- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.521
Kızlar Tchiboda bedenler ne ara tükenmiş ya çok güzel indirimler var baksaniza bu güzelliklere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş bana da yapsana
Kızlar dün aldıklarını tek tek çıkarıp yazdım özellikle 6 aydan sonrakiler hep hediye ben almadım benim listeme bakıp eksikleri söyler misiniz 0 6 ay arasında eksikler var gibi :)
Cnm yazmayı unutmusum örme yelekler var ancak yenidoğanda büyük olur sanırım. penye yelekler almak lazım doğruYeni doğan için yelek var mı canım
Çok ihtiyaç oluyor diyorlar
Yok canım Bursa'da değilimBursadamiydin canim?
Arkadaslar Bursadan kimse var mi bu arada?
Hepsinden önce listenin en basindaki şart bence de canımkızlar listeyi güncelledim. eşime de mail attım. o da birşey eklemiş
1 adet zengin koca
5 şapka (0-3 AY)
2 uzun kollu zıbın (0-3 AY)
5 kısa kollu zıbın (0-3 AY)
5 kolsuz zıbın (0-3 AY)
5 ayaklı önden açılan tulum (0-3 AY)
5 alt üst pijama takımı (0-3 AY)
2 yelek (0-3 AY)
5 önlük (0-3 AY)
5 çift eldiven (0-3 AY)
8 çift çorap (3-6 AY)
1 külotlu çorap (3-6 AY)
3 patik (0-3 AY)
1 10lu hastane çıkışı (yenidoğan)
Gazlı bez
Göbek bağı bandı
1 0-3 ay emzik
1 yenidoğan uçlu biberon
Bebek bezi
1 Saç fırçası ve tarak
1 Bebek tırnak makası ve törpüsü
20 ağız bezi (mermerşahi ve müslin)
5 orta bez (mermerşahi ve müslin)
3 büyük bez (mermerşahi ve müslin)
2 banyo havlusu
1 Pişik önleyici krem
1 bebek şampuanı (sebamed)
Alt temizleme pamuğu
1 vakumlu pamuk saklama için kutu
Yenidoğan ıslak pamuk mendil
3 penye battaniye
1 örgü battaniye
4 küçük havlu
1 kumaş alt açma yastığı
Tek kullanımlık alt açma örtüleri
1 emzik zinciri
1 emzik kutusu
Otri bebe burun aspiratörü
Kulaktan ateş ölçer
1 anne bebek bakım çantası
1 3-6 ay uyku tulumu
1 bebek yan yatış yastığı
1 emzirme yastığı
1 el temizleme jeli
1 göğüs ucu kremi (lansinoh)
Göğüs ucu pedi
1 emzirme örtüsü
1 fanlı ısıtıcı
1 küvet
2 küvet filesi
Lif sünger
1 kova
1 maşrapa
2 biberon temizleme fırçası
Biberon temizleme deterjanı
Bebekler için uygun deterjan
1 Port bebe
1 Ana kucağı
1 Oda termometresi
1 Park yatak
1 Dönmeyence J
1 park beşik yatağı
2 bebek nevresim takımı
2 su geçirmez bebek alezi
3 yedek bebek lastikli çarşaf
1 bebek pikesi
1 uyku seti
100 bebek çikolatası
1 sıvı geçirmez yatak koruyucu
Hasta bezi (depend)
2 lohusa pijama takımı
1 sabahlık
1 hastane terliği
El emeklerim ☺☺☺
Senin herifte aynı benimki gibi çok güldüm ya biz o kadar uğraşalım liste yapalım o halen masraf kısmını düşünüyor haklı ama napalim
https://www.englishhome.com.tr/duz-oxford-kumas-fileli-seyahat-cantasi-30x20x10-cm-acik-lila.html
Annisler bunu temiz kiyafetlerini koymak icin düşündüm once hastane çantasında işimi görecek sonra normal cantamizda nasil fikir sizce minnak kiyafetler zaten boyutu iyi görünüyor gibi renk zaten favorim
Canım hepsi harika olmuş , isim aynasını soracaktım ne kadara aldın ayna kısmını ben de mavi çiçeklerle süslemek istiyorum.El emeklerim ☺☺☺
hiç sorma listenin başında 5 şapkayı görmüş söylenip duruyor kız sanki defileye çıkacak diye :) o sanmış ki dışarı çıkarken giymek için süslü püslü şapkalardan bahsediyorum ama dışarı çıkınca hemen bir elbise görüyor tutturuyor alalım diye. bir bakıyorum fiyatına 159 lira dandik bir tütü :)
Ben Balıkesir geliniyim, Bursalıyım canım sık sık gidiyorum zaten malum alışveriş işini de oraya bırakıyorumBursadamiydin canim?
Ben Balıkesir geliniyim, Bursalıyım canım sık sık gidiyorum zaten malum alışveriş işini de oraya bırakıyorumBursadamiydin canim?
Çok güzel olmuş güle güle kullansın içinde büyüsün canım bende yapicamda ölçüleri yada şeması varsa atar misin
meltem_kaya Aynen canım güzel duruyor bundan iki tane alsam birine kıyafet birine alt degisim malzemelerini koyarım pratik olur diye düşünüyorum bakalım magaza stoklarinda vardır insaAllah
El emeklerim ☺☺☺
Aldım canım ama bunu değil, buna çok benzer başka bi araba aldım. Yoyko markası, fiyat aynı ama yoykodan daha memnun kalmış insanlar bir de 1 - 1,5 kg daha hafif buna göre.ne yaptın cnm aldın mı arabayı aldıysan ne aldın?