- 22 Temmuz 2017
- 43.951
- 130.618
Oylama bitiminde görürsün.Ney kız o klasik kutlaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylama bitiminde görürsün.Ney kız o klasik kutlaman
Bana henüz bildirim gelmedi benim gibi gitmeyen vardır.Niye oy sayısı bu kadar az kızlar? Bildirim de geldi ama? Diğer yarışmalara bakıyorum 150-200 lerde oy sayıları ve hep birbirine yakın.
Ya demeyin kızlar öyleBayramdı ya pek giren olmuyor herhalde siteye ondan olabilir canım kim kazanırsa kazansın hakediyor tebrik ederim madalyan çok yakışacak sarı sarı
Ahahaha yüreğime indirme ama tamam mıOylama bitiminde görürsün.
Ahahaha yüreğime indirme ama tamam mı
Değişmez canım artık olsun ben kendim birinci olmuş gibi seviniyorum emek veriyoruz hepimiz çok güzeldi bütün sofralarYa demeyin kızlar öyle
Kendime rakip görsüğüm 3-4 masa var. Gerçekten hepsi şahane. Hatta eşim senin sofranı görünce buna oy verelim dedi :)
En son alimiyon sofrası gelince eyvah dedim, çok güzel :) ve seve seve oyumu ona verdim.
Bence bayram dönüşü çekişmeli olacak
Doktordan çıktık, müjdemizi aldık Kızımız olacakmış teyzeleri
CocoChanelmademoiselle kuzum bildin
Nevreste ablacığım senin içine doğan da tuttu
Çok teşekkür ederim canım yaAy tesadüf gördüm burada tebrik ederiiim. Annesi kadar tatlı bir kız olacak eminim ki.
Amin, çok teşekkürler canım. Evet şimdi isim bulma faslımız başlayacak. Erkek olsa kesin Cihangir diyordu artık eşim ama kızda bir fikrimiz yok henüz 
Tavsiyeler varsa bekleriz
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım, hepsi çok güzel. Eylül ismini özellikle ben de çok severim ama ay ismi olduğu için eşim çok sıcak bakmıyor gibi biz ikmizin de içine sinen ismi bulana kadar iyi mesai harcayacağız kesinEce olsunnnn Simay, Beliz, Lara, Eylül, Bengisu gibi isimleri beğeniyorum anlamlarını bilmiyorum hepsinin ama kulağıma hoş geliyorlar. :)
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım, hepsi çok güzel. Eylül ismini özellikle ben de çok severim ama ay ismi olduğu için eşim çok sıcak bakmıyor gibi biz ikmizin de içine sinen ismi bulana kadar iyi mesai harcayacağız kesin
Teşekkür ediyorumOyumu hingel'e verdim ilk defa duydum cok guzel ve zahmetli tebrikler basarilar dilerim
Kirmizilar da yakismis keske ben de katilsaydim dedim bi sonraki yarismaya katilim cok olacak benden soylemesi
Sağ salim kucağınıza almak nasip olsunTavsiyelerin için teşekkür ederim canım, hepsi çok güzel. Eylül ismini özellikle ben de çok severim ama ay ismi olduğu için eşim çok sıcak bakmıyor gibi biz ikmizin de içine sinen ismi bulana kadar iyi mesai harcayacağız kesin
Çok teşekkür ederimSağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Bir kızım olsaydı adını bahar koyardım
Canım benimDünyalar güzeli annemiz tam 1 yıl önce bu zamanlar kızarmıştı.
Hayırlı uğurlu olsun
Kiyamam bende internetten baka baka çözdüm bu nub teorisini balım.keske o zamanlar bileydim hamile oldugunu tahmin yapardimLezzetliCipetpet çok sevindim senin adına :) gerçi evladın cinsiyeti olmaz Allah kavuştursun
Artık karnını kızım diye seversin
Bu arada CocoChanelmademoiselle cinsiyet tahmini yaptığını bilseydim 19 hafta beklemezdim
Bir önceki mesajımda nub olduğunu unutmuştum da neydi neydi diye düşündüm durdumKiyamam bende internetten baka baka çözdüm bu nub teorisini balım.keske o zamanlar bileydim hamile oldugunu tahmin yapardim