- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.683
- 248
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.761
kiz banyoda yikamayip nerde yikicamsen ınanır mısın kuzum bılmıyorum ama ben bıraz batıl ınanclıyım ılk kırk gun yıkama en azından melek oldugu ıcın ugrasırlarmıs dıyorlar
ellerıne saglık canım harıka olmuslar bende bıseyler yapmam lazım bu aralar :Ç:)El emeklerim ☺☺☺
Yok canım bi tanesi 10 lu.Digerleri 5 li.Ben 2 tane cikis aldim onceden 2 battaniyemiz var di bol bol da tulum cot cit 4 tane hastane cikisi 20 parca olanlardan mi ?
bende karar veremedım ya deneyıp alalım obur ay bası cıddıyım sıze de uygunsa olmadı bulussalım alalım bı arkdas var ıs yerınden belkı o da alır :)
bısey dıyım de gulun bız bu depend ı can bebe yı ne zaman gıycez dogum sonrası mı anlamadım ::)
sen ınanır mısın kuzum bılmıyorum ama ben bıraz batıl ınanclıyım ılk kırk gun yıkama en azından melek oldugu ıcın ugrasırlarmıs dıyorlar
yesa . 1 tanesi 10 lu.Digerleri 5 li takım. Allahtan bi tanesini 0-3 ay almisim.Buraya yazdıktan sonra fark ettim canım
yok bag dusunce yıkansın dıyorlar hep de banyo ortamında yıkanmasın dıyorlar uc harflıler bılmem neler ıste anne ve bebek ıle cok ugrasırmıs bu donemde oyle dıyorlar vallaValla eşimin işleri çok yoğun bu ara.
Onunla beraber alacağız cumartesi 3 e kadar çalışıyor onu ikna edersem cumartesi is cikisi olabilir ama gelecek ay ya da ondan sonraki ay :)
Aynen canım doğum sonrası ilk 2 3 gün kanama çok olurmus. Normal Ped gece bile olsa yetmiyormus bunlar çok iyi :)
İlk 40 gün hiç mi yıkamasin banyoda mi yıkamasin
Ben göbek bağı düşsün mumkunse her gün değilse 2 güne bir yıkayacagim :)
Degstrmem imkansz canım.Izmirden almıstım.Sen 0-3 kac tane aldın?0 3 ay süper canım diğerlerini de yapacak bir şey yok artık değiştirebilirsen değiştir 0 3 ay yap onu da :)
odanın bırınde yıka kuzum ya kırk gun dayankiz banyoda yikamayip nerde yikicamdus kabinini kapatip disinda yikasam saylanmaz mi
Cnm premium care mı almıştın 35 kuruşa mı denk geliyordu ? bende 37 kuruşa buldum tanesini uygun değil mı birde 1 paket 108 yetiyor mu acabaAynen kızlar kipadan almıştım.
Ama şu an en ucuz joker de sanırım uygulamasıni da indirebilirsiniz :)
kışa denk gelecek nasılsa doktor kontrolüne falan anca giderken sadece pusetle taşırız sonra arabaya geçeriz demiştik ama ondan da vazgeçiyorum sanırımcadillac güzel gibi geldi. ben travel sistemin parçalanıp toplanmasından şikayet ediyodu herkes. Ama cadillacta hepsi bir arada toplanabiliyo. Normalde kararsızım herhalde arabayı almak çok zor olacak
Degstrmem imkansz canım.Izmirden almıstım.Sen 0-3 kac tane aldın?
Cnm premium care mı almıştın 35 kuruşa mı denk geliyordu ? bende 37 kuruşa buldum tanesini uygun değil mı birde 1 paket 108 yetiyor mu acaba
Hadi bakalım inşallah. Bol bol olup buzluğa atmak demişken, bir yakınımın vardı bol bol attı bir gün elektrikler kesilmiş işteyken bütün sütler gitmiş dolapta. Allah kullanabilmeyi de nasip etsin :)
ben sımdı google maps dan baktım oraya çıkrıkcılar yokusu varya onun arkasındakı sokakulus konya sokakta özelcan bebe var orası baby mall un toptancısı ve sahibiymiş aynı zamanda, o yüzden araç gereçler daha uygun diyorlar:))
Eki Görüntüle 2048884 kızlar bu kampanya hakkında bilgisi olan var mı acaba çok hoşuma gitti
7 aylik olup olmadigina karninin sekline bakarak mi karar veriyolar :)Canım ben de simdi araştırdım da TC no veriyomussun 5TL karşılığı alıyomussun 7ay ve uzeri hamilelere veriliyomus baska acıklama da yok hicbi yerde 7. Ayı mı beklicez ya
bana da öyle geliyo. Tam görmemiş gibiyiz eşimleAA anladım canım evet birlikte toplanması cok guzel bi avantaj bence en sonunda travel alacaksın gibi hissediyorum :) benim ilk cocuk olmasa asansörlü binada oturmasam ve tek basına cok gezecek olsam travel almazdım ama ilkinde de ins ikinci ucuncude de kullanmak istediğimden alıciiiym:) ama birlikte katlanması super bisey cok nadir arabalarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?