- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.721
Baya profesyonel isi olmus. Ellerine saglik yengenin canimEmzirme yastığımız 20 tl mal ettik
aslında ben bunu kızım için yaptırdım malum doğsa da kucağıma alsam diyor böyle üstüne koyunca daha sağlam oluyor
Eki Görüntüle 2048814
Ben hazır alicam canım 50tl falan var dikmeyi becerebilirmyim bilmiyorum kalibini kaydetmistm ölçüler varkumaş elyaf aldım eminönünden yengemde dikti internette şablonları var.
ileride evet arkasına koyup oturtabilirsin.
evet eli çok yatkın böyle şeylere , 2 tanede minder gibi bir şey diktirdim.Baya profesyonel isi olmus. Ellerine saglik yengenin canim
Ben hazır alicam canım 50tl falan var dikmeyi becerebilirmyim bilmiyorum kalibini kaydetmistm ölçüler var
Nevresim yastik kılıfi falan dikicem canım becerebilirsem onlar düz dikiş ama bu donemecli ya ondan supheliym yapamam diyeevet eli çok yatkın böyle şeylere , 2 tanede minder gibi bir şey diktirdim.
evde koltuk üstünde yattığında altına koymak için kızımdan vardı zaten kılıf dikti birisi bende birisi annemde kalacak.
elin yatkın ise bursa pazarından al kumaş aynı yerde elyafta var dik gitsin.
Nevresim yastik kılıfi falan dikicem canım becerebilirsem onlar düz dikiş ama bu donemecli ya ondan supheliym yapamam diye
aklıma gelmişken sorayım.
Oğlum sağ tarafımda genelde , ilk hamileliğimde de sol taraftaydı sizde de böyle bir hissetme var mı ? Hangi tarafınız da.
Sağda olmasına çok sevindim doktora gidince değişir mi diye soracağım
Belki oglum olursa oda mor sever
Ayy o degilde ben hep kiza göre aldım sonradan erkek çıkması şok eder kucağıma alana kadar kendime gelemem sanırım
Canım benm de hep sagda anca bazen kayıp sola dogru tekmeledigini hissediyorum ama kafa sagda
Ay ben de gelemem eminim cocugum da gelemez her seyim pembe bu ne diye :))
Kaynanam dikis biliyor ama ona yaptırmak istemiyorum ya kendim yaparsam yaparım ya da hazır alırımizlerken aman bende yaparım ne var dedim ama makineyi elime alsam bomba sanarım. :)
Kaynanam dikis biliyor ama ona yaptırmak istemiyorum ya kendim yaparsam yaparım ya da hazır alırım
seninki de oynak.
Evet onu bende istemiyorum canim kizsa hep pembe erkekse hep mavi olmasını ama beğendigim yatagin moru varkende mor delisi olarak karsi koyamayabilirm sanırımCanım benm de hep sagda anca bazen kayıp sola dogru tekmeledigini hissediyorum ama kafa sagda
Ay ben de gelemem eminim cocugum da gelemez her seyim pembe bu ne diye :))
He kız balık gibi kayıyor :))
Hazırlarda kilifi cikarip yikaniliyor sen nasıl diktirdin canım cikarmalimiben hiç anlamam ama sen bildiğin halde zor diyorsan boşver hazır al gitsin.
Hazırlarda kilifi cikarip yikaniliyor sen nasıl diktirdin canım cikarmalimi
Ohh süper canım ellerine sağlık yapanın iste en guzeli el emegi aslndada bakalım belki eski bir tişört kumas falan birseyle deneme yaparım olursa kumas alir dikerimevet içine önce tülbentten astar yaptılar. sonra üstüne bu mavi olanı diktiler fermuarda taktı.
Evet onu bende istemiyorum canim kizsa hep pembe erkekse hep mavi olmasını ama beğendigim yatagin moru varkende mor delisi olarak karsi koyamayabilirm sanırım
Ohh süper canım ellerine sağlık yapanın iste en guzeli el emegi aslndada bakalım belki eski bir tişört kumas falan birseyle deneme yaparım olursa kumas alir dikerim
bizimki muhtelemen sağ böbreğimle maç yapıyor şimdiden bu kadar ittirmesinin başka açıllaması olamaz.
Kocaman göbekte yer mi bulamadın diyesi geliyor insanın evet benmki de mesanemle cok samimi ben de cok mutluyum bu durumdan ötürü (!)
Aynen
Perşembe’yi iple çekiyorum gelse de görsem artık minnoşu1 ayda çok farketmiştir kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?