- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Senin kiz mi erkek mi pinkomTahmin olarak kaybettim ya, bulaştım ya bir de Nevoşa bilemezsin diye, yandık artık
Hayırlısı insallah balımBelki o zaman doktor da söyler diye ümit ediyorum ya. Çok heyecanlı gerçekten. Merak ediyorum ben de.
Tamam canım, olursa yazarım inşallahAl canim,internetten aldiklarin olursa benimle de paylaşır misin? Bende alırım bakarim fikir olur.alisverislerime yavas yavas basladim ben.
Erkek canım. Yüklemeyi yaptırdın mı?Senin kiz mi erkek mi pinkom
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin pinkom..Erkek canım. Yüklemeyi yaptırdın mı?
Neyse boşver iyi yapmışsın. Yükleme yapmadan da Değerine bakmanın yolu varmış işteAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin pinkom..
O seker yuklemesi konumda detaylica yazmistim en son.yuklemeyi yaptırmadım canim.zarari yok tabi ama yinede korktum.onun yerine doktor kanimdaki 3 aylik seker oranina ve aclik tokluk sekerine bakti.Allaha şükür sıkıntı çıkmadı ama yinede gebelik sekeri varmiscasina seker yemiyorum.meyveyi de porsiyonlarina dikkat ederek yiyorum.
Aynen canim cok büyük stres olmuştu üstümde ama net kararimi verince doktorla da paylasinca rahatladim❤❤ tesekkur ederimNeyse boşver iyi yapmışsın. Yükleme yapmadan da Değerine bakmanın yolu varmış işte
çok özür dilerim. hepsi nimet ama bu mönülerde ben mi göremedim ama bir pilav göremedim ben, bir cacık veya salata. mesela karnıyarıka pilav cacık yakışır. OL MA MIŞ.... bu yüzden oy kullanamayacağım. emeği geçenlerin eline sağlık, hepsi güzeller ama eksikler var gibi geldi bana..
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
1 oy hakkınız bulunmaktadır..
TARİFLERİMİZ
Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz.
Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Fırın Sütlaç-Havuç tarator- Öncü Salça Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2157748 Eki Görüntüle 2157747
Şehriye Çorbası-Lahmacun-Salata-Tulumba Tatlısı / Bizim Yağ sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2157750 Eki Görüntüle 2157749
Mantar Çorbası-İslim Kebabı-Zeytinyağlı Yaprak Sarma-Nutellalı Baklava-Nutella Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2157751 Eki Görüntüle 2157752
Kırmızı Mercimek Çorbası-Makarna-Krema Soslu Tavuk Göğsü-Ev Baklavası-Yörem Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2157754
Eki Görüntüle 2157756
Mercimek Çorbası-Fırında Köfte Patates-Fırında Mantar-Prenses Tacı İrmik Tatlısı-Pınar Süt sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2157792
Eki Görüntüle 2157759
Şehriyeli Domates Çorbası-Hıngel- Patlıcan Kebabı-Midye Baklava - Yudum Egemden SponsorluğundaEki Görüntüle 2157794
Eki Görüntüle 2157762
Etli Bamya Çorbası - Patatesli Çıtır Börek -Güveçte Türlü -Kaymaklı Baklava - Sütaş SponsorluğundaEki Görüntüle 2157795
Eki Görüntüle 2157763
Domates Çorbası-Etli Yaprak Sarması-Mantı-Aşure-Torku süt sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2157765 Eki Görüntüle 2157780
Tarhana Çorbası - Kaşarlı Mantar -Urfa Kebabı - Kadayıflı Muhallebi -Sinangil Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2157767 Eki Görüntüle 2157766
Yayla Çorbası-Biberli soğanlı Et Kavurma-Patlıcan Tava-Halleyli Sürpriz Pasta- Tamek Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2157769 Eki Görüntüle 2157797
Ezogelin Çorbası-Acılı Ezme-Acılı Adana Kebap-Limonlu Haşhaşlı Revani-Pakmaya Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2157789
Eki Görüntüle 2157770
- Yarışma kategorisi : İftar Sofraları
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : "sponsor ürün" şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
- 1 Çorba Tarifi,
- 1 ara sıcak veya ara soğuk Tarifi,
- 1 Ana Yemek Tarifi
- 1 Tatlı Tarifi
- ve Masa Düzeni
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 16 Mayıs 2018
En son başvuru tarihi : 15 Haziran 2018
Oylama başlama tarihi : 18 Haziran 2018
Oylama bitiş tarihi : 30 Haziran 2018
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Benim yaptığım yemeklerin yanına pilav cacık ve salata gitmezdi o yüzden tercih etmedim.. bu arada yemeğim mantıçok özür dilerim. hepsi nimet ama bu mönülerde ben mi göremedim ama bir pilav göremedim ben, bir cacık veya salata. mesela karnıyarıka pilav cacık yakışır. OL MA MIŞ.... bu yüzden oy kullanamayacağım. emeği geçenlerin eline sağlık, hepsi güzeller ama eksikler var gibi geldi bana..
