-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.681
Canim senin bahsettigin koruyucu onu ablamda kullanmistik evet zor oluyo bu sert kapakli daha farkli bisey
Gumus olan cok iyiymis silvirette gogus kalkani ama cok pahali 285 tl eger yara olursa alirim simdiden bu parayi vermek istemedim
benim bahsettiğim silikon üstüne kapatıp emziriyorsun sağ göğsüm için almıştın bende ama kabul etmemişti
Arkadaşlar ben Bebek için battaniye aldım da pamuk oranına bakmayı unuttum eve gelince farkettim ki %100 polyestermiş yıkadığım için değiştiremem de artık. Yanlış Bi seçim mi yaptım zararlı mı çok kullanmasam mı acaba
Eki Görüntüle 2072012 kızlar ben bu takımı aldim avm den bir takimda internet den bakim dedim karsima aldığım çıktı
benim sezeryan olacak canım benim ben pijama takımı olarak koymak istiyorum.Normalmi olucak dogum sezeryanmi ben gecelik istemiyorum pijama aldim ama geceliksiz olmaz pijama giyemezsin diyolar ama geceligi hic sevmiyorum
benim sezeryan olacak canım benim ben pijama takımı olarak koymak istiyorum.
ben iki dogumumdada aynı geceliği giydim halada duruyor birerkez giydim bunda gecelik almamda hastane çantama koymamda ..
yanimda kac kişi olacak yardimci olurlar üçlü takim alacağım iki takimida cantama koyarim ..
bu resmini attigim takimin üstüne yelek aldık cok güzel uzun ve triko ayağı kalktigimda giyerim
Battaniye kalın görünüyo da İnşallah sıcak tutarKadife tarzi olanlarda polyester oluyo az da olsa bebegin tenine direk temas etmicek nede olsa cok sorun olmaz heralde ama isi olarak nasi bi etkisi olur bilemedim
pisama çok rahat normal pijama gibi değil beli kordonlu on kisim giymesi çok rahat hiç sıkmayacak ve dikise degme ihtimalide yok, zaten dikiş kapalı olacak bir hafta sonra açılıyor ..Bende istemiyorum gecelik zaten uygun gecelikte yok anca bilegime kadar uzun diktitmem lazimki ayaga kalktigimda bi yerim gorunmesin oda ugrastirici pijama rahatsiz ettimi dikislerini filan
Battaniye kalın görünüyo da İnşallah sıcak tutar
pisama çok rahat normal pijama gibi değil beli kordonlu on kisim giymesi çok rahat hiç sıkmayacak ve dikise degme ihtimalide yok, zaten dikiş kapalı olacak bir hafta sonra açılıyor ..
rahat pijamalari giyebiliriz..
Çok sağol canım yaaa içime su serptin :)Canim skinti yapma yillardir hepimizin evinde olan pelus battaniyelerde polyester illaki bi amacla kullanilir yani boşa gitmez
Ben de sezaryen olucam ve oijama aldim. Etrafimda ki cogu sezaryen olan arkadasim pijama kullanmis. Onemli olan yuksek belli ve bol olmasi pijama altlarinin. Insanlar neden kullanamazsin kesinlikle diye dayatiyorlar anlamiyorum. Herkesin rahat kullanma sekli farkliNormalmi olucak dogum sezeryanmi ben gecelik istemiyorum pijama aldim ama geceliksiz olmaz pijama giyemezsin diyolar ama geceligi hic sevmiyorum
Bana doktorum 2 gun giydirmedi pijama altimi normal dogum die gittigim icin pijams almistim....ustunu giydim alit acikBen de sezaryen olucam ve oijama aldim. Etrafimda ki cogu sezaryen olan arkadasim pijama kullanmis. Onemli olan yuksek belli ve bol olmasi pijama altlarinin. Insanlar neden kullanamazsin kesinlikle diye dayatiyorlar anlamiyorum. Herkesin rahat kullanma sekli farkli
Ilk defa duydum sadece bu konu icin de soylemedim zagen. Ben etrafimda ki insanlardan aa mutlaka su kadar sundan al sunu asla alma tarzi yaklasimlari hic hosuma gitmedigi icin yazdim. Bu yuzden sadece cevremde ki birkac insana danisabiliyorum. Herkes en bir bilen olarak gostermeyi cok seviyo kendini. Oysa ki her annenin kullanisli bulup bulmadigi seyler cok degisikBana doktorum 2 gun giydirmedi pijama altimi normal dogum die gittigim icin pijams almistim....ustunu giydim alit acik
Slingi ben de dusunmustum ama bazi soru isaretlerim var. Baglamasi cok uzun suruyor mu ,her wc ye gittiginde cikarmak zorunda misin, sezaryenden ne kadar sure sonra kullanilabilir vs.arkadaşlar aranizda sling kullanan var mı. ben,almak istiyorum ancak karar veremiyorum. yaptığım araştırmada boba marka hoşuma gitti 180 tl fiyatı var birde sevi bebenin slingi var o da 60 lira civarı. 3 kat fiyat farkı var hangisini almam gerektiği konusunda kararsızım :/
ben yapamam canım hic elimden gelmez ama bu kadar fiyat farkı olunca kumaşından mı fark var acaba diye merak ettim.Ilk defa duydum sadece bu konu icin de soylemedim zagen. Ben etrafimda ki insanlardan aa mutlaka su kadar sundan al sunu asla alma tarzi yaklasimlari hic hosuma gitmedigi icin yazdim. Bu yuzden sadece cevremde ki birkac insana danisabiliyorum. Herkes en bir bilen olarak gostermeyi cok seviyo kendini. Oysa ki her annenin kullanisli bulup bulmadigi seyler cok degisik
Slingi ben de dusunmustum ama bazi soru isaretlerim var. Baglamasi cok uzun suruyor mu ,her wc ye gittiginde cikarmak zorunda misin, sezaryenden ne kadar sure sonra kullanilabilir vs.
Bence farkli markalar da olsa aynidir canim. Hatta kumas alio sen bile ebatlarina gore kesebilirsin
arkadaşlar aranizda sling kullanan var mı. ben,almak istiyorum ancak karar veremiyorum. yaptığım araştırmada boba marka hoşuma gitti 180 tl fiyatı var birde sevi bebenin slingi var o da 60 lira civarı. 3 kat fiyat farkı var hangisini almam gerektiği konusunda kararsızım :/