- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.141
ip ne canım ne alayım ?Al eline yün düz olarak battaniye ör hatta sana ipte söyleyim 4 tane ipten çıkıyor tersi düzü bile önemli değil
Duyduğum her benek için ördüğüm bir ip benim
Eki Görüntüle 2045539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ip ne canım ne alayım ?Al eline yün düz olarak battaniye ör hatta sana ipte söyleyim 4 tane ipten çıkıyor tersi düzü bile önemli değil
Eki Görüntüle 2045539
Ay tüh ya su an yoldayım yeni gördüm mesajını başka bebek eşyası satan yerler var mı peki pazar günü açık olan biliyor musun gidiyorum çünkü su an dönmeyim artıkHavuzlu han canım. Pazar kapalı cumattes 5 e kadar açık
Normal bebe ipleriyleriyle oluyorsa tamam canım kvnin yaptiklarida bebe ipi ama oyuncak icin kalinligi önemli sanırım ipinNako bebe yünleri var canım öyle al mutlaka yumuşak olsun
Banto seti ne kadardı kuzum 80 lira e bebek deKızlar her sayfayı tek tek okuyorum ama şimdiye kadar hiç yazmamıştım . Ben bebek eşyası olarak yeni heves gidip e bebekten bir kaç eşya almıştım . Bizim 5. aydan sonra cinsiyet değişince gidip tekrar değiştirdik . Aldığım kıyafetlerin yanına philips avent in 2 li emziği ve yine philips in cam biberonunu ekledim . Ayrıca bebek bakım seti ve emzirme önlüğü indirimdeydi onları da alıp ilk alışverişi tamamladım .
Bebeğin sepet beşiğini ( ki çok kullanılmayacağını biliyorum ama yatak odam küçük olduğu için ilk aylar mecburen onu kullanacağım ) , internette albebek diye bir sayfa var , silivri de bir fabrika satış mağazası . Ordan sepet beşik , reflü yatağı , babynest ve emzirme yastığı ile set halinde 500 TL ye görünce kapıp aldık hemen . Sizde bakabilirsiniz inanılmaz indirmleri var . Ben gidip kendim gördüm ve onayladım . Bebeğe oda yapacak olsaydım onu da oradan alırdım . Bu arada büyük karyola beşiğimizi ve bebek arabamızı arkadaşlarım alacak .
Bugün malum ayın 15 i memur günü olduğu için n11.com dan lansinoh göğüs kremi , yine lansinoh göğüs pedi, otri bebe ve sudocream pişik kremini aldım . Hepsi indirimli ve kargo ücretsizdi.
Arkadaşlarım bebegen.com diye bir site önerdi . Epey indirimli ve ürünleri kaliteliymiş . Bende bugün denemek için baktım . Babyjem banyo seti epey indirimliydi onu aldım . 3 parçada kışlık uzun kollu alt üst takım aldım . 3-6 ay arası . Ürünler gerçekten ucuz bakarım kalitesiz ise size bilgi veririm . Ama arkadaşlar çok memnun . Hepsinde %100 pamuk yazıyırdu.
Hep beraber etamin işlemeye başlayalım bende bilmiyorumBana da daha kolay geldi canım baktığım kadarıyla :) malzemeleri alıp başlamak lazım
Cnm bu dumduz örgü mü ? çok hoş duruyor kurdela falan :) hangi iple ve tığ /şiş örnek gerekiyorBak canım, bunlar benim gördüğüm modele benziyor özellikle sarı olan. Bir sürü renk var. Bizimki oğlan mavi aldık ama insanın aklı kalıyor hepsinde.
Çok hoş cnm ama bu gösterdiğin battaniye pek düz örgüye benzemiyor çukurlar var . Birde hangi ip hangi şişle örmek lazım. Birde benim yüne alerjim var yün harici bir ip önerir misinAl eline yün düz olarak battaniye ör hatta sana ipte söyleyim 4 tane ipten çıkıyor tersi düzü bile önemli değil
Eki Görüntüle 2045539
Ben de hiç yapmadım canım :) netten hazır şablonlara bakıyorum yaparız gibi geliyorHep beraber etamin işlemeye başlayalım bende bilmiyorum
Gerci hiç yapmadım ama birlikte yaparız
ip ne canım ne alayım ?
Ay tüh ya su an yoldayım yeni gördüm mesajını başka bebek eşyası satan yerler var mı peki pazar günü açık olan biliyor musun gidiyorum çünkü su an dönmeyim artık
Normal bebe ipleriyleriyle oluyorsa tamam canım kvnin yaptiklarida bebe ipi ama oyuncak icin kalinligi önemli sanırım ipin
Çok hoş cnm ama bu gösterdiğin battaniye pek düz örgüye benzemiyor çukurlar var . Birde hangi ip hangi şişle örmek lazım. Birde benim yüne alerjim var yün harici bir ip önerir misin
Bi akım başlatalım o zamanBen de hiç yapmadım canım :) netten hazır şablonlara bakıyorum yaparız gibi geliyor
İyy maasallah darısı bize teyzesi güzel sağlıklın günlerde kullansın insallah bu Arada battaniye nin markası ve fiyatı nedir 90 miydi ben mi yanlış biliyorumBugün aldıklarımız ile alışverişimiz bitti artık
Eki Görüntüle 2045686 Eki Görüntüle 2045683 Eki Görüntüle 2045684 Eki Görüntüle 2045685
İyy maasallah darısı bize teyzesi güzel sağlıklın günlerde kullansın insallah bu Arada battaniye nin markası ve fiyatı nedir 90 miydi ben mi yanlış biliyorum
ben daha hiç birşey almadim sadece kiz olduğunu ogrenince ikili takim aldim biberon ve emzik aldim .. henüz herşeye bakiyorum fazlada almiycam hediye çok geliyor kirk icinde giyeceği seyler alirim sonrasinda yaza gireceğiz büyüdükçe eksik olanlardan alirim ... ablalarinin battaniyeleri var sadece gezmeye gitmelik dis battaniye birde hastane cikisinda olan battaneden birer tane alirim sizlerin cok ihtiyacı olacak battaniyesi cok olsun kızlar...
ben lohusa takımı gecelik bakiyorum ama pijama takimli daha iyi olur galiba kış bebekleri zaten daha rahat ederiz bir takim sabahlikli ve bir takim ikili alsam yeterli olurmu benim sezeryan olacak bir takim üçlü varda oda yedek olur sizler ne yaptiniz lohusa takimlar aldiniz mi baktinizmi
Ablam da bana bir pijama takimi almis ama dikise denk gelmesi zor sanki. Lohusa takimlari yuksek belli oluyor.Bana bi tane kv hediye getirdi lohusa takımı
Arkadaşım da gecelik al deyip duruyor sezeryan olursa lastikler açıtır diyor tam dıkış kısmına geliyor falan diyor bakalım artik:)
Ablam da bana bir pijama takimi almis ama dikise denk gelmesi zor sanki. Lohusa takimlari yuksek belli oluyor.
Sezaryen yapan arkadaslarima da danistigim da hepsi pijama kullanmis. Senin neyle rahat edecegine gore degisir, dikis yerine gelmiyor dediler. Ben de hic gecelik kullanabilen bi insan degilim
Gule gule saglikli huzurlu kullan speedy.Bugün aldıklarımız ile alışverişimiz bitti artık
Eki Görüntüle 2045686 Eki Görüntüle 2045683 Eki Görüntüle 2045684 Eki Görüntüle 2045685