Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Erkek canım. Yüklemeyi yaptırdın mı?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin pinkom..

O seker yuklemesi konumda detaylica yazmistim en son.yuklemeyi yaptırmadım canim.zarari yok tabi ama yinede korktum.onun yerine doktor kanimdaki 3 aylik seker oranina ve aclik tokluk sekerine bakti.Allaha şükür sıkıntı çıkmadı ama yinede gebelik sekeri varmiscasina seker yemiyorum.meyveyi de porsiyonlarina dikkat ederek yiyorum.

Neyse boşver iyi yapmışsın. Yükleme yapmadan da Değerine bakmanın yolu varmış işte

çok özür dilerim. hepsi nimet ama bu mönülerde ben mi göremedim ama bir pilav göremedim ben, bir cacık veya salata. mesela karnıyarıka pilav cacık yakışır. OL MA MIŞ.... bu yüzden oy kullanamayacağım. emeği geçenlerin eline sağlık, hepsi güzeller ama eksikler var gibi geldi bana..

Benim yaptığım yemeklerin yanına pilav cacık ve salata gitmezdi o yüzden tercih etmedim.. bu arada yemeğim mantı

ama mönüyü beğendim. oyumu kullandım. tekrar incelemek gerekiyormuş demek ki. uyardığınız için teşekkürler. mantı ve sarma ve aşure çok emek isteyen bir mönü
Evet cnm gerçekten çok zor oldu.. tariflerin üstünü tıklarsan her menünün açıklaması ve resimleri ile görebilirsin

Yaa doğru diyorsun ama beyaz tabak hoşuma gitti komşudan aldım :)) görüntü için daha güzel süslemek istedim ama iftara 5 dk yoktu onu sofraya koyduğumda.. o kadar aceleye geldi ki kısmet işte..
Ben de 10 olmazsa katılacağım demiştim ,10.tarife kadar bekledim,gelemeyecek herhalde 10 tarif diye tam kollarımı sıvayıp yapacaktım ki,10.tarifi gördüm rahatladımKollarımı sıvamışken bayram temizliği yaptım İftarda çok davet verdim de çekimlerin çokluğu insanı oyalıyor diye katılamadım

İnan çekimler yüklemek fln çok zordu :))

Evet doğrudur saygı duyuyorum fikrinize ama çoğunda var pilav bulgur pirinç karmıyarığı ben yaptığım için yazdım 4 tarif çıkardım pilav yapmadım sütlaç zaten pirinçli diye düşünerek ama tabi ki ona yakışan odur tekrar saygı duyuyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…