- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.721
Sanirim ben iki posta yaparim, bir sefer beyazlari, bir sefer renklileri. Zaten koyu renk bir seyi yok. Bugun anakucaginin kiliflarini yikadim tamami cikarilabiliyor, koyu renk olarak bir onlar vardi, siyah. Ama zaten normal bize de kullandigim sivi deterjandan kullandim, nasil olsa kiyafet gibi tenine temas etmeyecek. Bebek arabasinin kiliflari cikmiyor, o yuzden ustten sildim sadece. Zaten anakucaginin ve bebek arabasinin her yerini bastan asagi sildim. Demirlerini, plastik yerlerini, tekerleklerini filan sirkeli bezle sildim bir guzelce. Sonra kokusu sirke sirke kokmasin diye bir de gul suyuyla islattigim bezle sildim. Lokum gibi bir sey oldu, bal dök yala.Benim siparislerimde biraz gec geldi
Bende yikicam ins bu hafta bitirmek istiyorum o isleride renkleri ayri ayri ayirip yikicaz dimi ya normal camasirdaki gibi
Uzucu bir hadise de oldu bu temizlik esnasinda, bebek arabasinin tente kismini silerken telini elimle citlativerdim yanlislikla ya cok uzuldum. Dikkatsizligim ve ozensizligim iste.
Son düzenleme: