- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
YeeeeeeeessssssDoktordan çıktık, müjdemizi aldıkKızımız olacakmış teyzeleri
CocoChanelmademoiselle kuzum bildin
Nevreste ablacığım senin içine doğan da tuttu
Sen kac haftaliksin canim?Kızaran bütün arkadaslarımı tebrik ederim.
Pro olunca ben çok havaya girmiştim sizi bilmem ama
Ben melisa koycam Allahin izniyle kuzum.ikinci alternatifim ise defne.henüz net kararlastiramadim.bir sürü güzel kiz ismi var.gülnihal ismini de cok seviyodum ama esim begenmediAmin, çok teşekkürler canım. Evet şimdi isim bulma faslımız başlayacak. Erkek olsa kesin Cihangir diyordu artık eşim ama kızda bir fikrimiz yok henüz 
Tavsiyeler varsa bekleriz
Biz bugün 7 hafta 4 günlüğüz canım.Sen kac haftaliksin canim?
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Doktordan çıktık, müjdemizi aldıkKızımız olacakmış teyzeleri
Sen tarifini koyana kadar 2 tarif arasında gidip gelmiştim.Sen koyunca çok beğendim tarifini,sunumunu her zamanki gibi çekimini.Keşke biraz daha yakın çekim olsaydı ,daha fazla şansın olurdu.Ama daha süre var,bakalım ,belki de atağa kalkacaksın ,bayramda fazla siteye giren olmamıştır benim gibi.Demek oyunu bana verdin
Hayırlı olsun canımDoktordan çıktık, müjdemizi aldıkKızımız olacakmış teyzeleri
Dünyalar güzeli annemiz tam 1 yıl önce bu zamanlar kızarmıştı.Bende geçen yıl ramazanda kızarmıştım
Ama bana hoc böyle dememiştin
12 haftalik olunca ultrason fotosunu atarsan senin bebisin cinsiyetini de tahmin ederiz insallah :))Biz bugün 7 hafta 4 günlüğüz canım.
Belki o zaman doktor da söyler diye ümit ediyorum ya. Çok heyecanlı gerçekten. Merak ediyorum ben de.12 haftalik olunca ultrason fotosunu atarsan senin bebisin cinsiyetini de tahmin ederiz insallah :))
3te 1 mi olduHayırlı olsun canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Aramızda kalsın çok şanslısın
pinkstrap
Sizin isimlere kafiyeli olabilir belki eşinle canımAmin, çok teşekkürler canım. Evet şimdi isim bulma faslımız başlayacak. Erkek olsa kesin Cihangir diyordu artık eşim ama kızda bir fikrimiz yok henüz 
Tavsiyeler varsa bekleriz
Bana gelmedi canım benimBildirim yollandı canım
Havaya girmek derken canım benimKızaran bütün arkadaslarımı tebrik ederim.
Pro olunca ben çok havaya girmiştim sizi bilmem ama
Oyy canım benim
Amin canım ya çok şükürYeeeeeeeessssssgözün aydın canım benim,hayırlı bi evlat olur insallah. cok sevindim.
E burada da yeter canımHavaya girmek derken canım benimsadece burada takıldığım için hiç öyle bir durum olmadı sanırım
Yerim seni fistigimAmin canım ya çok şükür
Hemen aklıma sen geldin, Cococuğum bildi dedim içimden
Tahmin olarak kaybettim ya, bulaştım ya bir de Nevoşa bilemezsin diye, yandık artıkOyy canım benimkimse kaybetmedi ki hepsi başımızın tacı, yeter ki sağ salim gelsinler minnoşlarımış
Kızlara çok güzel şeyler var ama şu pandalı, dinazorlu filan kıyafetlere de bayılıyorum. Ben galiba hem kız hem erkek reyonundan alacağım kıyafetleri kuzumYerim seni fistigimcok şanslıyız kız anneleri olarak tabi evladin kızı erkegi olmaz onemli olan saglikli hayirli olmasi ama kız evlatta bir baska olur bence seninle internetten guzel guzel ciciler bakariz kizlarimiza.hayal kurariz
Al canim,internetten aldiklarin olursa benimle de paylaşır misin? Bende alırım bakarim fikir olur.alisverislerime yavas yavas basladim ben.Kızlara çok güzel şeyler var ama şu pandalı, dinazorlu filan kıyafetlere de bayılıyorum. Ben galiba hem kız hem erkek reyonundan alacağım kıyafetleri kuzum