-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #6.081
Güle güle kullan kaliteli bir ürün gerçektenBoba 4g slate, duz koyu gri renkte, desensiz. Kendi kendime giydim, baktim, bir iki video da izledim yenidoganlarda nasil kullaniliyor filan, bayagi hosuma gitti.
Güle güle kullan canim en iyi urunlerden biri sanirim bu guzel bir tercih yapmissin
Güle güle kullan kaliteli bir ürün gerçekten
Arkadaslar ben kizimda stalizator kullanmadim ama bu kadar sık seyahet etmiyorduk bana kucuk hem mama isitan hem starilizasyon yapan uygun fiyatli bir alet oneriniz var mi ?
Ufo kullanma canım havayı fazla kurutuyor ve direkt Işın yaydığı için bebek ısınmasında pek tavsiye edilmiyor. Buna benzer bir şeyi U UgurluKedi almıştı :)Eki Görüntüle 2076407
Banyo vakitlerinde ufo kullanmayı düşünüyordum , ama aklıma bu geldi acaba daha mı iyi olur diye düşündüm. Ufak tefek hem
Ben banyoda kendim için bunu kullanıyorum. girmeden 5 dk önce açıyorum hamam gibi yapıyor. Gold master aldım çok memnunum.Eki Görüntüle 2076407
Banyo vakitlerinde ufo kullanmayı düşünüyordum , ama aklıma bu geldi acaba daha mı iyi olur diye düşündüm. Ufak tefek hem
Ufo kullanma canım havayı fazla kurutuyor ve direkt Işın yaydığı için bebek ısınmasında pek tavsiye edilmiyor. Buna benzer bir şeyi U UgurluKedi almıştı :)
Ben banyoda kendim için bunu kullanıyorum. girmeden 5 dk önce açıyorum hamam gibi yapıyor. Gold master aldım çok memnunum.
Canım bende ufo da var. Aslında fena ısıtmıyor ben salonumda ufo yakıyorum sabit derecede tutuyorum . banyo da fanlı ısıtıcı.UFO’dan biraz korkuyorum açıkçası evde 1 çocuk daha var banyodan önce 10 dk açsam diyorum ikisi içinde işimi görür mü ufacık bir şey ya işe yarar mı onu bilemedim
EvetUfo kullanma canım havayı fazla kurutuyor ve direkt Işın yaydığı için bebek ısınmasında pek tavsiye edilmiyor. Buna benzer bir şeyi U UgurluKedi almıştı :)
Canim ben onu ilk etapta koca salonda 20 dk denedim hamam gibi yapti ki banyolar daha ufak oluyor. O konuda kefilim :)UFO’dan biraz korkuyorum açıkçası evde 1 çocuk daha var banyodan önce 10 dk açsam diyorum ikisi içinde işimi görür mü ufacık bir şey ya işe yarar mı onu bilemedim
Canım bende ufo da var. Aslında fena ısıtmıyor ben salonumda ufo yakıyorum sabit derecede tutuyorum . banyo da fanlı ısıtıcı.
Evetspeedy-gonzales ben goldmaster venus aldim. Banyodan 10-15 dk once calistirirsan hamam gibi yapiyor ve esit isi dagitimi oluyor ufoda ki gibi yanina geleni kizartmiyor yani :)
Sadece ilk bir ya da iki kullanimda plastik kokusu oluyor eger olur da alirsan onceden bikac kez calistir. Az ses yapiyor ama zaten uzun uzadiya calistirdigin birsey degil
Ben ilk baslarda bebek odasi olarak ayirdigim odada yikamayi dusunuyorum zaten cok fazla esya yok orada ve surekli gunes aliyor.Ufo normalde kullanmıyorum aslında bebek olunca annemden getirteceğim.
İlk 1 ay salonda yıkarım diye düşündüm banyoya sığmayız sonra tek kalınca zaten duşta tek başına yıkarım.
UFO’nun düşmesinden ayaklı olmasından çok korkuyorum kızım çarpar eder Allah korusun.
Max yıka giydir yarım saat çalıştırırım zaten
Ben ilk baslarda bebek odasi olarak ayirdigim odada yikamayi dusunuyorum zaten cok fazla esya yok orada ve surekli gunes aliyor.
Benim salonum pek buyuk degil. Bu fanli isiticiyi ablamin salonunda denemistim oldukca buyuk salonu bile 20 dk da gayet guzel isitti. Isine yarar diye dusunuyorum.
Bence de ufo hele de ayaklanmis cocuk icin tehlikeli olabilir canim
Evet ben de ebebekte gorup almistim oncesinde arastirdim baktim hepsi hakkinda hem olumlu hem olumsuz cok yorum var gozumu kapatip aldim sansima artik deyip :) ama ilk testlerden benden ok aldi yani :)aynen ısıtması da iyiyse mantıklı seninde mi e bebekten bu arada orada gördükçe bende.
Evet ben de ebebekte gorup almistim oncesinde arastirdim baktim hepsi hakkinda hem olumlu hem olumsuz cok yorum var gozumu kapatip aldim sansima artik deyip :) ama ilk testlerden benden ok aldi yani :)
geçen kış ev çok soğuktu. Banyoya girmeden 5 dk önce çalıştırıyodum bunu hamam gibi yapıyodu :) markası farklı ama bence özellik olarak aynıdırUFO’dan biraz korkuyorum açıkçası evde 1 çocuk daha var banyodan önce 10 dk açsam diyorum ikisi içinde işimi görür mü ufacık bir şey ya işe yarar mı onu bilemedim
Bende buna baktim canim sonra ayri ayri aldim biberon isitici arabada da calisir bisey bakalim bi gelsin.....https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/mamajoo-dijital-mama-isitici-amp-buhar-sterilizatoru-314014728?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232247127*22323999807*58375851687*{type}*314014728*pla-373135314910&gclid=CjwKCAiA6qPRBRAkEiwAGw4SdrZ0YcDfHYnG5rUXSfIVWdpA19sWip-ZH1RRTKjQF1hO8Jq9s4NexxoCW2EQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Bunu görmüştüm ben almayı da dusunuyorum. 1 biberon ve emziği sığıyormuş. Çok küçük değildır herhalde.
Canim o sungerler de bir muddet sonra yumusuyor. Ben yayli ortopedik aldim. Zaten bebegin agirligi onu hic etkilemeyecek bence ortopedikler de sert oluyorlarKizlar park yatağın içine visco ve pamuk yatak değilde sert sünger yatak koyun diyorlar ne düşünüyorsunuz araştıranınız var mı