Amannn ne var onlard elin alissin yaparsinreçel ve turşu yapmayı bilmiyorum kızlar
Canim corba ara sicak veya soguk ana yemek tatli olarak ve masa sunumu olarak istendi o yuzden genel olarak herkes istenene cevap verdi benim kebabimin yaninda pilavimda vardi salatamda vardi karpuz zeytinyagli enginar pacanga boregim vardi ama sunumda sadece istenenleri yaptim.Keske oyle cekseydim daha zengin olacakmisçok özür dilerim. hepsi nimet ama bu mönülerde ben mi göremedim ama bir pilav göremedim ben, bir cacık veya salata. mesela karnıyarıka pilav cacık yakışır. OL MA MIŞ.... bu yüzden oy kullanamayacağım. emeği geçenlerin eline sağlık, hepsi güzeller ama eksikler var gibi geldi bana..
Bir önceki mesajımda nub olduğunu unutmuştum da neydi neydi diye düşündüm durdum
Tesekkür ederim bayramada yaptim tam not aldiEllerine sağlık.. ben senin tatlını da çok beğenmiştim .. değişik tarzda yapılmış bi baklava
Bende oruçlu yaptım çok zor oldu :))herkesin eline emeğine sağlık zor bir kategoriydi sahsen ben orucken zorlaniyorum
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Boşuna sevinmeCanım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Ama daha 11 gün var
Yarışmalarda yeniyim, bir iki arkadaş daha tebrik etti, şaşırdım. Değişmez mi artık sonuç
Boşuna sevinmeyeyim
Kız deme öyle yaaa. Başka yarışmalarda 150-200 oylar gördüm ben. Ya gelip 100 ü de seni beğenirseBoşuna sevinmearamızda 50 oy var yenicem seni
Ne güzel işte :)) korkma kızz.. maksat eğlenceKız deme öyle yaaa. Başka yarışmalarda 150-200 oylar gördüm ben. Ya gelip 100 ü de seni beğenirse
Ama rakibizNe güzel işte :)) korkma kızz.. maksat eğlence
Bu senin ilk katılışın dimi :))Ama rakibiz
Normal zamanya yaparizda ramazan olunca ×3 olduBende oruçlu yaptım çok zor oldu :))
Yok canim artik ufak tefek Oynamalar olur ama mucizevi degisiklikler beklenmezCanım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Ama daha 11 gün var
Yarışmalarda yeniyim, bir iki arkadaş daha tebrik etti, şaşırdım. Değişmez mi artık sonuç
Boşuna sevinmeyeyim
Niye öyle diyorsun ya 100kişi gelip oyunu bana verirse :))Yok canim artik ufak tefek Oynamalar olur ama mucizevi degisiklikler beklenmez
2.Bu senin ilk katılışın dimi :))
Heyecanindan belli.. ben artık keyfine katılıyorum ..bağımlılık yapıyor.. bi kere birinci oldum şükür yeter :))2.poğaçalarda vardım