vuuuuuu mantıya bayılırımm.. ama tek başıma olduğum için yapmıyorum.. ellerinize emeğinize sağlık. tekrar bakayım. belki oy kullanırım.Benim yaptığım yemeklerin yanına pilav cacık ve salata gitmezdi o yüzden tercih etmedim.. bu arada yemeğim mantı
Domates Çorbası-Etli Yaprak Sarması-Mantı-Aşure oy kullandım. başarılar dilerimBenim yaptığım yemeklerin yanına pilav cacık ve salata gitmezdi o yüzden tercih etmedim.. bu arada yemeğim mantı
Mantıyı beyaz tabağa koymasaydın ,yanlarından az mantı hamuru çıkaydı eyiydiBenim yaptığım yemeklerin yanına pilav cacık ve salata gitmezdi o yüzden tercih etmedim.. bu arada yemeğim mantı
Teşekkür ederim oyunuz için.. kesinlikle oy vermeniz için yazmadım size cevap.. sadece açıklama yapmak istedim..Domates Çorbası-Etli Yaprak Sarması-Mantı-Aşure oy kullandım. başarılar dilerim
Yaa doğru diyorsun ama beyaz tabak hoşuma gitti komşudan aldım :)) görüntü için daha güzel süslemek istedim ama iftara 5 dk yoktu onu sofraya koyduğumda.. o kadar aceleye geldi kiMantıyı beyaz tabağa koymasaydın ,yanlarından az mantı hamuru çıkaydı eyiydi
ama mönüyü beğendim. oyumu kullandım. tekrar incelemek gerekiyormuş demek ki. uyardığınız için teşekkürler. mantı ve sarma ve aşure çok emek isteyen bir mönüTeşekkür ederim oyunuz için.. kesinlikle oy vermeniz için yazmadım size cevap.. sadece açıklama yapmak istedim..
Evet cnm gerçekten çok zor oldu.. tariflerin üstünü tıklarsan her menünün açıklaması ve resimleri ile görebilirsinama mönüyü beğendim. oyumu kullandım. tekrar incelemek gerekiyormuş demek ki. uyardığınız için teşekkürler. mantı ve sarma ve aşure çok emek isteyen bir mönü
bakayım hepsineEvet cnm gerçekten çok zor oldu.. tariflerin üstünü tıklarsan her menünün açıklaması ve resimleri ile görebilirsin
Ben de 10 olmazsa katılacağım demiştim ,10.tarife kadar bekledim,gelemeyecek herhalde 10 tarif diye tam kollarımı sıvayıp yapacaktım ki,10.tarifi gördüm rahatladımYaa doğru diyorsun ama beyaz tabak hoşuma gitti komşudan aldım :)) görüntü için daha güzel süslemek istedim ama iftara 5 dk yoktu onu sofraya koyduğumda.. o kadar aceleye geldi kikısmet işte..
İnan çekimler yüklemek fln çok zordu :))Ben de 10 olmazsa katılacağım demiştim ,10.tarife kadar bekledim,gelemeyecek herhalde 10 tarif diye tam kollarımı sıvayıp yapacaktım ki,10.tarifi gördüm rahatladımKollarımı sıvamışken bayram temizliği yaptım İftarda çok davet verdim de çekimlerin çokluğu insanı oyalıyor diye katılamadım
Evet doğrudur saygı duyuyorum fikrinize ama çoğunda var pilav bulgur pirinç karmıyarığı ben yaptığım için yazdım 4 tarif çıkardım pilav yapmadım sütlaç zaten pirinçli diye düşünerek ama tabi ki ona yakışan odur tekrar saygı duyuyorum teşekkürlerçok özür dilerim. hepsi nimet ama bu mönülerde ben mi göremedim ama bir pilav göremedim ben, bir cacık veya salata. mesela karnıyarıka pilav cacık yakışır. OL MA MIŞ.... bu yüzden oy kullanamayacağım. emeği geçenlerin eline sağlık, hepsi güzeller ama eksikler var gibi geldi bana..