Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Bayramdı ya pek giren olmuyor herhalde siteye ondan olabilir canım kim kazanırsa kazansın hakediyor tebrik ederim :KK36: madalyan çok yakışacak sarı sarı :KK9:
Ya demeyin kızlar öyle :oops:
Kendime rakip görsüğüm 3-4 masa var. Gerçekten hepsi şahane. Hatta eşim senin sofranı görünce buna oy verelim dedi :)

En son alimiyon alimiyon sofrası gelince eyvah dedim, çok güzel :) ve seve seve oyumu ona verdim.
Bence bayram dönüşü çekişmeli olacak :KK17:

Ya demeyin kızlar öyle :oops:
Kendime rakip görsüğüm 3-4 masa var. Gerçekten hepsi şahane. Hatta eşim senin sofranı görünce buna oy verelim dedi :)

En son alimiyon alimiyon sofrası gelince eyvah dedim, çok güzel :) ve seve seve oyumu ona verdim.
Bence bayram dönüşü çekişmeli olacak :KK17:
Değişmez canım artık olsun ben kendim birinci olmuş gibi seviniyorum emek veriyoruz hepimiz çok güzeldi bütün sofralar

Amin, çok teşekkürler canım. Evet şimdi isim bulma faslımız başlayacak. Erkek olsa kesin Cihangir diyordu artık eşim ama kızda bir fikrimiz yok henüz :-):-)

Tavsiyeler varsa bekleriz :KK36:

Ece olsunnnn :KK37: Simay, Beliz, Lara, Eylül, Bengisu gibi isimleri beğeniyorum anlamlarını bilmiyorum hepsinin ama kulağıma hoş geliyorlar. :)

Ece olsunnnn :KK37: Simay, Beliz, Lara, Eylül, Bengisu gibi isimleri beğeniyorum anlamlarını bilmiyorum hepsinin ama kulağıma hoş geliyorlar. :)
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım, hepsi çok güzel. Eylül ismini özellikle ben de çok severim ama ay ismi olduğu için eşim çok sıcak bakmıyor gibi :KK48: biz ikmizin de içine sinen ismi bulana kadar iyi mesai harcayacağız kesin :KK48:

Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım, hepsi çok güzel. Eylül ismini özellikle ben de çok severim ama ay ismi olduğu için eşim çok sıcak bakmıyor gibi :KK48: biz ikmizin de içine sinen ismi bulana kadar iyi mesai harcayacağız kesin :KK48:

İçlerinden biri benim ismim koyarsan haberim olsun ehehe :)

Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun :anne:
Bir kızım olsaydı adını bahar koyardım

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet çok sevindim senin adına :) gerçi evladın cinsiyeti olmaz Allah kavuştursun :anne:
Artık karnını kızım diye seversin :anneadayı:
Bu arada CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle cinsiyet tahmini yaptığını bilseydim 19 hafta beklemezdim:emir_bebek::KK48:
Kiyamam :KK60: bende internetten baka baka çözdüm bu nub teorisini balım.keske o zamanlar bileydim hamile oldugunu tahmin yapardim :KK70:

X