-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.701
Teşekkürler canım. direkt marka önerisinde bulunmamış ama wrap slingi ve dokuma kumaşı önermiş alacağım ürünü kafamda oturttum sanırım. yalnız emzirme pozisyonunda taşınmaması gerektiği videoda söylüyor mu ben mı atladım acabaSlingle ilgili ekleyeceğim videoları izlemenizi tavsiye ederim, her markayı ve bence ucuz olanları almamak gerekiyor. Bir de emzirme pozisyonunda kesinlikle taşımamak lazım, bebeğin kafatası tam gelişmediği için. Kumaşın esnek olması lazım ve özellikle bacak pozisyonu çok önemli, rahat ve aşağı doğru sarkmalı. Ben de almayı düşünüyorum çok araştırdım. Örneğin patikli tulumla kesinlikle sling kullanmamak gerekiyormuş, bunu yeni öğrendim
Teşekkürler canım. direkt marka önerisinde bulunmamış ama wrap slingi ve dokuma kumaşı önermiş alacağım ürünü kafamda oturttum sanırım. yalnız emzirme pozisyonunda taşınmaması gerektiği videoda söylüyor mu ben mı atladım acaba
Neko wrap dokuma kumaş olanda güzel. dokuma kumaş olursa uzun süre kullanilabiliyormus. fiyat 179 tl civarı sanırım onu alicam benTam hatırlamıyorum canım, emzirme değil de yatar pozisyon demiş de olabilir ama emzirmek için slingi gevşetip sonra tekrar dik pozisyona getirin diyordu sanırım , bebeğin yüzü bize dönük ve dik pozisyonda olmalıymış. Özellikle yüzü dışarıya dönük taşımak da zararlı diye belirtiyordu videoda.
Ben şunu beğendim ama fiyatları çok yüksek emin olamıyorum, sanırım doğumdan sonra karar veririm.
https://www.missbebek.com/missbebek-mei-tai-pacifico/
Ben de sezaryen olucam ve oijama aldim. Etrafimda ki cogu sezaryen olan arkadasim pijama kullanmis. Onemli olan yuksek belli ve bol olmasi pijama altlarinin. Insanlar neden kullanamazsin kesinlikle diye dayatiyorlar anlamiyorum. Herkesin rahat kullanma sekli farkli
Bana doktorum 2 gun giydirmedi pijama altimi normal dogum die gittigim icin pijams almistim....ustunu giydim alit acik
Canım bende bilmiyorum annem alacakOooh guzel gunlerde kullansin bebis insaallah.Sabun tozu nasil bir sey oluyor, markasi filan var mi?
Hangi program oluyor? Kazan temizleme mi?
Cok mantıklı ya ben de bi temizleyim ne kadar sirke koydun canım bi de beyaz sirke olur herhalde dimi?
Hangi program oluyor? Kazan temizleme mi?
Ben sormuştum kalın battaniyede pamuk olmuyor demişti adam bunlar genelde polyester olur demişti.Arkadaşlar ben Bebek için battaniye aldım da pamuk oranına bakmayı unuttum eve gelince farkettim ki %100 polyestermiş yıkadığım için değiştiremem de artık. Yanlış Bi seçim mi yaptım zararlı mı çok kullanmasam mı acaba
Kadife battaniye guzel oluyo yapiminida netten izlemistim cok kolay yapamicagin bisey degil 4 ip yetiomusKızlar bu alize puffyden battaniye yapan var mı acaba çok mu zor bende kızıma bir tane hatıra olsun diye yapmak istiyorum yapanlar yardımcı olur mu acaba kaç gün sürdü yapımı çok mu zor acaba batanniyesi güzel mi kullanışlı mi
Sisle mi örülüyor canım anlatsana birazKadife battaniye guzel oluyo yapiminida netten izlemistim cok kolay yapamicagin bisey degil 4 ip yetiomus
YouTube videoları var :)Sisle mi örülüyor canım anlatsana biraz
Sisle mi örülüyor canım anlatsana biraz
Eki Görüntüle 2072010 Bi bu var koruyucu biz bunu ablamin gogus ucu olmadigi icin kullanmistik ama bebek cok zorlanmisti
Eki Görüntüle 2072011 Bide bu var gogus kalkani benim bahsettigim bu icinde sut toplaniomus hem gogsu o sut daha cabuk iyilestiriyomus hemde kuruyup ped ve camasir yapismadigi icin can acitmiyomus tabi neyin ne oldugunu kullaninca anlicam
Bende onu sordum zaten canım alıp deneyecem bir günde battaniye örülür diyorlar çok heyecanlandim şimdidenBu yeni cikan puffy galiba ismi yanlis hatirlamiosam delik delik zaten ip elinle o deliklerinden gecirerek yapıyorsun sis falan yok elle :)
canım ben yapacaktım kızımın halası yapıp getirmiş ama çok kolay basit birşey. Videosu var çok detaylı anlatmış inan basina otursan 2 3 saate bitirirsin. yumuşacık pekte hoşuma gitti :) ben kırçıllı yapacaktım ama düz rengi geldiKızlar bu alize puffyden battaniye yapan var mı acaba çok mu zor bende kızıma bir tane hatıra olsun diye yapmak istiyorum yapanlar yardımcı olur mu acaba kaç gün sürdü yapımı çok mu zor acaba batanniyesi güzel mi kullanışlı mi
Benim dediğim ilk resim
benim çok işime yaramadı inşallah yaranda olmaz , göğüs ucu sıkıntında
Bende onu sordum zaten canım alıp deneyecem bir günde battaniye örülür diyorlar çok heyecanlandim şimdiden
Benim siparislerimde biraz gec geldiMamacim'dan siparislerimi bekliyorum. Haftasonu girince araya, gelmesini beklemek uzun oldu. Gecen carsamba almistim, bugun pazartesi ama gelmedi. Bakalim belki yarin gelir. Bebeklere ozel deterjan aldim, gelsin de kiyafetleri yikayacagim daha bir suru is var, utusu, hastane cantasi hazirlamasi, dolaplara cekmecelere yerlestirmesi, ohooo...