Yöresel Tarif 2018 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "Ramazan Sofrası" hangisidir?

• Ankete Katılan
    693
  • Anket Kapalı .
Amin, çok teşekkürler canım. Evet şimdi isim bulma faslımız başlayacak. Erkek olsa kesin Cihangir diyordu artık eşim ama kızda bir fikrimiz yok henüz 

Tavsiyeler varsa bekleriz
Ben melisa koycam Allahin izniyle kuzum.ikinci alternatifim ise defne.henüz net kararlastiramadim.bir sürü güzel kiz ismi var.gülnihal ismini de cok seviyodum ama esim begenmedi

Doktordan çıktık, müjdemizi aldık Kızımız olacakmış teyzeleri

CocoChanelmademoiselle kuzum bildin
Nevreste ablacığım senin içine doğan da tuttu
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Derlerdi de inanmazdım gerçekten kız evladı başka oluyor ,anneye daha yakın ,arkadaş gibi oluyor.Mesela oğlum alışverişi sevmez.Dün kızımla çıktım alışverişe ,kendime gömlek aldım ,kızım seçti ,anne bu güzel ,öteki fazla güzel olmadı gibi,eve gelip giydiğimde eşim beğendi kıyafetimi.

Demek oyunu bana verdin
Sen tarifini koyana kadar 2 tarif arasında gidip gelmiştim.Sen koyunca çok beğendim tarifini,sunumunu her zamanki gibi çekimini.Keşke biraz daha yakın çekim olsaydı ,daha fazla şansın olurdu.Ama daha süre var,bakalım ,belki de atağa kalkacaksın ,bayramda fazla siteye giren olmamıştır benim gibi.

Amin canım ya çok şükür
Hemen aklıma sen geldin, Cococuğum bildi dedim içimden
Yerim seni fistigimcok şanslıyız kız anneleri olarak tabi evladin kızı erkegi olmaz onemli olan saglikli hayirli olmasi ama kız evlatta bir baska olur bence seninle internetten guzel guzel ciciler bakariz kizlarimiza.hayal kurariz

Kızlara çok güzel şeyler var ama şu pandalı, dinazorlu filan kıyafetlere de bayılıyorum. Ben galiba hem kız hem erkek reyonundan alacağım kıyafetleri kuzum

Kızlara çok güzel şeyler var ama şu pandalı, dinazorlu filan kıyafetlere de bayılıyorum. Ben galiba hem kız hem erkek reyonundan alacağım kıyafetleri kuzum
Al canim,internetten aldiklarin olursa benimle de paylaşır misin? Bende alırım bakarim fikir olur.alisverislerime yavas yavas basladim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…