asıl zor olan fotoğraflayıp yüklemek yoksa kolay yapması diğer kategorilerde katılabilirsin tek tarifler zor olmuyor o kadarolsunn, herkesin eline emeğine sağlık. gerçekten uğraşıp bir de fotolarını çekmişsiniz. BRAVO gerçekten alkışlıyorum yürekten hepinizi. ben uğraşamazdım doğrusu. yeni yeni evde oturmaya alışıyorum.
yapması zor asıllllll.Çok teşekkür ederim zaten asıl zor olan fotoğraflayıp yüklemek yoksa kolay yapması diğer kategorilerde katılabilirsin tek tarifler zor olmuyor o kadar
elma cideri yapayım ben, ya da bira, biranın mayasını alayım ondan da ekmek ve kruvasan :) hihihi. üzümler olunca şarap ve sirke...Çok teşekkür ederim zaten asıl zor olan fotoğraflayıp yüklemek yoksa kolay yapması diğer kategorilerde katılabilirsin tek tarifler zor olmuyor o kadar
Yemekteyiz programında sandım bir an kendimiçok özür dilerim. hepsi nimet ama bu mönülerde ben mi göremedim ama bir pilav göremedim ben, bir cacık veya salata. mesela karnıyarıka pilav cacık yakışır. OL MA MIŞ.... bu yüzden oy kullanamayacağım. emeği geçenlerin eline sağlık, hepsi güzeller ama eksikler var gibi geldi bana..
İnanın hepimizin menüleri zahmetli ve fotoğraflama işi 4 tarif olunca daha bir zor.çok özür dilerim. hepsi nimet ama bu mönülerde ben mi göremedim ama bir pilav göremedim ben, bir cacık veya salata. mesela karnıyarıka pilav cacık yakışır. OL MA MIŞ.... bu yüzden oy kullanamayacağım. emeği geçenlerin eline sağlık, hepsi güzeller ama eksikler var gibi geldi bana..
ben hepinizi tebrik ediyorum ve hatta ayakta alkışlıyorum. gerçekten. kim kazanırsa kazansın büyük emek var tüm sofralarda. ben beceremezdim mesela. katılan herkesi yürekten tebrik ediyorum. ellerinize sağlık. tadına bakmayı isterdim doğrusu..İnanın hepimizin menüleri zahmetli ve fotoğraflama işi 4 tarif olunca daha bir zor.
Kendi adıma konuşayım, son ana kadar cebelleştim. Sofrayı ben kuramadım düşünün, bu arada ne kadar fotoğrafladıysam ekledim. Ki pilavından, tatlısına herşeyi yaptım. Lakin fotoğraflarda yok.
Bizden istenen, verilen kategoridekileri sofrada görmekti. Sunumu çekebilen çekti, benim gibi karmaşadan çekemeyen çekemedi.
valla birden bende kendimi öyle sandım...Yemekteyiz programında sandım bir an kendimi
Asıl yapması basit :)yapması zor asıllllll.
Bende diyorum iftar vakti gün ışığını nerden buldu bu kadın :)) ellerine sağlık gerçekten yemeklerinin fotolarının albenisi vardı baya :))Asıl yapması basit :)
Her aşamayı çek, yıka, kurula, durula. Sonra yine çek, yıka, kurula, durula
Benin kamera arkasını görseniz
Sofrayı ikindide kurdum. Işığı yakalamak için :) tam herşey hazır derken hop şarjım bitti. Beklerken çorbanın içindeki ekmekler şişti. Sonra onları tek tek toplayıp köpeğime götürdüm. Masayı tekrar toplayıp herşeyi akşam için yeniden ısıttım. Kalan çorba 2 kişilikti
Sabah tatlının yanındaki kahveyi içene kadar buz gibi olmuştu. Foto tamam ama yan tarafta çöp içinde bi tezgah vardı
Ay masa örtüsü çirkin dedim, kahvenin köpüğü kaçmadan hop örtüyü çektim yere attım :)
İşim bittiğinde saat gecenin 1 i olmuştu ve dizlerim titriyordu
Asıl yapması basit :)
Her aşamayı çek, yıka, kurula, durula. Sonra yine çek, yıka, kurula, durula
Benin kamera arkasını görseniz
Sofrayı ikindide kurdum. Işığı yakalamak için :) tam herşey hazır derken hop şarjım bitti. Beklerken çorbanın içindeki ekmekler şişti. Sonra onları tek tek toplayıp köpeğime götürdüm. Masayı tekrar toplayıp herşeyi akşam için yeniden ısıttım. Kalan çorba 2 kişilikti
Sabah tatlının yanındaki kahveyi içene kadar buz gibi olmuştu. Foto tamam ama yan tarafta çöp içinde bi tezgah vardı
Ay masa örtüsü çirkin dedim, kahvenin köpüğü kaçmadan hop örtüyü çektim yere attım :)
İşim bittiğinde saat gecenin 1 i olmuştu ve dizlerim titriyordu
Canım hepimizin eline sağlık.Bende diyorum iftar vakti gün ışığını nerden buldu bu kadın :)) ellerine sağlık gerçekten yemeklerinin fotolarının albenisi vardı baya :))
Ney kız o klasik kutlamanÖyle böyle geçti gitti
Madalya yakışacak profiline ama ben klasik kutlamamı yapacağım yine
Bayram ya cnm ondanNiye oy sayısı bu kadar az kızlar? Bildirim de geldi ama? Diğer yarışmalara bakıyorum 150-200 lerde oy sayıları ve hep birbirine yakın.
Bayramdı ya pek giren olmuyor herhalde siteye ondan olabilir canım kim kazanırsa kazansın hakediyor tebrik ederimNiye oy sayısı bu kadar az kızlar? Bildirim de geldi ama? Diğer yarışmalara bakıyorum 150-200 lerde oy sayıları ve hep birbirine yakın.